Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Korstavägen 3, SUNDSVALL

Pris:

455 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 337 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband 100 mbit.

Bostadsrättslägenhet - SUNDSVALL

Rum: 1 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 6 , hiss finns

Byggår: 1978

Boarea: 40 m2

Välkommen till denna ytterst välplanerade och ljusa 1:a i populära Korsta på våning 3! 40kvm med sovalkov vilket ger en luftig känsla. Ljust kök i vinkel har ett generöst utrymme för matplats vid fönster. Genomgående fina ytskikt och badrummet är renoverad med våtrumsmatta och våtrumstapet Balkongen ligger som resterande lägenheten mot grönområde. Klädkammare och flera garderober finns. Fin gång- och cykelväg längs vattnet till centrala Sundsvall.

Läs mer

Pris

455 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Marika Nousiainen

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-212 22 12

  marika.nousiainen@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Johanna Edström

  Mäklarassistent

  Mobil: 070-275 39 66

  johanna.edstrom@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Trivsam lägenhet med stora fönster (nya 3-glasfönster) som släpper in härligt ljus. Det är genomgående laminatgolv i hela lägenheten förutom i badrum. Hall Ljus och trevlig hall med en garderob. Badrum Mycket fräscht badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med dusch, wc, handfat, spegelskåp. Kök Ljust kök med matplats invid fönster. Köksinredningen består av kyl, frys, spis och fläkt. Mosaik ovan köksbänk. Rum & Sovalkov Ordentligt rum med sovalkov som enkelt rymmer en säng (180 cm). Insynsskyddat läge samt rymlig balkong. Mycket goda förvaringsmöjligheter med klädkammare samt garderober.

   Bostad

   Boarea

   40m2 (Lägenhetsregistret)

   Våning

   3 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   30-2046-2-127-11

   Andel i föreningen

   0,40286%

   Andel av årsavgift

   0,40286%

   TV och internet

   För TV har föreningen avtal med Com Hem där ett grundutbud ingår. Föreningen har ett avtal med Telenor gällande internetuppkoppling och telefoni via bredbandsnätet. Avtalet innebär att föreningen betalar den fasta avgiften för dessa båda tjänster för alla lägenheter i föreningen. Som lägenhetsinnehavare kan du välja att utnyttja en eller båda tjänsterna. Det du då får betala är en engångsavgift för startpaketet vid inträdet, samt för telefontjänsten den samtalstid du ringer för via telefon.

   Övriga utrymmen

   Tvättstuga (elektronisk bokning) i samma trappuppgång, hiss hela vägen ner. Föreningens medlemmar har även tillgång till gym, bastu, övernattningslägenhet, vävstuga, snickarbod, föreningslokal och hobbyrum med biljardbord. Till lägenheten finns inget separat förråd som tillhör dock finns möjlighet att kontakta föreningen om man vill ställa sig i kö till ett extra förrådsutrymme.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Blocket 21

   Byggår

   1978

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-05-29
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Säkringen

   Föreningens organisationsnummer

   789200-2614

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   175 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   1978

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen hittar du i Sundsvall på Korstavägen 1–5, Medborgargatan 75–79. Fastigheterna Blocket 20 & Blocket 21 är byggda år 1978. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av HSB Södra Norrland.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2016 Stamspolning Korstavägen. 2017 Nya fönster 2017 Stamspolning Medborgargatan 2018 Säkerhetsdörrar och fönster

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns gemensamma utrymmen så som: -Tvättstuga: Bokning av tvättstugor och gemensamma lokaler kan utföras med tagg på bokningstavla vid tvättstugorna. -Bastu -Fritidslokal (Medborgargatan 79). -Motionsrum (Medborgargatan 77). -Föreningslokal (Medborgargatan 79). -Pingisrum (Medborgargatan 79). -Målarrum (Medborgargatan 77). -Snickarbod (Medborgargatan 77). -Gästlägenhet (Korstavägen 3 - Lägenheten har fyra bäddar och kokvrå). - Miljöstation: Utanför varje hus finns källsorteringsmoloker.Två bilder på miljöstation för källsortering Det finns skyltar på varje molok, med information om vad som får slängas i vilket kärl.

   Parkering

   Föreningen har 48 motorvärmarplatser 225 kr/månad och 93 st garage 425 kr/månad (längre kö), till vilka man kan ställa sig i kö genom att kontakta HSB Södra Norrland. Motorcykelparkeringar finns på kortsidorna av garagen vid Medborgargatan 79 och vid Korstavägen 5. Cyklar parkeras på angiven plats inom området där cykelställ finns uppställda. För förvaring av cyklar inomhus finns cykelförråd utanför entréerna där du kan förvara din cykel i mån av plats. Lägenhetsnyckeln passar till cykelrummen.

   Försäkring

   Bostadsrättstillägg ingår via Folksam. Hemförsäkring tecknas av lägenhetsinnehavaren.

   Föreningens hemsida

   https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/sakringen/

   Korsta

   Allmänt om området

   Korsta-Ortviken är en stadsdel med framförallt bostadsrättslägenheter öster om stadsdelen Skönsberg. Belägen cirka 3 km från Sundsvalls centrum och cirka 1 km från Skönsbergs centrum. Några hundra meter ned mot havet ligger strövområden och promenadvägar i Ortviksparken, där det också är nära till småbåtshamnen. Med nya Sundsvallsbron över fjärden har Korsta och Skönsberg blivit en ny knutpunkt såväl norrut som söderut. Norrut har du nära till det stora handelsområdet Birsta. Och så minigolfbanan förstås.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Korstavägen 3, SUNDSVALL

   Kommun: Sundsvall

   Område: Korsta

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 455 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 3 337 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband 100 mbit.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-11-11

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Reparationsfond: 5 700 kr


   Driftkostnad: 150 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Föreningen tillämpar gemensam el med individuell mätning.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Sundsvall

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nya Hamngatan 12 i Sundsvall, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sundsvall!

   Läs mer

   Bobutiken i Sundsvall

   Hitta din mäklare i Sundsvall

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder