Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Färjestadsvägen 56, Hus A, Karlstad

Nyproduktion med härligt läge på Färjestad!

Pris:

1 495 000 kr

Månadsavgift 2 870 kr/mån Insatser och avgifter är preliminära. I månadsavgiften ingår värme, tv samt bredband. Hushållsel samt kall- och varmvatten tillkommer. Debitering sker efter uppmätt förbrukning och varierar med hushållets sammansättning och levnadsvanor.

Bostadsrättslägenhet - Karlstad

Projekt Brf Koltrasten Karlstad
Gå till projektet

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 5 , hiss finns

Byggår: 2020-2021

Boarea: 53,11 m2

På Färjestad i Karlstad byggs nu 37 nya lägenheter, i ett attraktivt läge nära Klarälven och Karlstads centrum. Storlekarna varierar mellan 2–3(4) ROK, med priser från 1 395 000 kronor upp till 2 995 000 kronor. Ett antal av lägenheterna om 3 Rok har möjlighet via tillval att tillföra ytterligare ett rum och blir således 4 Rok. Lägenheterna i Brf Koltrasten fördelas på två huskroppar, som blir fem respektive tre våningar höga, med indragen takvåning. I båda fastigheterna finns hiss. Samtliga lägenheter har endera uteplats, balkong eller takterrass. Föreningen kommer att inneha totalt 25 st parkeringsplatser. 20 parkeringsplatser på gården samt 5 st carport. Bokning av parkeringsplats sker i samband med förhandsavtal och i mån av plats. På populära Färjestad bor du i direkt närhet till grönområden och vatten. Kvarteren är lugna och stadsnära, med en levande blandning av lägenhetshus och villor. Försäljningen startar i januari 2020. Bakom satsningen står Färjestadsbostäder AB och Prepart Projekt som ansvarar för projektet och har lång erfarenhet av projektutveckling. Arkitekt för nybyggnationen är Södergruppen. Information och planlösningar för respektive lägenhet finns att tillgå under respektive bostad nedan. Projektet har även en hemsida där information även finns att tillgå: https://brfkoltrastenkarlstad.se

Läs mer

Pris

1 495 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Oscar Carlson

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 070-775 21 09

  oscar.carlson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   53,11m2

   Våning

   1 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   A1101

   Andel i föreningen

   2,1479%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Fiber i varje lägenhet med Bredband och Tv.

   Byggnad

   Byggår

   2020-2021 Preliminär inflyttning hösten 2021

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Koltrasten i Karlstad

   Föreningens organisationsnummer

   769637-0621

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   37 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2020-2021

   Byggår kommentar

   Preliminär inflyttning hösten 2021

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Föreningen kommer att bestå av 37 st bostadsrätter i storlekarna 2-4 Rok med uteplats, balkong och terass. Boarea för lägenheterna kommer vara 45-93,5 kvm. Föreningen kommer bestå av två huskroppar. Hus A har 5 våningar och Hus B har 3 våningar. I båda fastigheterna kommer hiss finnas från entréplan. Grundläggning: Betongplatta med pålar. Stomme: Betong med bärande ytterväggar i betong. Fasad: Puts Yttertak: Bandtäckt plåt. Fönster: 3-glas i trä med utsida i aluminium. Uppvärmning: Fjärrvärme. Vattenradiatorer samt komfort- golvvärme (-el ) i badrum, ej på gästWC/WC. Ventilation: FTX-system VA: Anslutet till kommunens nät. Ett VA-abonnemang. Undermätare för kall- och varmvatten i lägenheterna. El: Föreningen har ett elabonnemang. Undermätare för hushållsel i lägenheterna. Bredband: Fiber i varje lägenhet med Bredband och TV. Förråd kommer finnas till varje lägenhet och består av ett varsitt kallförråd som blir beläget på innergården. Byggstart är planerat under hösten 2020 och inflyttning är preliminärt under hösten 2021. Under projektets gång meddelas endast preliminär inflyttningstid. Projektansvarig: Prepart Projekt AB Totalentreprenör: Karlstad Byggtjänst. Arkitekt: Södergruppen arkitekter, Stockholm. Byggherre: Färjestadsbostäder AB

   Parkering

   Föreningen kommer att inneha totalt 25 st parkeringsplatser. 20 parkeringsplatser på gården samt 5 st carport. Separat kö till parkeringsplatserna.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Färjestadsvägen 56, Hus A, Karlstad

   Kommun: Karlstad

   Område: Färjestad

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 495 000 kr

   Månadsavgift: 2 870 kr/mån Insatser och avgifter är preliminära. I månadsavgiften ingår värme, tv samt bredband. Hushållsel samt kall- och varmvatten tillkommer. Debitering sker efter uppmätt förbrukning och varierar med hushållets sammansättning och levnadsvanor.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Karlstad

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 10 i Karlstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Karlstad!

   Läs mer

   Bobutiken i Karlstad

   Hitta din mäklare i Karlstad

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder