Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Dalgatan 9C, Sundsvall

Trivsam 2:a med rikligt ljusinsläpp

Pris:

850 000 kr

Månadsavgift 4 561 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Bostadsrättslägenhet - Sundsvall

Rum: 2 rok

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1945

Boarea: 54,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Ljus och fin gavellägenhet med centralt läge. Välplanerad 2:a med helkaklat badrum och balkong i västerläge som erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Bekvämt läge på stan ett stenkast från universitetet och stadskärnan. Välkommen på visning!

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Karström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-182 07 32

  fredrik.karstrom@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Hall Ljus och rymlig hall med målade väggar och trägolv. Badrum Stambytt badrum med kakel och klinker. Utrustat med dusch, wc och handfat. Fönster som släpper in trevligt ljus. Kök Trivsamt kök med matplats och stilfulla vita luckor. Köksinredningen består av kombinerad kyl-frys, spishäll, fläkt och diskmaskin. Laminatgolv och målade väggar. Vardagsrum Fint rum som erbjuder rikligt ljusinflöde från fönster i två väderstreck. Lätt möblerat med plats för större matgrupp. Laminatgolv och målade väggar. Utgång till balkong med västerläge som erbjuder eftermiddags-och kvällssol. Sovrum Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng. Garderob med skjutdörrar. Här är det trägolv, målade väggar och liggande träpanel.

   Bostad

   Boarea

   54,5m2 (Enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   30-2010-1-1-10

   Andel i föreningen

   5,61987%

   Andel av årsavgift

   5,61987%

   TV och internet

   TV & Bredband: Leverantör Comhem. Kabel tv ingår i månadsavgiften och för bredbandet får varje ägare teckna ett separat avtal.

   Byggnad

   Byggår

   1945

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 177 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Dalen (HSB)

   Föreningens organisationsnummer

   789200-2838

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   18 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1945

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Föreningen hittar du i Sundsvall på Storgatan 9 A-C Brf Dalen byggdes 1945 och har 18 lägenheter.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga större renoveringar är planerade i dagsläget (kontrollerat 16 dec 2019), se årsredovisning.

   Parkering

   I föreningen finns totalt 15 bilplatser och till dessa är det separat kö som HSB Södra Norrland hanterar.

   Sundsvall centrum

   Allmänt om området

   Om du prioriterar stadens alla möjligheter är det självklart att välja ett centralt boende. Sundsvalls innerstad - stenstan - är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer. Kollektivtrafik Avstånd till centrum 0 km. Bussförbindelserna från Sundsvalls centrum är goda, även nattetid till övriga bostadsområden i Sundsvalls kommun. Bostäder Här finns villaområden och flerfamiljshus. Skolor Kommunala grundskolor , Sundsvalls gymnasium och Mittuniversitetet .Fristående grundskolor, fristående gymnasieskolor. Vårdcentral och tandläkare Vårdcentralen Centrum och Folktandvården Centrum Sundsvall. Service Här finner du självklart det mesta som banker, posten, polisen, mataffärer, närbutiker och en rad företag av olika slag. Resa till och från Sundsvall Reser gör du enkelt, från Stockholm finns flera bussbolag som med dagliga förbindelser. Norrifrån går den klassiska "Norrlandskusten" med flera dagliga anslutningar till Sundsvall från de större orterna längs kusten, ända från Haparanda. Sundsvalls centralstation har flera avgångar dagligen med snabbtåget X2000 från Stockholm samt även flera dagliga avgångar med "Nabotåget" från Östersund. När det gäller flygförbindelser har Sundsvall direktflyg till Stockholm, Gotland, Karlstad, Göteborg och Luleå. Kultur, idrott och fritid I centrum finns Domsaga Musikhus för musikintresserade ungdomar. I området finns volleybollplan, fotbollsplaner och fitnessanläggningar. Här finns Statsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, Himlabadet, GIF Sundsvalls hemmaarena NP3 arena och Sundsvalls Dragons hemmaarena på Sporthallen, där båda arenorna också erbjuder många andra aktiviteter. Här finns småbåtshamn, promenadstråk, teater- och musikscener och mycket, mycket mer.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Dalgatan 9C, Sundsvall

   Kommun: Sundsvall

   Område: Sundsvall centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 850 000 kr

   Månadsavgift: 4 561 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-06-18

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 250 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Karta & område

   Sundsvall

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nya Hamngatan 12 i Sundsvall, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sundsvall!

   Läs mer

   Bobutiken i Sundsvall

   Hitta din mäklare i Sundsvall

   Liknande bostäder