Kronoskogsvägen 51, Umeå

1 375 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kronoskogsvägen 51 - Umeå

  Kommun

  Umeå

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  59m2

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Grubbe

  Avgift

  3 439 kr/mån

  Värme: Ingår Hushållsel: Ingår Kabel-TV: Ingår comhem Internet: Ingår

  Eller bud

  1 375 000 kr

  23 305 kr/m2

  Ljus och fin 2:a, mycket trevlig gavellägenhet med fint läge!

  Välplanerad och rymlig lägenhet med inglasad balkong. Separat kök och matplats med trevligt ljusinsläpp. I direkt anslutning till föreningen finns en välsorterad och omtyckt mataffär, det är nära till bra bussförbindelser och trevligt närområdet med längsskidspår och fina promenadstråk.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  interiör

  Hall: Entré till en ljus och rymlig hall med gott om plats för att hänga av sig ytterkläder. Hallen är tapetserad i en ljus ton och till det är har man valt ett laminatgolv. Kök: Ljus och välkomnande kök med gott om arbetsytor och matplats vid fönster. Köket har högblanka köksluckor i ljusbeige ton och bänkskiva i stavlimmad ek med infälld diskho. Utrustningen består av spis med glashäll (2013), spisfläkt, diskmaskin (2018), samt kyl och frys (2017). Köket har marmoleumplattor på golv och tapet på vägg. Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med stora ytor och ljusa tapeter samt golv i parkett. Fönster mot innergården. Från vardagsrum når du den inglasade balkongen. Sovrum: Stort och inbjudande sovrum med plats för både säng och förvaring, sovrummet har ljusa tapeter och laminatgolv. Fönster med trevligt ljusinsläpp. Klädkammare: Från hallen når du klädkammaren med platsbyggda garderober. Rummet är vitmålat och skjutdörrar till garderoben är trevlig trä-ton eller spegel. Badrum: Badrum med plastmatta på golv och vägg. Badrummet är utrustat med dusch, wc och tvättmaskin (2013).

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1972

  Köket i lägenheten har renoverats 2018-2019

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Balkong i västerläge

  Bilplats

  77 garageplatser varav 42 varmgarage. Går att hyra för 280-333 kr/mån. 32 carportplatser. Går att hyra för 242 kr/mån. 99 parkeringsplatser. Går att hyra för 177 kr/mån. Alla platser för bil hanteras via separat kök.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  0,51282%

  Kommentar till andelstal:

  Andeltal insats: 0,51282

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Köket i lägenheten har renoverats 2018-2019

  Förening

  Föreningens namn:

  HSBs brf Skogen

  Lägenhetsnummer:

  52-3233-1-5-5

  Antal lägenheter:

  180

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Brf Skogen Umeå är en solid och välskött förening som funnits sedan byggåret 1972. Det finns gemensamma tvättstugor, bastu, snickarbod och uthyrningsrum. Bostadsrättsföreningen har mycket låga avgifter som inkluderar värme, vatten, el och kabel-TV.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen har bytt yttertak för ca 10 år sedan och har även renoverade tvättstugor. Under de senaste åren har föreningen också gjort en relining av avlopprören i två av fastigheterna, övriga fastigheter är inte i behov av relining f.n.  Annat:

  Överlåtelseavgift om 1163 kr betalas av säljare. Pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor