Lillåstrand 2B, Sala

495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 21 Jan 17:30 - 18:00

  Öppen visning men anmäl Er gärna

  Anmäl till visning

  Adress

  Lillåstrand 2B - Sala

  Kommun

  Sala

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1948

  Boarea

  29m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Centrum

  Avgift

  1 816 kr/mån

  inkl värme och va

  Utgångspris

  495 000 kr

  17 069 kr/m2

  Liten fin 1:a med kökspentry. Helkaklat badrum. Ekparkettgolv i hall och vardagsrum. Låg hyra.

  Liten fin 1:a med kökspentry. Helkaklat badrum. Ekparkettgolv i hall och vardagsrum. Låg hyra. Fint läge vid Lillån.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2019-01-21 17:30:00 2019-01-21 18:00:00 40 Bostadsvisning Lillåstrand 2B, Sala 59,92192652, 16,61014879 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Hall

  Hall med nyslipat (-18) ekparkettgolv och ommålat och omtapetserat -(18) I hallen finns en garderob med överskåp.

  Kökspentry

  Kökspentry med vita träluckor, kakel och plastmatta på golv. I köket finns spis. (Kyl/frys finns i garderoben i passage). Köket är ommålat -18.

  Vardagsrum/sovrum

  Ljust och rymligt vardagsrum/sovrum med nyslipat (-18) ekparkettgolv. Vardagsrummet är ommålat och omtapetserat -18.

  Badrum

  Fräscht helkaklat och stamrenoverat badrum med våtrumsmatta på golv. I badrummet finns badkar, vägghängd wc, handfat med spegelskåp och handdukstork.

  Övriga utrymmen

  Det finns gemensamt cykelförråd och fin tvättstuga renoverad 2007. Det finns två stycken förråd hörande till lägenheten, ett källarförråd och ett vindsförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1948

  2009 - Nya balkongdörrar 2007 - Renovering av tvättstuga 2004 - Portkod 2002 - Nya lägenhetsdörrar och nya portar 1996 - Stambyte 2018: Nyslipat ekparkettgolv vardagsrum och hall. Ommålat och omtapetserat vardagsrum, hall och passage. Kök är ommålat.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Eget TV-system med basutbud.

  Bredband

  Telia

  Uteplats/Balkong

  Finns ej balkong

  Bilplats

  Finns ej

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  200 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  2,29185%

  Andel av årsavgift:

  2,29185%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1948

  Fönster:

  2-glasfönster med isolerglas.

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2009 - Nya balkongdörrar 2007 - Renovering av tvättstuga 2004 - Portkod 2002 - Nya lägenhetsdörrar och nya portar 1996 - Stambyte 2018: Nyslipat ekparkettgolv vardagsrum och hall. Ommålat och omtapetserat vardagsrum, hall och passage. Kök är ommålat.

  Förening

  Föreningens namn:

  HSBs brf Gruvkarlen i Sala

  Lägenhetsnummer:

  07-2175-1-11-2

  Antal lägenheter:

  21

  Byggår:

  1948

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen Gruvkarlen bildades 1946. Fastigheten Gruvfogden 1 färdigställdes 1948. Ombyggnad har skett 1997. På fastigheten finns 1 bostadshus med tillsammans 3 trapphus på adresserna Lillåstrand 2 A, B och C.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftshöjningar  Gjorda renoveringar:

  2009 - Nya balkongdörrar 2007 - Renovering av tvättstuga 2004 - Portkod 2002 - Nya lägenhetsdörrar och nya portar 1996 - Stambyte Inga renoveringar är aktuella.  TV/Internet:

  Com Hem.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns gemensamt cykelförråd och fin tvättstuga rustad 2007. Det finns två stycken förråd hörande till lägenheten, ett källarförråd och ett vindsförråd.  Energideklaration

  Energiklass:

  A

  Energikonsumtion:

  150 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor