Objektbild

Kungsbackavägen 33, Sundsvall

Välkommen till detta rymliga boende i BRF Champinjonen!

Utgångspris

625 000 kr

Månadsavgift 8 375 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband

Bostadsrättslägenhet Sundsvall

Rum: 4 rok

Våning: 0 av 0 , Hiss finns inte

Byggår: 1988

Boarea: 130,5 m2 Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Perfekt boende för barnfamiljen med radhuskänsla på gaveln i attraktivt område. Viss renovering krävs. Rymlig lägenhet i två plan om 130,5 m² med uteplats och balkong. Lugnt område med närhet till fin natur och goda bussförbindelser. Närhet till skola, förskola, goda kommunikationer till centrum och många lekplatser i området. Välkommen på visning!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Karström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-182 07 32

  fredrik.karstrom@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Emma Edlund

  Mäklarassistent

  Mobil: 070-275 39 66

  emma.edlund@lansfast.se

  Planritning Planlösning Entréplan Planlösning Övervåning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Interiör

  Nedre plan: Rymlig hall med plastmatta och målade väggar. I anslutning till entrén finns en uteplats. Ljust kök med rymlig matplats, plastmatta på golv och målade väggar. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, fläkt, och spis. På det nedre planet finner vi två sovrum varav det ena har en praktisk klädkammare/ förråd. Badrum med kakel och klinker. Utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Övre plan: Vardagsrum med laminatgolv och målade väggar samt trevligt burspråk, trevligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som vetter mot naturen. Hall med en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Badrum med våtmatta och våttapet, utrustat med dusch, wc och handfat. På de två sovrummen som finns är det plastmatta på golv och målade väggar. Utgång till balkong från det ena sovrummet.

  Uteplats/Balkong

  Uteplats och balkong.

  Bostad

  Areakälla

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Lägenhetsnummer

  30-2061-1-76-8

  Andel i föreningen

  0,9259%

  Andel av årsavgift

  0,9259%

  TV och internet

  Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget. I månadsavgiften ingår bredband 100Mb och telefoni via bredbandsnätet. Det krävs ingen dator för telefonin. Någon abonnemangsavgift tas inte ut och det är även gratis att ringa andra kunder hos Telenor. ComHem är leverantör till föreningen och kostnaden för basutbudet ingår i månadsavgiften.

  Övriga utrymmen

  Det finns ett förråd som tillhör lägenheten. Övriga utrymmen som finns att tillgå är tvättstuga, cykelförråd, bastu, solarium, träningslokal, redskapsbod, övernattningslägenhet och kvarterslokal. I föreningen har man även tillgång till fotbollsplan och tennisplan. Lekpark finns

  Byggnad

  Byggår

  1988

  Energideklaration

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Fönster

  3-glasfönster

  Hiss

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Champinjonen (HSB)

  Föreningens organisationsnummer

  716414-1645

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  147 st

  Antal lokaler

  2

  Byggår

  1988

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Föreningen äger fastigheten Granlo 3:341, i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Området är barnvänligt med närhet till förskolor och skola för årskurs F-6. Till Granloholms centrum med matbutik, kyrka, pizzerior, bibliotek, fritidsgård och sporthall är det cirka 500 meter. Hela Granloholm har ett finmaskigt nät av cykelvägar, som gör det enkelt att ta sig till Sundsvalls centrum och ut i naturen. Längs Sticksjön finns nya fina natursköna promenadstråk. Friluftsområdet vid Hulistugan med café och aktivtetsområde för både vinter och sommar finns bara någon kilometer bort. Precis intill bostadsområdet ligger ett elljusspår i vacker skogsmiljö med bäckar och dalar. Där finns också möjligheter till grillning eller skogspicknick. Vintertid prepareras flera skidspår runt hela området. Sticksjön ligger ett stenkast bakom Granloholms centrum. Det finns en gångbana runt sjön för den som vill promenera eller jogga. I området kring sjön finns även en frisbeegolf-bana.

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  Föreningen har en 30-årig underhållsplan som årligen uppdateras. 2019 Byte av dörrar, fasadmålning, 2018 Dränering KB 55, pilotprojekt ventilation, byte av hiss KB 1 och 32 2017 Montering av nya brevlådor och belysning 2016 Byte hängrännor och byte av lekparkutrustning

  Gemensamma utrymmen

  Tvättstugor för de boende finns i varje punkthus (Kungsbackavägen 1, 32 och 55). Kvarterslokalen, som ligger bortom gård 4 mot stora lekparken, kan användas av de boende för olika evenemang - en liten fest, kanske ett 50-års kalas eller varför inte ett barnkalas? Kostnad per dygn är 300:- och läggs på en kommande avi på din lägenhet Gästrummet finns på Kungsbackavägen 1. Rummet har en bäddsoffan med plats för max. tre personer, en våningssäng med två bäddar samt en monteringsbar babysäng. Separat dusch och toalett finns mittemot gästrummet. Kostnad för ett bokat dygn kostar 250:- Inom området finns två återvinningsstationer för glas, papp, papper m.m.

  Parkering

  Det finns 84 garageplatser och 56 parkeringsplatser. Tilldelas enligt kölista.

  Föreningens hemsida

  https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/champinjonen/

  Granloholm

  Allmänt om området

  Granloholm I detta naturnära område finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus. Kollektivtrafik Avstånd till centrum cirka 2,5 km. Bussförbindelserna från Granloholm till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 10 min. Bostäder Här finns villaområden, flerfamiljshus och hyresrätter. Vårdcentral och tandläkare Granlo vårdcentral och Folktandvården Centrum Sundsvall. Skolor och barnomsorg I området finns två skolor, Granloholms skola och Sticksjö skola. Båda har klaserna 1-6. Förskolorna är, Falken-, Lövhyddan-, Polstjärnan-, Rondellen-, Solrosen- och Forskarens föskolor dessutom finns Granloholms öppna förskola och Karlavagnen dygnetrunt, alla är kommunala förskolor. Föräldrakooperativet Lotsen finns också här. Det är även gång- och cykelavstånd till populära Engelska Skolan vid Västhagen. Service Här finns bland annat ICA nära, Ettan med postombud, livsmedelsaffär, pizzeria och en nybyggd kyrka. Kultur, idrott och fritid Här finns bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan, frisbeebana, nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. Nära till Sticksjön och Sporthallsbadet.

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Kungsbackavägen 33, Sundsvall

  Kommun: Sundsvall

  Område: Granloholm

  Församling: Selångers Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 625 000 kr

  Månadsavgift: 8 375 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband

  Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift: 473 kr

  Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

  Reparationsfond: 1 175 kr


  Driftkostnad: 400 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 400 kr/månad

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Sundsvall

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder