Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Bågevägen 91 A, Sundsvall

Välplanerad 3:a i Brf Bosvedjan

Pris:

925 000 kr

Månadsavgift 5 159 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, balkongtillägg, försäkring, kabel-tv och bredband.

Bostadsrättslägenhet - Sundsvall

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 2 , hiss finns inte

Byggår: 1965-1969

Boarea: 83 m2

I lugnt område där både äldre och yngre trivs , finns nu denna trivsamma 3:a tillgänglig. Bekvämt boende endast en halv trappa upp med stor inglasad balkong. Lägenheten är välplanerad och har en uppskattad planlösning. Bostaden är fördelad på två stycken sovrum, hemtrevligt kök, stambytt badrum med badkar och ett allrum. Bostaden ligger på gaveln med fönster i tre väderstreck. Till lägenheten finns både källarförråd och matkällare. Välskött förening med goda möjligheter till parkeringsplats. I området finns förskola, skola, härliga grönområden och goda kommunikationer med busshållplats alldeles i närheten. Välkommen!

Läs mer

Högsta bud

930 000 kr

Månadsavgift 5 159 kr

Budgivning pågår

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Karström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-182 07 32

  fredrik.karstrom@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Hall Välkomnande hall med utrymme för ytterkläder. Kök Hemtrevligt kök med vita luckor och arbetsbänk med generöst utrymme för matlagning. Utgång till den inglasade balkongen i ett högt läge med utsikt mot fina grönområden. Maskinell utrustning: Spis, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Allrum Luftigt allrum med plats för soffgrupp och sällskapsutrymme. Parkettgolv och tapetserade väggar. Fönster i två väderstreck. Sovrum Smart planerat sovrum med plats för säng och möblering. Förvaring i garderober. Sovrum Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring i garderober. Badrum Stambytt badrum med kakel och klinker. Utrustat med wc, handfat, handdukstork, badkar och tvättmaskin. Behagligt med golvvärme.

   Bostad

   Boarea

   83m2 (Enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 2 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   30-2043-9-688-7

   Andel i föreningen

   0,10204%

   Andel av årsavgift

   0,10204%

   TV och internet

   Kabel-tv: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Fiber Bredband: Leverantör: Telenor. 250/100 Mbit Ingår i månadsavgiften.

   Byggnad

   Byggår

   1965-1969

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2017-06-05
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Bosvedjan (HSB)

   Föreningens organisationsnummer

   789200-2796

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   1033 st

   Antal lokaler

   6 st

   Byggår

   1965-1969

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   På fastigheten finns 51 bostadshus med 1033 lägenheter och 6 lokaler. HSB Södra Norrland sköter ekonomisk- och teknisk förvaltning. Som medlem i HSB har du en rad olika förmåner/ erbjudanden som t ex medlemstidning, hyra lägenhet i Spanien eller fjällstuga i Vemdalen och rabatter hos olika företag (färg, tapeter, kakel, persienner). Besök gärna föreningens hemsida.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Brf Bosvedjan är en Certifierad bostadsrättsförening och det innebär bl a att medlemmar i föreningen får en god information om föreningens ekonomi, planering och prognoser för framtiden. Genom åren har många förbättringar genomförts som bland annat stambyte med badrumsrenovering, fönsterbyte, säkerhetsdörrar och portar, ventilationskontroll, nya tvättstugor och lekplatser, utbyggnad av balkonger, stamspolning, installation av solceller, tvättning av fasader och entrédörrar m.m. Utförda åtgärder: 2019 Montering av solceller på taken av 43 hus. 2019-2017 Helrenovering av samtliga tvättstugor och lekplatser 2019 Rengöringen av fasaderna och arbete med yttre miljö. Installation av elvärmekablar på tak.Byte av 185 garageportar 2017 Bredband 250/100 Mbit/s, Upprustning av samtliga lekplatser 2015-2016 Fönsterbyte 2014 Säkerhetsdörrar 2013 Isolering och takbyte, balkongutbyggnader, yttre miljö , utökning av motorvärmarplatser samt gästparkeringar 2008-2009 Låsbyten 2003-2006 Stambyte och badrumsrenovering. Byte/justering av alla undercentraler för VA och radiatorer Kommande åtgärder: Renovering av samtliga bottenstammar, ca 8 hus/år, 2019-2027

   Gemensamma utrymmen

   Grovtvättstuga för mattor o dylikt finns på Bågevägen 77 C. Konferensrum 100 kr/tillfälle. Övernattningslägenhet Bågevägen 61 B. Ett rum med kokvrå och uteplats, utrustad med radio och TV. Hyra 150:-/dygn och hyrs ut max 1 vecka. Festlokal bokas på förvaltningskontoret. Hyran är 300 kr/tillfälle/dygn. Hobbyrum, vävstuga, snickarbod Träningslokal med modern utrustning, Kostar 30kr/månad för samtliga i hushållet. Bastu Intill festlokalen finns traditionell bastu, infraröd bastu och dusch med tillhörande relaxavdelning. Kostar 10 kr/månad, läggs på månadsavgiften. Boulebana, pergola och odlingslotter finns vid Träffpunkten. Föreningen har en egen släpvagn som föreningens medlemmar kan hyra. Ff.n. 100:-/dygn och den får hyras under max 3 dygn per hyrestillfälle.

   Gårdsplats

   Alldeles intill "Träffpunkten" finns föreningens odlingslotter och boulebana. Samtliga lekplatser har byggts om 2017.

   Parkering

   183 garageplatser med motorvärmaruttag 253 kr/mån. 655 p-platser med motorvärmaruttag 150 kr/mån. 45 p-platser utan motorvärmaruttag. 220 gäst-boendeparkeringar. 27 Husvagnsplatser Gästparkeringar finns tillgängligt i området. Det är okej att förvara din moped i cykelrummet under förutsättning att det finns plats och att den inte läcker olja eller bensin. Brf Bosvedjan har som ambition att tillhandahålla en (1) parkeringsplats med motorvärmaruttag till varje lägenhet, i garage eller utomhus. En gårdsvis kölista för platsbevakning finns upprättad och administreras av förvaltningskontoret. Tag kontakt med förvaltningskontoret, tfn 060-100170 om du önskar hyra parkeringsplats med/utan motorvärmare eller garage.

   Försäkring

   Kollektivt bostadsrättstillägg ingår via If. Detta betyder att du inte behöver detta tillägg i din hemförsäkring.

   Föreningens hemsida

   https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/bosvedjan

   Bosvedjan

   Allmänt om området

   Bosvedjan Bosvedjan var Sundsvalls första stora förortsområde och byggdes under 1960-talet. Kollektivtrafik Avstånd till centrum cirka 4-5 km. Bussförbindelserna från Bosvedjan till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 15 min. Bostäder Här finns såväl villor som flerfamiljshus. Skolor och barnomsorg Bosvedjanskolan, Fädbodgränds förskola, Lillskogens förskola och Skogsbackens förskola samt Solens Montessoriförskola. Alla är kommunala förskolor. Service Här finns bland annat frisersalong, pizzeria. I Bydalen centrum finns livsmedelsbutik och hamburgerrestaurang under samma tak. Kultur, idrott och fritid Här finns bibliotek, och nära Bosvedjan finns Baldershallen vid Baldershovs IP, med tennishall som drivs av Sundsvalls Tennisklubb. Här finns också Balderhovs friidrottsanläggning samt fotbollsplaner för gräs- och grusspel och vintertid finns även en isbana med mera. Skönsberg fritidsgård Idrotts och fritidsanläggningar. Om Bosvedjan I Bosvedjan bor i dag många barnfamiljer. Några hundra meter från Bosvedjans centrum finner du elljusspår och vandringsleder, som används både sommar och vintertid. Förutom motionsspåret är det aldrig långt till skogen, som full av bär och svampstigar livligt trafikeras av motionärer och hundägare. Bosvedjan och Bydalen ligger norr om Sundsvalls centrum och söder om Birsta, mitt emellan Norrlands två shoppingparadis.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Bågevägen 91 A, Sundsvall

   Kommun: Sundsvall

   Område: Bosvedjan

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 925 000 kr

   Månadsavgift: 5 159 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, balkongtillägg, försäkring, kabel-tv och bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-12-01

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 225 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 225 kr/månad

   Karta & område

   Sundsvall

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nya Hamngatan 12 i Sundsvall, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sundsvall!

   Läs mer

   Bobutiken i Sundsvall

   Hitta din mäklare i Sundsvall

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder