Objektbild

Baldersvägen 42, SUNDSVALL

Inglasad balkong i insynsskyddat läge

Pris:

1 950 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 077 kr/mån ink värme, vatten, kabel-tv, bredband och balkongtillägg.

Bostadsrättslägenhet - SUNDSVALL

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 3  (Bekvämt belägen på våning 1, utan trappsteg.) , hiss finns inte

Byggår: 1960

Boarea: 77 m2

Välkommen till en 3:a bekvämt belägen på entrevåningen med en inglasad balkong som är belägen i söderläge och har utsikt mot Sundsvallsbron. Stambytt och helkaklat duschrum med tvättmaskin. Attraktivt område på Norrliden med närhet till Norra Bergets fina natur, sjukhuset, kvarterskrog och goda bussförbindelser. Tillgång finns till en gemensam paviljong med utsikt mot Sundsvallsbron. I Norrlidsparken finns lekpark, grillplats och boulebana och i närheten finns kvarterskrog, skolor och förskolor.

Läs mer

Pris

1 950 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Tis 26 Oktober

  16:30 - 17:00

  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"

  Ansvarig mäklare

  Marika Nousiainen

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-212 22 12

  marika.nousiainen@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Julia Lennartsson

  Mäklarassistent

  Mobil: 070-275 39 66

  julia.lennartsson@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Baldersvägen 42 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Interiör

    Möblerbar hall med plastmatta och tapetserade väggar, från hallen nås en klädkammare. Köket har vita släta skåpluckor, kakel ovan bänkyta. Kökstutrustning: Spis, fläkt, kyl/frysskåp. Matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet har parkettgolv och tapetserade väggar. Utgång till den inglasade balkongen i söderläge och med utsikt mot Sundsvallsbron. Duschrummet är renoverad vid föreningens stambyte och är helkaklat och har tvättmaskin, wc, duschplats och tvättställ. Två sovrum mot söder och norr. Rummen hr plastmatta och tapetserade väggar. Sovrummet mot norr har dörr till köket.

    Bostad

    Boarea

    77m2 (Lägenhetsregistret)

    Våning

    1 av 3  (Bekvämt belägen på våning 1, utan trappsteg.) , hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    08045

    Andel i föreningen

    0,00852%

    Andel av årsavgift

    0,85603%

    Renoveringar

    Innerdörrar 2008 Säkerhetsdörrar Secor Bredband 2005 ServaNet Fönster 2005 Rörstambyte och renovering badrum 2003 Inglasning balkong 1992

    TV och internet

    Kabel-tv och bredband ingår via Telia.

    Övriga utrymmen

    Till lägenheten finns källarförråd. Tvättstuga finns i port 48 och Norrlidsgatan 10 huset bredvid med fem tvättmaskiner. Föreningens medlemmar även tillgång till en övernattningslägenhet på Baldersvägen 48 för en kostnad av 150 kr/natt. På Norrlidsgatan 10 finns även en träningslokal.

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Norrliden 1

    Byggår

    1960

    Byggnadstyp

    Flerfamiljhus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2020-04-20
    Energiklass:

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Fönster

    3-glasfönster

    Ventilation

    Frånluft

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Granbacka (SBC)

    Föreningens organisationsnummer

    789200-0865

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    117 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    1960

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen Granbacka bildades 1959 beläget i Norrliden vid foten av Norra Berget med stadsparken och cirka 10-15 minuters promenad från Sundsvalls centrum. Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Centrala Norrliden. Föreningens andel är 27,4 procent. Samfälligheten förvaltar underhåller och skötsel av Norrlidsparken. Fastigheten bebyggdes 1960 och består av 3 flerbostadshus. SBC sköter förvaltning. Värdeåret är 1960. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 8 753 m², varav 8 714 m² utgör lägenhetsyta och 39 m² utgör lokalyta. Föreningens hemsida: http://granbacka.bostadsratterna.se/

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2015 och sträcker sig fram till 2035. Nedanstående underhåll har utförts eller planeras: 2022 Renovering tvättstugor 2020 Kontroll och reparation av hängrännor och stuprör Baldersvägen 40-48 2020 Målning av källargångar och cykelutrymmen 2020 Upprustning av uteplats 2020 Platån nedanför Baldersvägen har rustats upp, ytterbelysning har bytts ut, samtliga källargångar och cykelförråd har målats. Parkeringsavtal för alla som hyr parkeringsplats har delats ut och undertecknats av lägenhetsinnehavarna. 2019 Radonmätning har genomförts, öppna carportar har byggts in. 2018 Nytt inpasseringssysem, elektronisk bokning av Tvättstugor, gästlägenhet , gemensam paviljong 32 m2 uppförd öster Norrlidsgatan 8 2014 Reparation av ventilationskanaler 2014 Samtliga fastigheter 2013 Ny takbeläggning Norrlidsgatan 8 och 10, Inglasning markplanet 2013 Baldersvägen 40-46 2011 Isolering vind, fjärrvärmesystem 2008 Innerdörrar: Säkerhetsdörrar Secor 2005 Bredband ServaNet , fönsterbyte 2003 Rörstambyte 2002 Carports 1992 Nya balkonger

    Gemensamma utrymmen

    Förutom tvättstugor och förrådsutrymmen så har föreningens medlemmar även tillgång till en övernattningslägenhet på Baldersvägen 48 för en kostnad av 150 kr/natt. På Norrlidsgatan 10 finns även en träningslokal.

    Gårdsplats

    Fina grönområden med lekplats och grillmöjligheter. Gemensam paviljong 32 m2 uppförd öster Norrlidsgatan 8

    Parkering

    Parkeringsplats. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Carportplats. Går att hyra för 250 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö. Föreningens 112 motorvärmarplatser försågs med digitala mätare som kan styras via dator eller smartphone. Varje ägare har tillgång till en parkeringsplats med motorvärmare direkt.

    Försäkring

    Fullvärdesförsäkring finns via IF. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

    Föreningens hemsida

    http://granbacka.bostadsratterna.se/

    Haga

    Allmänt om området

    Haga är en anrik stadsdel i Sundsvall vid foten av Norra Berget. Här är det nära till stan samtidigt som bostadsområdet erbjuder en underbar småstadsidyll. Många är de Hagabor som vaknar upp med morgonsol och en fantastisk utsikt över centrala Sundsvall. Avstånd till centrum 2-3 km. Bussförbindelserna från Haga till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 7-10 min. Här finns såväl villaområden som flerfamiljshus och hyresrätter. Både Vårdcentralen Centrum och Gillebergets Vårdcentral ligger nära. I närområdet finns även Folktandvården Centrum och flera privata tandläkare. I Området finns följande förskolor: Baldersvägens förskola, Haga förskola, Lotsgatans förskola, Riddarens förskola och Västergatans förskola. När det gäller skolor finns det flera friskolor i närområdet: Prolympia F-6, Mimerskolan 4-9, samt Skvaderns Gymnasieskola. Även kommunala Hagaskolan F-9 ligger nära. Bra service genom bland annat bensinmack, restauranger, pizzerior, gatukök, mataffären Coop (öppet 7-23 alla dagar), bageri samt en del andra småbutiker. På gångavstånd finns fina motionsstigar och elljusspår för löpning och längdskidåkning. I närheten ligger också Baldershovs friidrottsanläggning med fotbollsplaner för gräs och grusspel samt tennisbanor. Vintertid finns även en isbana här.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Baldersvägen 42, SUNDSVALL

    Kommun: Sundsvall

    Område: Haga

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 950 000 kr
    Utgångspris

    Månadsavgift: 4 077 kr/mån ink värme, vatten, kabel-tv, bredband och balkongtillägg.

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Reparationsfond: 8 260 kr


    Driftkostnad: 250 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 250 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Gemensam el i föreningen som tillkommer på månadsavgiften.

    Antal personer i hushållet: 1 st

    Karta & område

    Sundsvall

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nya Hamngatan 12 i Sundsvall, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Sundsvall!

    Läs mer

    Bobutiken i Sundsvall

    Hitta din mäklare i Sundsvall

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder