Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Tallvägen 7A, SUNDSVALL

Smart planerad bostad i uppskattad förening!

Pris:

550 000 kr

Månadsavgift 4 251 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Bostadsrättslägenhet - SUNDSVALL

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 7 , hiss finns

Byggår: 1972

Boarea: 63 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till denna smart planerade 2:a i brf Strandparken med alla bekvämligheter runt knuten. Lägenheten har en inglasad balkong och en balkong i direkt anslutning till köket. Bostaden är planerad med ett ljust kök med full maskinpark, ett sovrum, luftigt allrum och ett kaklat badrum med dusch. Bekvämt boende med hiss, tvättstuga och förråd på samma våningsplan. Inom kort promenadavstånd finns en fin badstrand och härliga promenadstråk samt närhet till livsmedelsbutik. Goda bussförbindelser in till stadskärnan

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Karström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-182 07 32

  fredrik.karstrom@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Hall- Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Laminatgolv och tapetserade väggar. Badrum- med kakel och våtrumsmatta. Utrustat med wc, handfat och dusch. Kök- Ljust kök med vita luckor och skåp. Utrymme för matplats och utgång till balkong. Maskinell utrustning: Spis, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Sovrum- med utrymme för säng och förvaring. Förvaring i garderober. Laminatgolv och målade väggar. Vardagsrum- utrymme för soffgrupp och utgång till den inglasade balkongen. Parkettgolv och tapet.

   Bostad

   Boarea

   63m2

   Våning

   1 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   07114

   Andel i föreningen

   0,3296%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Föreningen har avtal om TV-utbud, delvis digitalt, via Com Hem, digitalbox som ingår i avtalet behövs för de digitala kanalerna. Internet kan du beställa via Telia eller Com Hem. Fast telefoni beställer lägenhetsinnehavaren också via Telia eller Com Hem.

   Byggnad

   Byggår

   1972

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 99 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Strandparken

   Föreningens organisationsnummer

   716414-2346

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   258 st

   Antal lokaler

   8 st

   Byggår

   1972

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Brf Strandparken bildades 1987. Föreningen består av 4 flerbostadshus och ett garage med parkeringsdäck. Totalt finns 258 lägenheter och 8 lokaler. Lägenhetsytan är 20808 m² och lokalytan är 843m². Fördelningen av lägenheter: 51 st 1 rum och kök, 56 st 2 rum och kök, 62 st 3 rum och kök, 88 st 4 rum och kök samt 1 st 5 rum och kök. Fastighetsbeteckningarna för föreningens fastigheter är: Dingersjö 54:11 (garaget), Dingersjö 54:12 (Tallvägen 3), Dingersjö 54:13 (Tallvägen 5), Dingersjö 54:14 (Tallvägen 7) och Dingersjö 54:15 (Tallvägen 9). Samtliga fastigheter bebyggdes 1972 och var fram till 1987 hyresrätter. Föreningen har en heltidsanställd fastighetsskötare. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Förvaltnings AB Castor. Brf Strandparken erbjuder ett bekvämt boende för både ung och gammal i lugnt och trivsamt område med närhet till förskola, skola, och livsmedelsbutik. Asfalterade promenad- och cykelvägar i omgivningen samt havsbad i nära anslutning. Bra bussförbindelser finns till Sundsvalls centrum och Njurunda. Alla lägenheter har inglasade balkonger mot öster och det finns två hissar i varje trappuppgång. Tvättstuga finns på varje våningsplan som delas av fyra lägenhetsinnehavare, dessutom finns även en gemensam grovtvättstuga. Till varje lägenhet finns förråd på varje våningsplan samt även i källaren. Varmgarage och motorvärmarplatser finns att hyra samt även två gästlägenheter, tillgång till bastu, snickarbod, biljardbord, bibliotek, boulebanor och vävstuga m.m.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Genomförda underhåll: Fönsterbyte och balkongdörr 2019. Återställning tak efter brand 2019. Relining 2014-2015. Stambyte kök 2010. Bredband 2008.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningens medlemmar har även tillgång till: -Grovtvättstuga Tallvägen 5 B. -Gästlägenheter Tallvägen 5 och 7 B. -Bibliotek -Gym -Snickarbod -Vävstuga -Samlingslokal -Boule -Bastu -Motionslokal I föreningens byggnader finns bland annat frisersalong, kyrksal och fritidsgård.

   Gårdsplats

   Föreningen har sopsortering med följande fraktioner: Hushållssopor, tidningspapper, pappersförpackningar/wellpapp, plast, färgat och ofärgat glas, metallförpackningar, batterier, glödlampor och matavfall. Viktigt att sortera rätt eftersom det påverkar kostnaderna för avfallshanteringen och i slutändan hyran. I föreningen finns 3 rum för grovsopor, observera anslagen på dörrarna där du kan se vad som kan lämnas i grovsoprummen och vad du själv måste lämna på kommunens miljöstationer.

   Parkering

   Föreningen har ett varmgarage med 143 platser. På parkeringsdäcket finns 175 platser. Till varje bostadsrättslägenhet ingår ett parkeringstillstånd för besöksplatser. Kontakta vicevärden vid önskemål om bilplats.

   Bredsand

   Allmänt om området

   Bredsand Bredsand ligger cirka 7 kilometer söder om centrala Sundsvall. Här finns havsbad med fina stränder, mysiga strövstigar och klippor, fina elljusspår och motionsslingor. Här är det nära till Nolbybacken för den som gillar utförsåkning. Kollektivtrafik Avstånd till centrum cirka 7 km. Bussförbindelserna från Bredsand till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 15 min. Bostäder Här finns villaområden, flerfamiljshus och hyresrätter. Grundskolor Bredsands skola . Förskolor Draghällans förskola är en kommunal förskola. Vårdcentral och tandläkare Njurunda vårdcentral och apotek , Sundsvalls vårdcentral, filial Bredsand och Folktandvården Kvissleby. Service Här finns bland annat Statoil och ICA express, med postombud. Kultur, idrott och fritid Här finns friluftsbaden Fläsian med camping, Sodom och Bredsand, elljusspår, motionsspår som utgår ifrån stockviks skidstadion, Bredsands fritidsgård, Stockviks folkets hus Kusten.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Tallvägen 7A, SUNDSVALL

   Kommun: Sundsvall

   Område: Bredsand

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 550 000 kr

   Månadsavgift: 4 251 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-23

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 167 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 167 kr/månad

   Karta & område

   Sundsvall

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nya Hamngatan 12 i Sundsvall, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sundsvall!

   Läs mer

   Bobutiken i Sundsvall

   Hitta din mäklare i Sundsvall

   Liknande bostäder