Information med anledning av coronaviruset Läs mer Jag förstår
Objektbild

Klippgatan 31, SUNDSVALL

Rymlig 2:a med stor potential i en stabil HSB förening - Reparationsfond om 26 594 kr

Pris:

275 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 353 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv och bredband

Bostadsrättslägenhet - SUNDSVALL

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 4  (2 tr) , hiss finns inte

Byggår: 1967

Boarea: 69,5 m2

Möjlighet för den som vill sätta sin egen prägel! Lägenheten är väl tilltagen och erbjuder en genomtänkt planlösning samt fönster i två väderstreck. Mycket snyggt badrum med kakel och klinker samt uttag för tvättmaskin. Bredband ingår i månadsavgiften och föreningen har gemensam el. Lugnt område med väldigt goda bussförbindelser och närhet till härlig natur samt friluftsspår. Stabil HSB förening med många genomförda renoveringar. Balkong med eftermiddags- och kvällssol samt fin utsikt.

Läs mer

Pris

275 000 kr

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Visning sker i mindre grupper, bokad visning.

  Ons 08 April

  16:15 - 16:45

  Varmt välkommen med din anmälan!

  Ansvarig mäklare

  Artagan Keskin

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-584 23 96

  artagan.keskin@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Emma Edlund

  Mäklarassistent

  Mobil: 070-275 39 66

  emma.edlund@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Välkommen

   Hall Ljus hall med plastmatta på golv och en garderob med överskåp. Badrum I anslutning finns ett mycket fint badrum med kakel och klinker. Utrustat med dusch, wc, handfat, kommod, handdukstork och badrumsskåp. Uttag för tvättmaskin finns. Golvvärme. Kök Populärt L-kök med stora utrymmen och bra matplats invid fönster. Plastmatta på golv. Utrustat med äldre vitvaror så som spis, kyl och frys. Utgång till balkong med fin utsikt och förråd. Vardagsrum Luftigt och stort vardagsrum med fint ljusinsläpp. Parkettgolv. Sovrum Ordentligt tilltaget sovrum med fönster mot innergården. Hel garderobsvägg med mycket goda förvaringsmöjligheter. Plastmatta på golv. Renoveringsbehov i lägenheten med röklukt.

   Bostad

   Boarea

   69,5m2

   Areakälla

   Areauppgifter från bostadsrättsföreningen

   Våning

   2 av 4  (2 tr) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   30-2042-1-116-1

   Andel i föreningen

   0,43358%

   Andel av årsavgift

   0,43358%

   TV och internet

   Föreningen har avtal med Telenor (tidigare Bredbandsbolaget) för leverans av bredband via fiber, samt telefoni. Hastigheten är 250/100 Mbit. Avtalet är ett så kallat GAN-avtal Föreningen har avtal med Com Hem, som per kabel levererar ett basutbud med ett tiotal kanaler.

   Övriga utrymmen

   I samma trappuppgång vid entrén finns tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsförråd. Till lägenheten finns ett källarförråd.

   Byggnad

   Byggår

   1967

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Ställaren

   Föreningens organisationsnummer

   789200-2994

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   215 st

   Antal lokaler

   16 st

   Byggår

   1967

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Ställaren ligger på Klippgatan i Sundsvall. Här finns 215 lägenheter. Allt från små ettor till stora fyror. HSB Södra Norrland sköter den ekonomiska- och tekniska förvaltningen. Nära anslutning till föreningen finns ett motionsspår. Kvällstid är spåret upplyst. Det finns även fina stigar i skogen mellan Korsta och Tunadalshamnen. Vintertid: Under vintern spårar Heffnersklubban elljusspåret i Skönsberg. Föreningen anordnar studiecirklar, kurser och utflykter i samarbete med angränsande HSB-föreningar i Korsta. Vid infarten till Klippgatan ligger närbutiken MK Mart och den asiatisk Take Away restaurangenThai-Chin. I Skönsbergs centrum, som ligger inom promenadavstånd, finns ett, stort antal butiker och affärer. Här finns även Hälsocentral, Apotek, restauranger och frisörer.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Trapphusmålning, dörrar 2020-2021 OVK-ventilationsbesiktning 2019-2020, åtgärder efter radonmätning Passersystem med taggar 2016-2018 Renovering av fd varmgarage 2017 Porttelefoner och fasadrenovering 2017 Stambyte och badrumsrenovering på Klippgatan 1-31, 2009 Byte av balkongdörrar på Klippgatan 1-31, 2009 Gemensam el med individuell mätning 2006

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstuga finns på Klippgatan 20. Gym finns i källaren på Klippgatan 20. Bokning sker via den elektroniska informationstavlan som finns i varje trapphus I källaren Klippgatan 18 finns en föreningslokal som du kan hyra för middagar och kalas. Den rymmer cirka 30 personer. Hyra 200,- per dygn. Gästlägenhet: Tillgång för medlemmar att hyra en liten fin 1:a på Klippgatan 18 när du får gäster. Bastun finns i källaren på Klippgatan 30. Bokning sker via den elektroniska informationstavlan som finns i varje trapphus. I källaren på Klippgatan 30, intill bastun, har föreningen ett motionsrum. Här finns crosstrainer, roddmaskin och motionscykel. Biljardrummet är beläget i källaren på Klippgatan 1. Vävsstuga, snickarrum och målarrum , finns även för medlemmar.

   Gårdsplats

   Tre grillplatser finns i området: Bakom Klippg 24, på innergården Klippg 10 -30, samt i "kanontornet" vid Klippg 23.

   Parkering

   133 garageplatser med motorvärmare (350 kr/månad), dessa finns i de 2 parkeringhusen. Utomhus har vi 62 motorvärmarplatser (225 kr/månad). 29 hyrplatser utan motorvärmare. Det finns 15 avgiftsbelagda platser för besökare.

   Försäkring

   Kollektivt bostadsrättstilläg ingår.

   Föreningens hemsida

   https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/stallaren/

   Korsta

   Allmänt om området

   Korsta-Ortviken är en stadsdel med framförallt bostadsrättslägenheter öster om stadsdelen Skönsberg. Belägen cirka 3 km från Sundsvalls centrum och cirka 1 km från Skönsbergs centrum. Några hundra meter ned mot havet ligger strövområden och promenadvägar i Ortviksparken, där det också är nära till småbåtshamnen. Med nya Sundsvallsbron över fjärden har Korsta och Skönsberg blivit en ny knutpunkt såväl norrut som söderut. Norrut har du nära till det stora handelsområdet Birsta. Och så minigolfbanan förstås.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Klippgatan 31, SUNDSVALL

   Kommun: Sundsvall

   Område: Korsta

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 275 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 5 353 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv och bredband

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Reparationsfond: 26 594 kr


   Driftkostnad: 150 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Elmätaren avläses 4 gånger/år (1 gång/kvartal) av HSB Mitt och kostnaden för hushållselen kommer att återfinnas på lägenhetsinnehavarens månadsavgift (elen specificerad).

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Sundsvall

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nya Hamngatan 12 i Sundsvall, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sundsvall!

   Läs mer

   Bobutiken i Sundsvall

   Hitta din mäklare i Sundsvall

   Liknande bostäder