Dragongatan 18 A, Umeå

1 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Dragongatan 18 A - Umeå

Kommun

Umeå

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

75m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 3 , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 1-2 sovrum

Område

Väst på stan

Avgift

3 770 kr/mån

I avgiften ingår värme/vatten

Utgångspris

1 995 000 kr

26 600 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ta klivet in i en central lägenhet endast en halvtrappa upp. Genomgående fint skick. En mysig trea som med fördel byggts om till en stor härlig tvåa. Härlig öppen spis i vardagsrummet. Här stiger du in i en öppen och lättmöblerad hall med hatthylla och bra förvaringsmöjligheter, och vidare in till ett öppet och ljust vardagsrum. Köket är rymligt och modernt och lägenhetens badrum är trevligt. Boendet erbjuder ett sovrum. Lägenheten har ett mycket attraktivt läge med bland det bästa Umeå har att erbjuda. Till centrum är det en kort promenad och du når lika enkelt och snabbt strandpromenaden

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Ljus och välkomnande hall med avhängingsmöjligheter och plats för lättare möblemang. I hallen finns även en praktisk klädkammare.

  Kök

  Köket är rymligt och modernt och har väl tilltagna arbetsytor. I anslutning till köket finns en större matplats. Här kan man om man önskar, göra ytterligare ett sovrum. Utrustningen i köket består av: Spis med häll, fläkt, diskmaskin, kyl, frys samt vinkyl.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är öppet och ljust med stora fönster med härligt ljusinsläpp. Rummet har ljusa väggar och ett stilrent ekparkettgolv. I vardagsrummet finns en fin öppen spis.

  Sovrum

  Sovrummet är ljust med mörkt golv och ljusa väggar. Fönster mot innergården.

  Badrum

  Ett trevligt badrum med toalett, dusch, handfat och förvaringsskåp. Badrummet har ljus våtrumsmatta och våtrumstapet.

  Balkong

  En solig och trevlig balkong som nås från vardagsrummet. Här har man utsikt mot innergården.

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd, tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1950

  Stamrenovering 1998 Byggnation balkonger 2006 Fönsterbyte 2010

  Uteplats/Balkong

  Balkong i söder

  Bilplats

  Varmgarage kostar 600 kronor, separat kö. P-plats med stolpe kostar 275 kr/månad. Separat kö.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  6,625%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Soldaten Umeå

  Lägenhetsnummer:

  1001 A

  Antal lägenheter:

  17

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består totalt av 17 stycken lägenheter vara 4 stycken är hyresrätter som föreningen hyr ut.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor