Biologigränd 36, Umeå

1 350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Biologigränd 36 - Umeå

  Kommun

  Umeå

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  60m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Ålidhem

  Tillträde

  30-08-2019

  Avgift

  3 012 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, internet.

  Utgångspris

  1 350 000 kr

  22 500 kr/m2

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Rymlig och mysig 2:a med stor inglasad balkong i västerläge. Kök med ljusa köksluckor, rymligt badrum och trevligt vardagsrum. Solid förening med låg avgift där kabel-tv och internet ingår. Området har trevlig grönytor, lekplatser, köpcentrum, skolor och dagis. Närhet till Universitet, sjukhus, IKSU och fina strövområden. Måste upplevas!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande och ljus hall med fina avhängningsmöjligheter direkt till höger. Hallen har ljusa väggar och laminatgolv. Bra förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober.

  Kök

  Rymligt kök med plats för större matbord. Köket är inrett med ljusa köksluckor och väl tilltagna arbetsytor. Ovan diskbänk sitter ett kakel i ljusa nyanser och på golvet ligger en plastmatta. Utrustningen består av spis (-16) , fläkt, bänkdiskmaskin och kyl/frys (-17).

  Vardagsrum

  Rymligt och luftigt rum med mörkt trägolv och ljusa väggar. Utgång till inglasad balkong i väster.

  Sovrum

  Ljust och trevlig sovrum med fönster mot innergården.

  Badrum

  Fräscht badrum med våtrumsmatta och våtrumsväggar. Utrustningen i badrummet består av; wc, handfat med kommod, spegel , och badkar

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten ingår ett förråd. Övriga gemensamma utrymmen är; övernattningsrum med fyra bäddar, nyrenoverad fritidslokal för olika typer av samlingar som exempelvis föreningsmöten, födelsedagskalas, eller trevliga middagar. Vidare finns här gym, biljardrum, bastu, hobbylokal och möjlighet att spela pingis. Vissa av lokalerna disponeras mot en mindre avgift.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1970

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong i väster.

  Bilplats

  60 st garage, 60st carportar, 111 st p-platser. P-plats kostar 154 kr/mån Carport 264 kr/mån Garage 381 kr/mån

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,32142%

  Andel av årsavgift:

  0,32142%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Biologigränd

  Lägenhetsnummer:

  52-3231-1-168-8

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Fastigheterna är byggda 1970 och består av 283 bostadsrätter samt 67 hyresrätter.  Gjorda renoveringar:

  Stambyte genomfördes 1996. Byte av el genomfördes 2016. I april 2017 kommer de börja byta lägenhetsdörrarna till nya säkerhetsdörrar.  Annat:

  Det finns ett gästrum med fyra bäddplatser, kokvrå och toalett med dusch. Föreningen har även ett eget gym med hantlar, skivstänger av olika tyngd, mag- och ryggmaskiner samt några motions-cyklar samt bastu, pingisrum och biljardrum. Tvättstugor finns i källare eller markplan på Biologigränd 4, 22, 35 och 49. Grovtvättstuga finns i källaren under Biologigränd 49. Se föreningens hemsida för mer information: http://www.biologigrand.se/


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor