Granmodalsgatan 8, Sundsvall

795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Fre 25 Okt 12:00 - 12:30

Välkommen med din bokning

Anmäl till visning

Adress

Granmodalsgatan 8 - Sundsvall

Kommun

Sundsvall

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1943

Boarea

77m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 2 (1,5 tr. ) , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Södermalm

Avgift

6 462 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Utgångspris

795 000 kr

10 325 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Fantastiskt lugnt och naturnära läge vid Södra Bergets fot med promenadavstånd till stadskärnan

   Med högt hörnläge och en fantastisk utsikt över staden och hamninloppet ligger denna charmiga 3:a med trägolv, mycket fönster för ljusinsläpp och en takad balkong med eftermiddags- och kvällssol. Attraktiv planlösning med två bra sovrum och möjlighet att skapa ytterligare ett tredje sovrum. Lägenheten ligger vackert belägen med en fantastisk utsikt samt med närhet till både stadskärnan och fina strövområden kring Södra Berget. Goda chanser att få bilplats med el-uttag.

   Ansvarig mäklare

   Extra kontaktperson

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-10-25 12:00:00 2019-10-25 12:30:00 40 Bostadsvisning Granmodalsgatan 8, Sundsvall 62,37961578, 17,30882454 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Välkommen

   Hall Ljus hall med plastmatta på golvet samt ljus tapet på väggarna. Garderober finns. Badrum Badrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Här finns badkar, wc och fönster som släpper in trevligt ljus. Kök Vinkelkök med plastmatta på golvet samt vit målad väv på väggarna. Vita köksluckor samt vitt kakel ovan diskbänk. Gott om skåp och bänkytor. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, diskmaskin, kyl/sval samt frys/frys. I köket finns två fönster vilket även skapar goda möjligheter för ett ytterligare sovrum. Vardagsrum Vardagsrum med trägolv samt ljus målad väv på väggarna. Fönster åt två håll ger ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över staden och hamninloppet. Från vardagsrummet når ni den rymliga balkongen med eftermiddags och kvällssol. Sovrum 1 Rymligt sovrum med fint trägolv samt ljusa tapeter och en fondvägg i svart/vitt. Klädskrubb samt garderob. Sovrum 2 Trivsamt rum med trägolv samt vitmålad väv på väggarna. Tre garderober med överskåp. Fantastisk utsikt från sovrumsfönstret ner mot stadskärnan och havet.

   Övriga utrymmen

   Det finns cykelförråd, två källarförråd, tvättstuga och torkrum i angränsande fastigheter Granmodalsgatan 4 & Grevensbäcksgatan 12. Bra sopsortering med återvinning.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1943

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Bilplats

   Garageplats (7 st) finns att hyra för 500 kr/mån. Till dessa är det separat kö. Parkeringsplats (26 st) med el-uttag finns att hyra för 200 kr/mån. Till dessa är det separat kö.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   200 kr/månad

   Elkostnad:

   200 kr/månad

   Total driftkostnad:

   200 kr/månad

   Personer i hushållet:

   1 st

   Kommentar:

   Varje ägare tecknar separata el-avtal.

   Andel i föreningen:

   9,52965%

   Andel av årsavgift:

   9,52965%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-10

   Byggnad

   Byggår:

   1943

   Fönster:

   3-glasfönster

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf LV5 (HSB)

   Lägenhetsnummer:

   30-2078-1-54-2

   Antal lägenheter:

   29

   Byggår:

   1943

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Brf LV:5. Föreningen äger Ödlan byggår 1943 och Snigeln byggår 1945 i vilka man upplåter lägenheter och lokaler.   Gjorda renoveringar:

   Fastigheterna genomgick en totalrenovering 1988 då man bytte fasad, nya treglasfönster, förstärkt isolering mellan lägenheterna, ny inredning i kök och badrum, vatten och el drogs om samt nya balkonger. Andra genomförda renoveringar i föreningen: Fasaden målades om 2010. Föreningen bytte tak under 2013. Stamrenovering, el besiktning och låsbyte 2016. Renovering tvättstuga Grevensbäcksgatan 12 2017. Renovering tvättstuga Granmodalsgatan 4. Se bifogad årsredovisning för att se framtida underhåll i föreningen.   Energideklaration

   Energiklass:

   E

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   138 kWh/m2 per år

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor