Objektbild

Ullebergsvägen 14B, KARLSTAD

Unik 4:a högst upp i huset på anrika Ulleberg

Pris:

3 400 000 kr

ACCEPTERAT PRIS

Månadsavgift 7 546 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - KARLSTAD

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns

Byggår: 1919-1923

Boarea: 140 m2

ACCEPTERAT PRIS. Välkomna till denna fantastiskt fina och unika lägenhet om hela 140 kvadratmeter högst upp i huset, med strålande utsikt över natur och öppna landskap. Här bor ni i vacker, kulturhistorisk byggnad anno 1920 som totalrenoverades 2009-2011 med högklassiga materialval som syns såväl interiört som exteriört. Fastigheten har mycket historia och gedigna detaljer från svunna tider med den tidstypiska stilen Swedish Grace i kombination med modern och funktionell design. Denna lägenhet som fördelar sig på 4 rok och är unik med sin generösa takhöjd och flera häftiga attribut. Genomgående fina ytsikt med ljusa väggar och ekparkettgolv i samtliga rum. Smakfullt kök med goda förvaringsmöjligheter. Matrum i anslutning till köket som tidigare varit sovrum och om behov finns kan man återställa det. Balkong med dubbeldörrar belägen vid matplatsen. Härifrån ges en strålande utsikt över skog och öppna landskap. Stort plus för både gäst-wc och ett generöst badrum med både bubbelbad, dusch och all bekvämlighet som kan tänkas behövas. Hiss från markplan! En faktor värd att notera är att i månadsavgiften ingår både vatten, värme, tv och egen parkeringsplats med motorvärmare. Tack vare föreningens goda ekonomi beslutade de att sänka avgifterna fr.o.m. 2020-07-01. Bostadsrättsföreningen erbjuder sina medlemmar bland annat en 350 kvm stor relaxavdelning med både pool, gym, bastu, pingis- och biljardrum. Det finns även en övernattningslägenhet, odlingslotter, föreningslokal, en fräsch tvättstuga samt möjligheter till elbilsladdning. Här bor ni i en lugn och lantlig miljö men ändå med närhet till centrum, Bergviks köpcentrum, skola, förskola samt badmöjligheter i Vänern. En unik bostad som måste upplevas på plats, välkomna på visning!

Läs mer

Pris

3 400 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Tor 29 April

  17:00 - 17:30

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Mån 03 Maj

  17:00 - 17:30

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Frida Finn

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-775 21 03

  frida.finn@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Ullebergsvägen 14B till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Det första ni möts av när ni kliver in är en rymlig hall med generös takhöjd. Plats för avhängning av ytterkläder och skor till höger om entrén, samt ytterligare förvaringsmöjligheter via garderober. På golvet ligger slitstarkt klinkergolv som sen övergår i ett fint ekparkettgolv som återfinns genomgående i lägenheten.

    Kök

    Smakfullt kök med god materialstandard och väldigt goda förvaringsmöjligheter bakom den vita skåpsinredningen och vitrinskåpet. Gott om arbetsytor på bänkskivan i ek som bryts av stiligt med ett vitt kakel. Invid fönsterparti ges gott om plats för en matgrupp. Den maskinella utrustningen består av spis med glashäll, ugn, spisfläkt, integrerad kyl & frys, integrerad mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Samtlig utrustning från 2014.

    Matrum/sovrum

    I anslutning till köket finns ett härligt matrum som tidigare varit sovrum och om behov finns kan man återställa det. Härifrån nås den härliga balkongen med charmiga dubbeldörrar. Från balkongen ges utsikt över lummigt skogsparti och öppna landskap.

    Badrum

    Generöst badrum utrustat med all bekvämlighet som kan tänkas behövas. Här finns nämligen både tvättmaskin och torktumlare med, dusch med vikbara dörrar i glas, bubbelbad, wc, handfat med underskåp och spegelskåp. Grått klinkergolv med behaglig golvvärme samt helkaklade, vita väggar. Det öppningsbara fönstret skapar ett härligt ljusinsläpp.

    Vardagsrum

    Mycket stort vardagsrum med generös takhöjd likt övriga rum. Här ges gott om plats för både en rejäl soffgrupp och middagsgrupp.

    Gäst-wc

    Fräscht gäst-wc utrustat med handfat med underskåp, spegelskåp och wc. Helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv med härlig golvvärme.

    Sovrum

    Sovrum som idag används som kontor. Rummet är i bra storlek med god plats för en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och övrigt möblemang helt efter önskemål. Goda förvaringsmöjligheter i garderober efter ena väggen.

    Sovrum

    Väl tilltaget och rofyllt sovrum med fönster i tre väderstreck som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Här ges gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang helt efter egna önskemål. Ingång till klädkammare med ypperliga förvaringsmöjligheter.

    Bostad

    Boarea

    140m2

    Våning

    3 av 3 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    000147

    Andel i föreningen

    5,11949%

    Andel av årsavgift

    5,18714%

    TV och internet

    TV: Ett grundutbud från Sappa ingår i månadsavgiften. Bredband via fiber (Karlstads stadsnät).

    Övriga utrymmen

    - Till lägenheten följer ett mycket stort källarförråd om ca 20 kvm med klinkergolv. - Cykelparkering under tak. Dessutom har boende i föreningen tillgång till mycket fina gemensamhetsutrymmen så som: - Stor relaxavdelning om 350 kvm i huset med både pool, bastu, biljard- och pingisrum samt ett fräscht gym. - Bastu i hus 8 - Tvättstuga i hus 14 - Redskapsbod - I hus 14 finns en gästlägenhet om 45 kvm som alla inom föreningen har tillgång till. Gästlägenheten går att hyra för 200 kr/natt. - Till varje lägenhet hör en odlingslott på 1,60 x 4.50 m.

    Byggnad

    Byggår

    1919-1923 Byggnaderna totalrenoverades 2009-2011.

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Fönster

    3-glasfönster

    Ventilation

    Mekanisk till- och frånluftsventilation

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Ullebergsvägen

    Föreningens organisationsnummer

    769621-0686

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    Till varje lägenhet hör en odlingslott på 1,60*4.50 m.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    27 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    1919-1923

    Byggår kommentar

    Byggnaderna totalrenoverades 2009-2011.

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen Ulleberg bildades 2010 och föreningen består av 27 lägenheter med bostadsrätt. Boende i föreningen har tillgång till mycket fina gemensamhetsutrymmen så som: - Stor relaxavdelning om 350 kvm i hus 10 med både pool, biljard- och pingisrum, pil-/darttavla samt ett fräscht gym. - Bastu i hus 8 (ingång 8A och precis utanför lägenheten) - Bastu hus 10 - Tvättstuga i hus 14 - Redskapsbod - I hus 14 finns en gästlägenhet om 45 kvm som alla inom föreningen har tillgång till. Gästlägenheten går att hyra för 200 kr/natt. - Till varje lägenhet hör en odlingslott på 1,60*4.50 m Utöver detta finns i princip obegränsade fria parkeringsmöjligheter för såväl boende som gäster. För mer information: www.ulleberg.se

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    2019: Plåtarbete tak hus 14, lagning putsskador och reparation balkonger. 2020: Montering av en laddstolpe för elbilar, OVK-besiktning.

    Gemensamma utrymmen

    - Bastu i hus 8 (ingång 8A) - Bastu hus 10 - Stor relaxavdelning om 350 kvm i hus 10 med både pool, biljardrum, pingisrum och ett gym. - Tvättstuga i hus 14. - Verktygsbod. - I hus 14 finns en gästlägenhet om 45 kvm som alla inom föreningen har tillgång till. Ett sovrum med två sängar samt toalett och dusch. I allrummet finns en bäddbar soffa för två personer. Gästlägenheten går att hyra för 200 kr/natt.

    Parkering

    Parkeringsplats med motorvärmare ingår i månadsavgiften. Till vissa lägenheter ingår istället en garageplats. Utöver detta finns i princip obegränsade fria parkeringsmöjligheter för såväl boende som gäster.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Ullebergsvägen 14B, KARLSTAD

    Kommun: Karlstad

    Område: Ulleberg

    Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 3 400 000 kr
    ACCEPTERAT PRIS

    Månadsavgift: 7 546 kr/mån

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 473 kr

    Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 697 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 500 kr/månad

    Försäkring: 197 kr/månad

    Antal personer i hushållet: 2 st

    Karta & område

    Karlstad

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 10 i Karlstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Karlstad!

    Läs mer

    Bobutiken i Karlstad

    Hitta din mäklare i Karlstad

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder