Kronoskogsvägen 51, Umeå

1 375 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tis 18 Jun 17:30 - 18:00

   Öppen visning men anmäl Er gärna

   Anmäl till visning

   Adress

   Kronoskogsvägen 51 - Umeå

   Kommun

   Umeå

   Typ

   Flerfamiljshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   Boarea

   59m2

   Våning

   3 av 3 , Hiss finns inte

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Umedalen

   Avgift

   3 439 kr/mån

   Värme: Ingår Hushållsel: Ingår Kabel-TV: Ingår comhem Internet: Ingår

   Eller bud

   1 375 000 kr

   23 305 kr/m2

   Ljus och fin 2:a, mycket trevlig gavellägenhet med fint läge!

   Välplanerad och rymlig lägenhet med inglasad balkong. Separat kök och matplats med trevligt ljusinsläpp. I direkt anslutning till föreningen finns en välsorterad och omtyckt mataffär, det är nära till bra bussförbindelser och trevligt närområdet med längsskidspår och fina promenadstråk.

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-06-18 17:30:00 2019-06-18 18:00:00 40 Bostadsvisning Kronoskogsvägen 51, Umeå 63,8400382728506, 20,1903370348737 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   interiör

   Hall: Entré till en ljus och rymlig hall med gott om plats för att hänga av sig ytterkläder. Hallen är tapetserad i en ljus ton och till det är har man valt ett laminatgolv. Kök: Ljus och välkomnande kök med gott om arbetsytor och matplats vid fönster. Köket har högblanka köksluckor i ljusbeige ton och bänkskiva i stavlimmad ek med infälld diskho. Utrustningen består av spis med glashäll (2013), spisfläkt, diskmaskin (2018), samt kyl och frys (2017). Köket har marmoleumplattor på golv och tapet på vägg. Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med stora ytor och ljusa tapeter samt golv i parkett. Fönster mot innergården. Från vardagsrum når du den inglasade balkongen. Sovrum: Stort och inbjudande sovrum med plats för både säng och förvaring, sovrummet har ljusa tapeter och laminatgolv. Fönster med trevligt ljusinsläpp. Klädkammare: Från hallen når du klädkammaren med platsbyggda garderober. Rummet är vitmålat och skjutdörrar till garderoben är trevlig trä-ton eller spegel. Badrum: Badrum med plastmatta på golv och vägg. Badrummet är utrustat med dusch, wc och tvättmaskin (2013).

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1972

   Köket i lägenheten har renoverats 2018-2019

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV

   Com hem, ingår i avgift

   Bredband

   Ingår i avgift

   TV & bredband

   Uteplats/Balkong

   Balkong i västerläge

   Bilplats

   77 garageplatser varav 42 varmgarage. Går att hyra för 280-333 kr/mån. 32 carportplatser. Går att hyra för 242 kr/mån. 99 parkeringsplatser. Går att hyra för 177 kr/mån. Alla platser för bil hanteras via separat kök.

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Andel av årsavgift:

   0,51282%

   Kommentar till andelstal:

   Andeltal insats: 0,51282

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av säljare

   Byggnad

   Fönster:

   3-glasfönster

   Ventilation:

   Mekanisk till- och frånluft

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   Köket i lägenheten har renoverats 2018-2019

   Förening

   Föreningens namn:

   HSBs brf Skogen

   Lägenhetsnummer:

   52-3233-1-5-5

   Antal lägenheter:

   180

   Antal lokaler:

   2

   Allmänt om föreningen:

   Brf Skogen Umeå är en solid och välskött förening som funnits sedan byggåret 1972. Det finns gemensamma tvättstugor, bastu, snickarbod och uthyrningsrum. Bostadsrättsföreningen har mycket låga avgifter som inkluderar värme, vatten, el och kabel-TV.   Gjorda renoveringar:

   Föreningen har bytt yttertak för ca 10 år sedan och har även renoverade tvättstugor. Under de senaste åren har föreningen också gjort en relining av avlopprören i två av fastigheterna, övriga fastigheter är inte i behov av relining f.n.   Annat:

   Överlåtelseavgift om 1163 kr betalas av säljare. Pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen.


   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor