Kvarnvägen 3 C, Umeå

1 860 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Projekt

Brf Västra Stranden 2

Tillbaka till projektets översikt
Adress

Kvarnvägen 3 C - Umeå

Kommun

Umeå

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

49m2

Våning

6 av 11 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Väst på stan

Avgift

3 258 kr/mån

Inkl värme, vatten. Telia tripple play samt el enligt schablon.

Pris

1 860 000 kr

37 959 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  2:A VÄST PÅ STAN!

  Vid Umeälvens norra strand finner ni detta unika boende endast ett stenkast från vattnet och med gångavstånd in till Umeå centrum. Här bor du med en hänförande utsikt in mot Umeå centrum, ner efter Umeälven eller västerut mot Umeås västra stadsdelar. Läs mer på : vastrastranden2.se/ Beräknad inflyttning är satt till första kvartalet 2021. Lägenheterna har genomgående hög standard och mycket genomtänkta planlösningar där man satt de stora umgängesytorna i fokus. I de större lägenheterna finns det bastu där man värmer sig före man sätter sig på den inglasade balkongen och njuter av den fina utsikten. Alla lägenheter med balkong har en inglasning och till de större lägenheterna hör det två balkonger i olika väderstreck. Kännetecknande för lägenheterna är de stora fönsterpartierna och kök och vardagsrum som man möter när man gör entré till lägenheten.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  RUMSBESKRIVNING 2:A

  ALLMÄNT Slående är det fina, luftiga, intryck som lägenheten ger med den höga innertakhöjden på 2,6 meter. I lägenhetens rum där det inte är klinker är det fint parkettgolv i ek. Det är även infällda spotlights i tak i kök och badrum enligt typrumsbeskrivning. HALL Entré till hall med plats för klädavhängning i garderob. Genom hallen öppnar sig lägenheten på ett välkomnande sätt. ALLRUM Genom hallen kommer man till den öppna, trivsamma och luftiga ytan bestående av kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Kännetecknande för detta rum och lägenheten är det fina ljus man får från de stora fönsterpartierna som är längs hela långsidan på lägenheten.??Från rummet är det utgång till den stora inglasade balkongen som antingen vetter mot Umeälven eller västerut med skön kvällssol.??Det välutrustade köket har kvalitativa vitvaror bestående av ugn och mikro i högskåp, infälld spishäll, spisfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. SOVRUM Praktiskt och rymligt sovrum med förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar. Fint ljus även i detta rum med stora fönster med fin utsikt BADRUM Genomtänkt badrum med kakel och klinker med golvvärme. Badrummet är utrustat med duschplats, wc, tvättfat och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2021

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Inglasad balkong.

  Bilplats

  51 garageplatser. Går att hyra för 1 000 kr/mån. 7 parkeringsplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Alla p-platser hanteras genom separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,0087763%

  Andel av årsavgift:

  0,0087763%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  C1-1501

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor