Stenmarksvägen 1A, Umeå

1 250 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tor 25 Jul 15:00 - 15:30

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Adress

   Stenmarksvägen 1A - Umeå

   Kommun

   Umeå

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   Boarea

   24,7m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   1 av 3 , Hiss finns inte

   Rum

   1 rok

   Område

   Haga

   Avgift

   1 869 kr/mån

   Ingår värme, VA, internet, kabel-TV, elförbrukning. Månadsavgiften kommer höjas 2019-07-01 med 5% + 100 kr och blir ca 2062 kr.

   Utgångspris

   1 250 000 kr

   50 607 kr/m2

   Fin och charmig etta på omtyckta Haga!

   Välkomna till denna trevliga etta om 24,7 kvm på Haga. Här möts du av en hall med parkettgolv, plats för avhängning och bra med förvaringsutrymme i en klädkammare. I anslutning till hallen finns ett badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Ett allrum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet är utrustat med ett kök samt har plats för både säng och matgrupp. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i ett stort vindsförråd. Här bor du med en låg månadsavgift i en stabil förening, perfekt för dig som letar efter ditt första boende eller studerar! Utmärkt läge i ett lugnt och attraktivt område med bra kommunikationer och närhet till bland annat fina motionsspår, centrala tågstationen, gym och Umeå centrum. Varmt välkomna på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-25 15:00:00 2019-07-25 15:30:00 40 Bostadsvisning Stenmarksvägen 1A, Umeå 63,83282441, 20,27074332 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Med parkettgolv och tapetserade väggar. Plats för avhängning. I anslutning till hallen finns en klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

   Badrum

   Med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp och dusch.

   Allrum

   Ett allrum med parkettgolv och ljusa väggar. Här finns ett kök som är utrustat med ugn, spis, fläkt, kombinerad kyl och frys. I rummet finns även plats för säng samt en mindre matgrupp.

   Förråd

   Ett stort förråd ingår på vinden.

   Tvättstuga

   Gemensam tvättstuga i källarplan. Där finns även cykelförråd.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1945

   TV & bredband

   Föreningen har Bredbandsbolaget som internetleverantör och Com Hem som TV operatör.

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   90 kr/månad

   Försäkring:

   90 kr/månad

   Total driftkostnad:

   90 kr/månad

   Personer i hushållet:

   1 st

   Andel i föreningen:

   0,9825%

   Andel av årsavgift:

   0,95653%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt.

   Förening

   Föreningens namn:

   Umeåhus nr 6 Riksbyggen

   Lägenhetsnummer:

   212306001-0002

   Antal lägenheter:

   54

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Mycket väl underhållen och stabil förening.   Gjorda renoveringar:

   Föreningen gjorde en stor renovering under 1998 med bla byte av alla fönster, dörrar, avloppsstammar. Helrenoverade badrum och tvättstugor m.m.   TV/Internet:

   Föreningen har Bredbandsbolaget som internetleverantör och Com Hem som TV operatör.   Parkering:

   Parkeringsplats med motorvärmare kostar 200 kr/mån. Separat kö. Det finns totalt sex gästparkeringar, tre utanför Stenmarksvägen 1B och tre utanför Stenmarksvägen 5A som är till för gäster som besöker de boende i föreningen.   Gemensamma utrymmen:

   Fest och samlingslokal går att hyra. Ett övernattningsrum som går att hyra. Uteplats med trädgårdsmöbler samt grillmöjligheter finns på gården.   Annat:

   En viss andel av elförbrukningen ingår i månadsavgiften. Om det förbrukas mer än den schablonen som gäller för lägenheten så blir det en extra kostnad. Förbrukas mindre än schablonen får du tillbaka pengar. Det regleras en gång om året.


   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor