Objektbild

Åkersviksgatan 7 D, Sundsvall

Renoverad 2:a på central adress

Pris:

995 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 331 kr/mån I månadsavgiften ingå värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Bostadsrättslägenhet - Sundsvall

Rum: 2 rok

Våning: 1 av 3  (Våningsplan 1 av 3. ) , hiss finns inte

Byggår: 1944

Boarea: 52 m2

På central och attraktiv adress finns denna renoverade 2:a tillgänglig. Genomgående smakfulla materialval och stambytt badrum med kakel och klinker. Välskött förening med gruppanslutning för bredband och gemensam el. I närheten har du allt du behöver i dagligvaruservice. Mitt emellan de bästa av två världar med stenstan på ena sidan och grönskan västerut på andra. Uppskattat område med några minuters gångväg till gym, restauranger, bageri och Mittuniversitetet. I samma hus finns tvättstuga och förråd. Varmt välkommen till visning!

Läs mer

Pris

995 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Karström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-182 07 32

  fredrik.karstrom@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Åkersviksgatan 7 D till dig.

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Interiör

    Mycket trivsam lägenhet som är totalrenoverad. Enhetligt med genomgående fint laminatgolv i hela lägenheten samt ljust med vitmålade väggar och snygga tapeter. Hall Trevlig välkomnande hall. I anslutning finns en rymlig klädkammare. I hallen finns även ett utrymme för ytterligare förvaring eller perfekt plats för kontorshörna. Badrum Stambytt badrum med kakel och klinker. Utrustat med dusch, wc, handfat, och badrumsskåp. Kök Smakfullt kök i vitt med mycket förvaring och arbetsyta. Köksinredningen består av kombinerad kyl-frys, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. Plats för frukostbord och snyggt med vitt kakel ovan diskbänk. Vardagsrum Luftigt och härligt vardagsrum med plats för större matmöbel. Fönster med utsikt mot innergården. Sovrum Trivsamt sovrum med tapetserade väggar.

    Bostad

    Boarea

    52m2 (Enligt bostadsrättsföreningen)

    Våning

    1 av 3  (Våningsplan 1 av 3. ) , hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    30-2009-1-101-2

    Andel i föreningen

    0,86193%

    Andel av årsavgift

    0,86193%

    Renoveringar

    Lägenheten är totalrenoverad med vitvaror 2015. Badrum från stambytet.

    TV och internet

    Kabel-tv via ComHem (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Bredband via Arkaden ingår i månadsavgiften.

    Byggnad

    Byggår

    1944

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd
    Energiprestanda, specifik energianvändning: 174 kWh/m2 och år

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Tjärnparken

    Föreningens organisationsnummer

    789200-2408

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    108 st

    Antal lokaler

    26 st

    Byggår

    1944

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Föreningen äger fastigheten Hovrätten 4, byggd 1944 i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Förvaltningen sköter HSB. Föreningens egna hemsida: www.svenskbrf.se/tjarnparkenisundsvall

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Föreningen har en 30-årig underhållsplan som årligen uppdateras. Större genomförda underhåll de fem senaste åren: Stambyte och fönsterbyte, dörrbyten har skett tidigare år. 2018-2020 Takpannor, OVK-besiktning, renovering och översyn av balkongplattor 2018 Nya p-plaster samt ny mv-anläggning, översyn och vid behov byte av tvättmaskiner 2017 Renovering av hyreslokaler och målning av tvättstugor, dränering och markarbeten Storg 45 2016 Besiktning av balkonger, byte av undercentral och termostater

    Gemensamma utrymmen

    I föreningen finns 2 tvättstugor Åkersviksgatan 7 och 9, cykelrum, förråd, övernattningslägenhet, föreningslokal med biljardbord, gym, snickerilokal och relax med bastu. Sopsortering finns i separat byggnad på innergården.

    Gårdsplats

    Innergård med utemöbler och grillmöjligheter.

    Parkering

    74 bilplatser med motorvärmare (175 kr/månad och 2 garage. Separat kö som hanteras via HSB 060-138200.

    Försäkring

    Bostadsrättsförsäkring ingår i månadsavgiften.

    Sundsvall centrum

    Allmänt om området

    Om du prioriterar stadens alla möjligheter är det självklart att välja ett centralt boende. Sundsvalls innerstad - stenstan - är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer. Kollektivtrafik Avstånd till centrum 0 km. Bussförbindelserna från Sundsvalls centrum är goda, även nattetid till övriga bostadsområden i Sundsvalls kommun. Bostäder Här finns villaområden och flerfamiljshus. Skolor Kommunala grundskolor , Sundsvalls gymnasium och Mittuniversitetet .Fristående grundskolor, fristående gymnasieskolor. Vårdcentral och tandläkare Vårdcentralen Centrum och Folktandvården Centrum Sundsvall. Service Här finner du självklart det mesta som banker, posten, polisen, mataffärer, närbutiker och en rad företag av olika slag. Resa till och från Sundsvall Reser gör du enkelt, från Stockholm finns flera bussbolag som med dagliga förbindelser. Norrifrån går den klassiska "Norrlandskusten" med flera dagliga anslutningar till Sundsvall från de större orterna längs kusten, ända från Haparanda. Sundsvalls centralstation har flera avgångar dagligen med snabbtåget X2000 från Stockholm samt även flera dagliga avgångar med "Nabotåget" från Östersund. När det gäller flygförbindelser har Sundsvall direktflyg till Stockholm, Gotland, Karlstad, Göteborg och Luleå. Kultur, idrott och fritid I centrum finns Domsaga Musikhus för musikintresserade ungdomar. I området finns volleybollplan, fotbollsplaner och fitnessanläggningar. Här finns Statsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, Himlabadet, GIF Sundsvalls hemmaarena NP3 arena och Sundsvalls Dragons hemmaarena på Sporthallen, där båda arenorna också erbjuder många andra aktiviteter. Här finns småbåtshamn, promenadstråk, teater- och musikscener och mycket, mycket mer.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Åkersviksgatan 7 D, Sundsvall

    Kommun: Sundsvall

    Område: Sundsvall centrum

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 995 000 kr
    Utgångspris

    Månadsavgift: 3 331 kr/mån I månadsavgiften ingå värme, vatten, kabel-tv och bredband.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-01-22

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 81 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 81 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Föreningen har s.k gemensam el.

    Karta & område

    Sundsvall

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nya Hamngatan 12 i Sundsvall, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Sundsvall!

    Läs mer

    Bobutiken i Sundsvall

    Hitta din mäklare i Sundsvall

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder