Budgivning pågår

Ringgatan 29A, Sala

Aktuellt bud

785 000 kr

Utgångspris 825 000 kr

Budgivare 1 09/07 kl: 10:54 - 785 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ringgatan 29A - Sala

  Kommun

  Sala

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  53m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok

  Område

  Centrum

  Avgift

  4 438 kr/mån

  inkl värme och va.

  Utgångspris

  825 000 kr

  15 566 kr/m2

  Ljus och fin 2:a på vån 2 med balkong i söderläge. Helkaklat badrum.Innergård med grillplats.Carport

  Ljus och fin 2:a på vån 2 med balkong i soligt söderläge. Helkaklat och stamrenoverat badrum. Trevlig Innergård med grillplats. Carport.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Möblerbar hall med laminatgolv och klädkammare.

  Kök

  Kök med ljusa skåpluckor, kakel, laminatbänkskiva och laminatgolv. I köket finns spis, fläkt, micro, kyl och frys.

  Vardagsrum

  Ljust fint vardagsrum med plastmatta och utgång till balkong i soligt söderläge. Helglasad balkongdörr.

  Badrum

  Fräscht helkaklat badrum med våtrumsmatta på golv. I badrummet finns dusch, handfat och vägghängd wc.

  Sovrum

  Ljust fint sovrum med laminatgolv.

  Övriga utrymmen

  Tvättstuga i källaren. I tvättstugan finns två tvättmaskiner, ett torkskåp, en torktumlare och ett torkrum. Det finns ett vanligt källarförråd med nätväggar och ett matkällarförråd med hyllor. Cykelförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1945

  2000 Byte av stammar 2004 Omläggning av tak 2005 Byte av elledningar 2006 Byte av dörrar 2007 Installation av bredband 2008 Byte undercentral 2013 Tvättinventarier 2014 Nya balkongdörrar. Ny carport. Anlagt plattsatt uteplats med grill. 2016: Omdränering. 2018: Ommålning ytterfasad.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Com Hem

  Uteplats/Balkong

  Stor balkong i soligt söderläge.

  Bilplats

  Carport byggd -14. Till carporten är det kö. Kostar 230:-/mån. Ett antal fria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  2,41411%

  Andel av årsavgift:

  2,41531%

  Reparationsfond:

  1 659 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-25

  Pantsättningsavgift:

  445 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 112 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2000 Byte av stammar 2004 Omläggning av tak 2005 Byte av elledningar 2006 Byte av dörrar 2007 Installation av bredband 2008 Byte undercentral 2013 Tvättinventarier 2014 Nya balkongdörrar. Ny carport. Anlagt plattsatt uteplats med grill. 2016: Omdränering. 2018: Ommålning ytterfasad.

  Förening

  Föreningens namn:

  RBF Salahus 1

  Lägenhetsnummer:

  219041001-0026

  Antal lägenheter:

  44

  Antal lokaler:

  2

  Föreningens ekonomi:

  Se årsredovisning  Gjorda renoveringar:

  2000 Byte av stammar 2004 Omläggning av tak 2005 Byte av elledningar 2006 Byte av dörrar 2007 Installation av bredband 2008 Byte undercentral 2013 Tvättinventarier 2014 Nya balkongdörrar. Ny carport. Anlagt plattsatt uteplats med grill. 2016: Omdränering. 2018: Ommålning ytterfasad.  TV/Internet:

  Com Hem  Parkering:

  Carport byggd -14. Till carporten är det kö. Ett antal fria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.  Gårdsplan:

  Fin innergård med plattsatt uteplats med grill.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns ett vanligt källarförråd med nätväggar och ett matkällarförråd med hyllor. Cykelförråd. Tvättstuga och bastu i angränsande fastighet.  Annat:

  Föreningen äger marken.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  154 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2013-12-30

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor