Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Skiftesgatan 81C, SKELLEFTEÅ

2:a i toppskick!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 754 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, VA och kabel-tv.

Bostadsrättslägenhet - SKELLEFTEÅ

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 2 , hiss finns inte

Byggår: 1974

Boarea: 61 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Ta tillfället att få bo i en av Anderstorps kanske fräschaste 2:or? En totalrenoverad tvårummare om 61 kvm med smakfull färgsättning och hög kvalitet. Den härliga atmosfären som genomsyrar hela bostaden gör att man verkligen känner sig som hemma här. Lägenheten totalrenoverades -19/20, samtidigt gjordes även planlösningen om där man öppnande upp vägg mellan kök och vardagsrum (tidigare sovrum) för att få en mer social planlösning. Badrummet gjordes större och man byggde ett praktiskt dressingroom intill sovrummet. I det rymliga och mysiga vardagsrummet möts vi bland annat av fint ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter i den platsbyggda bokhyllan. Köket är modernt, med vita skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är smakfullt renoverat med kakel och klinker (golvvärme) samt inrymmer en toalett, dusch, duschvägg, kommod och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Intill badrummet finns det ett förråd med extra förvaringsmöjligheter. En bostads som måste upplevas på plats. Kontakta ansvarig mäklare för mer info runt försäljningen.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Viktoria Backlund

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-677 80 51

  viktoria.backlund@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL:

   Ljus och välkomnande hall med plats för hatthylla. Målade väggar i ljusgrå nyans och vackert enhetligt laminat golv som ligger i kök, vardagsrum och sovrum. Från hallen nås ett praktisk förråd med hyllplan.

   KÖK:

   Mycket smakfullt kök, där man öppnat upp mot vardagsrummet som ger en trevlig och social atmosfär. Köket totalrenoverades 2019 och kommer från IKEA. Vita luckor, vitt kakel som stänkskydd och en vacker bänkskiva i mörkt träslag som ger en fin kontrast. Den stora bänkskiva fungerar utmärkt som barbord och för den som vill finns även utrymme för en matplats inne i köket intill fönstret. Maskinparken består av induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys.

   VARDAGSRUM:

   Mysigt vardagsrum med vacker platsbyggd hylla och plats för soffa. Utgång till balkongen som ligger med ett härligt västerläge med eftermiddagssol. Även här är väggarna målade i samma ljusgrå kulör som hallen och köket.

   SOVRUM:

   Ett fint och med en känsla av lyx är det som beskriver det här sovrummet bäst. Det som tidigare var lägenhetens vardagsrum har byggds om för att ge plats åt ett stort sovrum med ett eget dressingroom intill med gott om plats för kläder. Samma behagliga gråton på väggarna som i resten av lägenheten.

   BADRUM:

   Påkostat badrum med kaklade väggar och klinkergolv med behaglig golvvärme. Här har man breddat badrummet och tagit en bit av förrådet för att få ett rymligare badrum. Modernt inrett med svarta detaljer på blandare och svart profil på duschväggen. I badrummet finns även en kombinerad tvätt och torkmaskin.

   Renoveringar:

   - Lägenheten renoverades under hösten 2019 med nya golv, väggar tak, kök, nya vitvaror, lister, innerdörrar m.m - Totalrenoverat badrum samt ny tvättmaskin/torktumlare 2020 - Nya brytare och kontakter i lägenheten, det är jordat i alla rum

   Uteplats/Balkong

   Balkong med plats för utemöbler i härligt västerläge med eftermiddagssol.

   Bostad

   Boarea

   61m2 (Enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   2 av 2 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   212015002-0191

   Andel i föreningen

   0,4402%

   Andel av årsavgift

   0,44204%

   TV och internet

   Bredband. Leverantör: A3 ( fd Alltele). Dynamiskt tilldelad ip-adress istället för fast ip. Föreningen köper en gruppanslutning och användarna debiteras bredbandsavgift via hyresavin. Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem, ingår i hyran.

   Övriga utrymmen

   Ett kallförråd i länga tillhör lägenheten.

