Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Getbergsvägen 26, Skellefteå

Rymlig 2:a i gott skick en trappa upp

Pris:

Pris ej angivet

Utgångspris

Månadsavgift 3 792 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, VA, kabel-TV, bredband och fast kostnad IP-telefoni.

Bostadsrättslägenhet - Skellefteå

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 3  (en trappa upp) , hiss finns inte

Boarea: 64,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna till denna ljusa 2:a endast en trappa upp som renoverats de senaste åren med vitmålade väggar och genomgående ljust laminatgolv i kök, hall och sovrum. Lägenheten inrymmer en praktisk hall med platsbyggda garderober längst med ena väggen. In till höger ligger köket med nyare inredning i form vita luckor och mörk grå laminatskiva. I köket finns kyl med frys, diskmaskin samt ugn och köksfläkt och här finns plats för ett stort matbord. I vardagsrummet ligger ett vackert parkettgolv som slipats och oljats och väggarna är målade vita. Här finns utgång till balkongen som föreningen beslutat ska breddas och glasas in. Sovrummet är ljust och rymligt med plats för dubbelsäng och sängbord och badrummet har renoverats med mörkt klinker och ljust kakel. I badrummet finns WC, handfat med en vit kommod samt duschvägg i glas och tvättmaskin. Lägenheten planeras att säljas efter sommaren men anmäl gärna ditt intresse redan nu!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Linda Olsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-677 76 15

  linda.olsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Sofie Strandberg

  Mäklarassistent

  Mobil: 0910-779000

  sofie.strandberg@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Balkongerna planeras att byggas ut och glasas in av föreningen

   Bostad

   Boarea

   64,5m2 (Bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 3  (en trappa upp) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   52-2614-1-54-7

   Andel i föreningen

   1,56304%

   Andel av årsavgift

   1,56304%

   TV och internet

   Kabel-tv operatör är ComHem. Basutbudet ingår i månadsavgiften (både digitalt och analogt). Bredband levereras av Bredbandsbolaget och ingår i månadsavgiften tillsammans med den fasta kostnaden för IP-telefoni.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB BRF Röllekan i Skellefteå

   Föreningens organisationsnummer

   794700-1058

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   67 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Föreningen äger och förvaltar fastigheten Röllekan 2. På fastigheten har under året 1957 uppförts bostadshus med adress Getbergsvägen 24, 26, 28, 30,32 och 34 som innehåller totalt 67 bostadsrätter. Dessutom finns 6 lokaler och 70 bilplatser.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga stora renoveringar är planerade. 1994 Stambyte kök och badrum, fönsterbyte och garage. 2002 Ombyggnad lokaler 2003 Renovering balkonger 2005 Gemensamhetsel 2007 Takomläggning Getbergsvägen 24-32 samt parkering med motorvärmarstyrning 2008 Inst. värme bageri/pizzeria 2012 Takomläggning Ängesvägen 5 2013 Renovering av lokal (Bageriet) 2014 Yttre miljö (gårdsplanen) 2015 - Fasader, skruvning fasadskivor och fönsterbläck mot söder. Även 3-fas el till alla lägenheter. 2015 Rörelsestyrda LED-armaturer istallerades i trapphus, källargång, samtliga förråd och gemensamhetsutrymmen. 2016 Ny tvättmaskin i tvättstugan 2016 Översyn av taken 2016 Renovering av gemensamhetslokal 2016 Installation av nya dörrar i kärragången på Getbergsv. 24-32 2017 Renovering av föreningslokal- (görs klart hösten 2018) 2017 Renovering av taket på affärslokal. 2020 Relining

   Gemensamma utrymmen

   Till varje lägenhet finns ett lägenhetsförråd och ett matkällarförråd. Dessa finns i källarplan i samma fastighet som lägenheten är belägen.Föreningen har en tvättstuga och ett stort torkrum. Dessa är belägna i källaren vid Getbergsvägen 30. Föreningen har även en samlingslokal på Ängesvägen 5 som man kan hyra vid tex middagar. Där finns även övernattningsmöjligheter.

   Parkering

   Ägarna till varje lägenhet är garanterad en p-stolpe till en kostnad av 180kr/mån, och i mån av plats kan man även ha tur att få en extra stolpe. Till dessa extra-stolpar är det givetvis kö, och man ställer sig i kö hos föreningen. P-stolparna har motorvärmarstyrning som man kan styra från sin mobil eller dator. För gästerna har föreningen några gästparkeringar mellan Getbergsvägen och Ängesvägen på innergården.

   Försäkring

   Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring för de boende.

   Föreningens hemsida

   http://www.hsb.se/norr/rollekan

   Getberget

   Allmänt om området

   GETBERGET Getberget är en central stadsdel i Skellefteå, en dryg kilometer från stadskärnan. Härifrån tar du dig snabbt in till centrum via cykelvägar, promenad eller lokaltrafiken. I området finns restaurang och bönhus. På Getberget finns även en av Skellefteås två OB-verksamheter för barnomsorg. Här erbjuds förskoleverksamhet för barn i åldrarna 1-5 under dagtid och fritidshem under kväll, natt och helg för barn mellan 1-12 år. Verksamheten har öppet dygnet runt för barn vars vårdnadshavare jobbar på obekväm arbetstid.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Getbergsvägen 26, Skellefteå

   Kommun: Skellefteå

   Område: Getberget

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet
   Utgångspris

   Månadsavgift: 3 792 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, VA, kabel-TV, bredband och fast kostnad IP-telefoni.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-06-16

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

   Reparationsfond: 1 588 kr


   Driftkostnad: 200 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: kostnad för el avser hushållsel

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Skellefteå

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, skogsfastighet eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Trädgårdsgatan 8 i Skellefteå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Skellefteå!

   Läs mer

   Bobutiken i Skellefteå

   Hitta din mäklare i Skellefteå

   Liknande bostäder