Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Åkersviksgatan 9C, Sundsvall

Här erbjuds en helrenoverad 2:a med balkong och centralt läge - Fantastiskt kök med köksö

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 821 kr/mån I månadsavgiften ingå värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Bostadsrättslägenhet - Sundsvall

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1944

Boarea: 55 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Mycket fin 2:a som är smakfullt renoverad med toppenläge väster om stadskärnan mellan universitetet och den vackra Bünsowska tjärnen. Tilltalande lägenhet högt upp i huset med fint ljusinsläpp och stort kök med köksö. Här erbjuds dessutom en generös takhöjd och balkong med trevligt läge mot väster. Gemensam el och bredband som ingår i månadsavgiften ger en bra boendekostnad. Välskött förening med många genomförda renoveringar. Här bor ni med absoluta närhet till allt!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Karström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-182 07 32

  fredrik.karstrom@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Mycket trivsamt hem med härlig planlösning och fönster i två väderstreck. Enhetligt och snyggt med genomgående laminatgolv i hela lägenheten. Hall Rymlig hall med bra förvaringslösning genom klädkammare. Gedigen takhöjd gör att det känns luftigt. Badrum I anslutning till hallen finns ett mycket fräscht badrum i stilrent utförande med dusch, , wc, handfat, kommod och handdusktork. Kök Fantastiskt kök renoverat med genomtänkta materialval och lösningar där inget är lämnat åt slumpen. Här erbjuds bra förvaring, bänkytor och köksö med sittplatser. Dessutom en rymlig matplats och utgång till balkong i västerläge. Full maskinpark med kombinerad kyl-frys, induktionshäll, ugn, fläkt, inbyggd micro och diskmaskin. Vardagsrum Mitt emot köket med fönster åt andra sidan av innergården finner ni det stora vardagsrummet med rikligt ljusinflöde. Sovrum Ordentligt tilltaget sovrum med plats för stor säng.

   Bostad

   Boarea

   55m2 (Enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   30-2009-1-26-7

   Andel i föreningen

   1,01056%

   Andel av årsavgift

   1,01056%

   TV och internet

   Kabel-tv via ComHem (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Bredband via Arkaden ingår i månadsavgiften.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten finns förråd. Tvättstuga ligger i Hovrättbacken 8 och Åkersviksgatan 7. Fina tvättstugor med tillhörande torkrum. Föreningens medlemmar har även tillgång till biljardrum, samlingslokal, motionsrum och bastu.

   Byggnad

   Byggår

   1944

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-01-09
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Tjärnparken

   Föreningens organisationsnummer

   789200-2408

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   108 st

   Antal lokaler

   26 st

   Byggår

   1944

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten Hovrätten 4, byggd 1944 i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Förvaltningen sköter HSB. Föreningens egna hemsida: www.svenskbrf.se/tjarnparkenisundsvall

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen har en 30-årig underhållsplan som årligen uppdateras. Större genomförda underhåll de fem senaste åren: Stambyte och fönsterbyte, dörrbyten har skett tidigare år. 2018-2020 Takpannor, OVK-besiktning, renovering och översyn av balkongplattor 2018 Nya p-plaster samt ny mv-anläggning, översyn och vid behov byte av tvättmaskiner 2017 Renovering av hyreslokaler och målning av tvättstugor, dränering och markarbeten Storg 45 2016 Besiktning av balkonger, byte av undercentral och termostater

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns 2 tvättstugor Åkersviksgatan 7 och 9, cykelrum, förråd, övernattningslägenhet, föreningslokal med biljardbord, gym, snickerilokal och relax med bastu. Sopsortering finns i separat byggnad på innergården.

   Gårdsplats

   Innergård med utemöbler och grillmöjligheter.

   Parkering

   74 bilplatser med motorvärmare (175 kr/månad och 2 garage. Separat kö som hanteras via HSB 060-138200.

   Försäkring

   Bostadsrättsförsäkring ingår i månadsavgiften.

   Sundsvall centrum

   Allmänt om området

   Om du prioriterar stadens alla möjligheter är det självklart att välja ett centralt boende. Sundsvalls innerstad - stenstan - är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer. Kollektivtrafik Avstånd till centrum 0 km. Bussförbindelserna från Sundsvalls centrum är goda, även nattetid till övriga bostadsområden i Sundsvalls kommun. Bostäder Här finns villaområden och flerfamiljshus. Skolor Kommunala grundskolor , Sundsvalls gymnasium och Mittuniversitetet .Fristående grundskolor, fristående gymnasieskolor. Vårdcentral och tandläkare Vårdcentralen Centrum och Folktandvården Centrum Sundsvall. Service Här finner du självklart det mesta som banker, posten, polisen, mataffärer, närbutiker och en rad företag av olika slag. Resa till och från Sundsvall Reser gör du enkelt, från Stockholm finns flera bussbolag som med dagliga förbindelser. Norrifrån går den klassiska "Norrlandskusten" med flera dagliga anslutningar till Sundsvall från de större orterna längs kusten, ända från Haparanda. Sundsvalls centralstation har flera avgångar dagligen med snabbtåget X2000 från Stockholm samt även flera dagliga avgångar med "Nabotåget" från Östersund. När det gäller flygförbindelser har Sundsvall direktflyg till Stockholm, Gotland, Karlstad, Göteborg och Luleå. Kultur, idrott och fritid I centrum finns Domsaga Musikhus för musikintresserade ungdomar. I området finns volleybollplan, fotbollsplaner och fitnessanläggningar. Här finns Statsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, Himlabadet, GIF Sundsvalls hemmaarena NP3 arena och Sundsvalls Dragons hemmaarena på Sporthallen, där båda arenorna också erbjuder många andra aktiviteter. Här finns småbåtshamn, promenadstråk, teater- och musikscener och mycket, mycket mer.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Åkersviksgatan 9C, Sundsvall

   Kommun: Sundsvall

   Område: Sundsvall centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 821 kr/mån I månadsavgiften ingå värme, vatten, kabel-tv och bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Reparationsfond: 1 635 kr


   Driftkostnad: 144 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 144 kr/månad

   Karta & område

   Sundsvall

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nya Hamngatan 12 i Sundsvall, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sundsvall!

   Läs mer

   Bobutiken i Sundsvall

   Hitta din mäklare i Sundsvall

   Liknande bostäder