   Byggnad

   Byggår

   1974

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggen BRF Skellefteåhus nr 15

   Föreningens organisationsnummer

   794700-3617

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheterna med byggnadsår 1973-1974: Vårsådden 2, Skiftesgatan 40, 48, 88 Vårsådden 3, Skiftesgatan 16-28, 56-64, 1-9, 23, 27, 33, 39, 43, 59-71, 75, 81, 83, 95 Vårsådden 4, Skiftesgatan 34, 50, 54, 76, 80, 90, 92

   Föreningens ekonomi

   Riksbyggens kontor i Skellefteå har biträtt styrelsen vid handhavandet av föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning enligt träffat avtal.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Tidigare utfört underhåll: 1990 Fjärrvärmeanslutning 1995 Lägenhetsnycklar byts 2000 Tätskikt tak 2001 Bredbandsinstallation 2008 Uppgradering tv-nät 2009 Installation elmätning för lgh 2005,2009 Nybyggnation garage 2008-2009 Nya soprum 2009,2011 Garagefasader, garageportar 2010 Uppdatering bredband 2002-2012 Asfaltytor 2003-2017 Husen har fått ny fasad, nya ytterdörrar och balkongdörrar, tilläggsisolerats och nya fönster. 2020 Ny ventilation

   Gemensamma utrymmen

   Det finns två tvättstugor i området. . 4 st kvarterslokaler på nr 21, 31, 7 och 94, samt vävstuga och snickeri. Till lägenheterna finns ett kallförråd, beläget i särskild förrådsbyggnad bredvid bilplatserna.

   Parkering

   Motorvärmarplatser kostar 90 kr/mån exkl.el. Kö. Parkeringsplatser (utan stolpe), dessa kostar 40 kr/mån. Kö. Garageplatser, dessa kostar 200 kr/månaden exkl. el. Kö. Bostadsrättsinnehavaren får ställa sig i kö hos föreningen i samband med inflyttning.

   Försäkring

   Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Föreningen har sedan 2003 tecknat bostadsrättstilläggsförsäkring för samtliga lägenheter.

   Föreningens hemsida

   www.skehus15.se

   Anderstorp

   Allmänt om området

   ANDERSTORP Stadsdelen Anderstorp byggdes efter en arkitekttävling på 1970-talet. Utformningen skapades i miljonprogrammets slutfas och som innehöll nya intryck som karakteriserades av begreppet låg och tät bebyggelse. Området hyser Skellefteås största bostadsområde med ca 4500 invånare och är även det bostadsområde med mest cykelvägar och lekparker. Området består till största delen av radhus och lägenheter men det finns också ett antal villor. Anderstorps idrottsplats är kommunal och ligger i direkt närhet till gymnasieskola och grundskola (F-6). Dessa båda skolor är flitiga användare av anläggningen. Anderstorp idrottsplats är till ytan en stor anläggning som med lätthet kan ta emot flera lag samtidigt. Vintertid spolas grusytan upp till en stor isyta som används både som yta för allmänheten och för skolidrott. Vid idrottsplatsen ligger även en tennisplan som allmänheten kan nyttja. Det finns även ett flertal förskolor i området, bland annat Södergårds OB-verksamhet för barnomsorg. Här erbjuds förskoleverksamhet för barn i åldrarna 1-5 under dagtid och fritidshem under kväll, natt och helg för barn mellan 1-12 år. Verksamheten har öppet dygnet runt för barn vars vårdnadshavare jobbar på obekväm arbetstid. På Anderstorp ligger en mängd affärer som; Coop Forum, Coop Bygg, Svenska Hem, Mio m fl. I centrum av Anderstorp (Anderstorg) finns dagcentral för äldre, gymnasieskola samt Folktandvård. I området finns också ett antal matställen, en närbutik, bowlinghall, vårdcentral m.m. Området erbjuder flertalet trevliga promenadstråk, Älvsbackabron gör promenaden eller cykelturen även in till centrum smidig och bekväm.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Skiftesgatan 81C, SKELLEFTEÅ

   Kommun: Skellefteå

   Område: Anderstorp

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 754 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, VA och kabel-tv.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr

   Reparationsfond: 4 471 kr


   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Övrigt: 100 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Posten övrig avser obligatoriskt tillägg för Bredband, kommer på månadsavin.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Skellefteå

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, skogsfastighet eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Trädgårdsgatan 8 i Skellefteå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Skellefteå!

   Läs mer

   Bobutiken i Skellefteå

   Hitta din mäklare i Skellefteå

   Liknande bostäder