Petersbergsgatan 29A, Karlstad

730 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Mån 18 Feb 18:00 - 18:30

   Anmälning till visning sker via vår hemsida!

   Anmäl till visning

   Adress

   Petersbergsgatan 29A - Karlstad

   Kommun

   Karlstad

   Typ

   Flerfamiljhus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1962

   Boarea

   29,5m2

   Våning

   3 av 3 , Hiss finns inte

   Rum

   1 rok

   Område

   Våxnäs

   Avgift

   2 322 kr/mån

   Eller högstbjudande

   730 000 kr

   24 746 kr/m2

   Modern 1:a med låg avgift!

   Äntligen kan vi erbjuda denna tilltalande fräscha lägenhet om 1 rok på populära Våxnäs. Lägenheten erbjuder det mesta man kan önska med modern planlösning, vacker fransk balkong, praktisk sovalkov, stort badrum med kakel och klinker samt ett kök i toppskick! Här bor ni i ett område med mycket goda kommunikationer till bl.a. Universitet samt Karlstad centrum enbart 2,5 km bort med all dess nöjen och förnödenheter. Ett stenkast ifrån lägenheten finns tillgänglighet till både restauranger, matbutiker och apotek.

   Ansvarig mäklare

   Andreas Olsson

   Reg. Fastighetsmäklare

   076-6697089

   andreas.olsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-02-18 18:00:00 2019-02-18 18:30:00 40 Bostadsvisning Petersbergsgatan 29A, Karlstad 59,38603229, 13,46704106 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Ljusa ytsikt och golv av laminat som sträcker sig längre in i lägenheten vilket ger en enhetlig känsla.

   Badrum

   Helkaklat badrum som håller hög standard. Smakfullt utvalda matrial- och färgval. Renoveringen utfördes i samband med stamrenovering år 2011. Praktisk duschhörna med skjutdörr och övrig utrustning består av handduksvärmare, toalett, handfat med kommod samt spegelskåp.

   Allrum

   Rymligt och välplanerat allrum med praktisk sovalkov. Här ger plats för både soffa, tv + tvmöbel samt matgrupp. Väggarna är målade i en vitnyans och på golvet ligger laminat. I anslutning till detta rum finns en generös klädkammare med gott om förvaring. Stora fönsterpartier samt fransk balkong i söderläge.

   Kök

   Fantastiskt kök som renoverades under 2016. Vita köksluckor med vitt ovanliggande kakel. Goda om förvaring i både över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, helintegrerad diskmaskin samt kyl/frys samtliga inköpa under 2016.

   Övriga utrymmen

   Det finns cykelförråd, matkällare, källarförråd och tvättstuga.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1962

   Kommande: OVK (obligatorisk ventilations kontroll) utförd hösten 2017.

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV

   ComHem med grundutbud (analogt/kabel-tv)

   Bredband

   Fiber via Bredbandsbolaget med flera olika utbud.

   Bilplats

   12 st garageplatser 20 st p-platser

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Byggår:

   1962

   Fönster:

   2-glasfönster

   Ventilation:

   Mekanisk frånluft

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   Kommande: OVK (obligatorisk ventilations kontroll) utförd hösten 2017.

   Förening

   Föreningens namn:

   Hsb Brf Spånet I Karlstad

   Lägenhetsnummer:

   20

   Antal lägenheter:

   27

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen består av ett hus med sammanlagt 3 trappuppgångar och har adress Petersbergsgatan 29. Fastighetsbeteckningen är Karmen 3. Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Trygg Hansa och försäkringen innehåller även gemensamt bostadsrättstillägg. Byggnaden innehåller 27 bostäder. Föreningen rotrenoverade sina fastigheter 2011 och passade då på att helkakla samtliga badrum. I samband med detta byttes även föreningens fönster ut. Föreningen var även ansvarig för att bygga ut och glasa in balkongerna.   Föreningens ekonomi:

   Inga avgiftshöjningar är planerade.   Gjorda renoveringar:

   Kommande: OVK (obligatorisk ventilations kontroll) utförd hösten 2017.   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor