Furuvägen 12A, Köping

325 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Furuvägen 12A - Köping

  Kommun

  Köping

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1963

  Boarea

  43m2

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  1,5 rok varav 1 sovrum

  Område

  Johannisdal

  Avgift

  2 403 kr/mån

  Eller högstbjudande

  325 000 kr

  7 558 kr/m2

  Optimalt planerad och fräsch liten tvårumslägenhet med attraktivt läge

  I en fastighet från 1960, belägen i trevliga Johannisdal, hittar du denna lägenhet. Optimalt planerad och fräsch liten tvårummare i fint skick med utmärkt planlösning. En bostad med fräscha ytskikt och modern utrustning. Här är det lätt att flytta in och ännu lättare att trivas! Föreningen Brf Köpingshus 5, Riksbyggen är välskött och har mycket god ekonomi. I avgiften om 0 kronor ingår fiber. Här får du dessutom tillgång till tvättstuga i angränsande hus och en trevlig och välskött innergård med tennisbana samlingslokal. Bostaden ligger nära Johannisdalsskogen med motionsspår och med en promenerar tar du dig enkelt till centrum. Läget i trevliga Johannisdal är perfekt för dig som letar efter ditt första boende och det unga paret. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré/hall

  Entré/hall med laminatgolv, målade väggar och dubbelgarderob.

  Badrum

  Badrum med plastmatta, helkaklade väggar, duschplats, toalett, handfat, eluttag och badrumsskåp med eluttag.

  Klädkammare

  Vardagsrum

  Vardagsrum med plastmatta och målad tapet.

  Sovrum

  Litet sovrum med laminatgolv och målade väggar.

  Arbetskök

  Arbetskök (Ballingslöv, 18) med laminatgolv och målade väggar. Köket är utrustat med spishäll, spisfläkt, diskmaskin, ugn, och kombinerad kyl/frys.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1960

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Fiber ingår i månadsavgiften.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Johannisdals området finns både hyreshus och villor med närhet till Johannisdalsskogen som har belysta motionsslingor och ett utegym. En nybyggd förskola finns i området och även närhet till pizzeria, affär och kiosk. Föreningen har en tennisbana och boulebana i området. Att bo i Köping innebär också att man har pendlingsavstånd till större städer som Västerås, Eskilstuna och Örebro.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  200 kr/månad

  Kommentar:

  Ingår i månadsavgiften och regleras vid årets slut.

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1963

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Köpingshus 5, Riksbyggen

  Lägenhetsnummer:

  77

  Antal lägenheter:

  253

  Byggår:

  1963

  Antal lokaler:

  5

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheterna Åkerbäret nr 1 och nr 2 samt Jordgubben nr 1 och nr 10 i Köping. På tomten finns 7 byggnader med 253 lägenheter uppförda. Föreningen har 72 garage och 151 parkeringsplatser. Till parkeringsplatser och garage är det separat kö.



  Föreningens ekonomi:

  Se bif. årsredovisning.



  Gjorda renoveringar:

  ca. 2000 Rotrenovering. ca. 2000 Fasadrenovering. 2004 Nya säkerhetsdörrar. 2013 Nya fönster. 2013 Ventilation. 2016 Målning av trapphusen. 2016 Byte av tak och papp.



  TV/Internet:

  Fiber ingår i månadsavgiften.



  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga på innergården. Utrustad med; 6 st tvättmaskiner, 3 st torkskåp, 2 st torktumlare, 1 st centrifug, 2 st tvättho samt mangel 2 st. I anslutning till tvättstugan finns även toalett. I entréplan finns cykel- och barnvagnsrum. På Erlandsvägen 33 finns festlokal samt hobbyrum att disponera. På Furuvägen 12 finns värd för föreningen tillgänglig på tisdagar klockan 17.30-18.30 Telnr&fax 0221-242 78



  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor