Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Narvavägen 41, Västerås

Fräsch trea på första våningen. Här är det bara att flytta in!

Pris:

1 200 000 kr

Månadsavgift 4 486 kr/mån inkl värme, vatten, bredband och basutbud tv. En el-kostnad på 40 kr ingår också i avgiften, mer el bekostas av innehavaren.

Bostadsrättslägenhet - Västerås

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 3  (Endast en halvtrappa upp!) , hiss finns inte

Byggår: 1952-56

Boarea: 71 m2

Varmt välkommen till denna ljusa och fräscha trea om 71 kvm som är bekvämt belägen endast en halvtrappa upp! Här finns ett stilrent kök med plats för matgrupp, två rogivande sovrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong med lummig utsikt över den trevliga innergården. Badrummet har under 2020 genomgått renovering och är förberett för tvättmaskin. Gott om plats för förvaring i flera garderober och i en klädkammare. Ytskikten är genomgående fräscha och renoverade det senaste året. Här är det bara att flytta in och trivas! Kontakta gärna mäklaren för mer information. Populärt belägen på Hammarby i Brf Krumeluren med tidstypiska 50-talsfasader. Välskött och stabil förening med bra avgifter. Föreningen har övernattningslägenhet, föreningslokal, gym och relaxavdelning med bastu. Här finns närhet till både grönområden och kommunikationer. Tv- basutbud och bredband ingår i månadsavgiften! I och med rådande omständigheter är det viktigt att ni föranmäler er till visningen. Välkomna på visning!

Läs mer

Pris

1 200 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Joanna Närling

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-268 63 58

  joanna.narling@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall Entré i hall med laminatgolv och målade väggar. Förvaring i skjutgarderob. Kök Utrustat med spis, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Kakel ovan arbetsbänk och köksluckor i ek. Gott om plats för matgrupp. Vardagsrum Parkettgolv och målade väggar. Utgång till balkong mot innergården i soligt sydvästläge. Sovrum 1 Laminatgolv och målade väggar. Förvaring i klädkammare och garderob. Sovrum 2 Laminatgolv och målade väggar. Badrum Utrustat med dusch med glasvägg, wc, tvättställ och handdukstork. Förberett för tvättmaskin. Kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet.

   Bostad

   Boarea

   71m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 3  (Endast en halvtrappa upp!) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   7-2043-1-141-3

   Andel i föreningen

   0,56869%

   Andel av årsavgift

   0,56869%

   TV och internet

   TV via Com Hem, grundutbud ingår i månadsavgiften. Internet via Bredbandsbolaget, ingår i månadsavgiften.

   Övriga utrymmen

   Källarförråd.

   Byggnad

   Byggår

   1952-56

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2012-10-19
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 209 kWh/m2 och år

   Fönster

   2-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Krumeluren

   Föreningens organisationsnummer

   778000-3070

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   197 st

   Antal lokaler

   32 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Krumelurens hus byggdes på 50-talet i Hammarby-området i Västerås. Namnet säger också något om arkitekturen. En 300 meter lång trevånings huskropp slingrar sig likt en orm, eller krumelur, och bildar på insidan en gård med resliga tallar, gräs och buskar. I ena änden reser sig ett sjuvånings punkthus likt ett kvarterstorn och mitt över gården ligger ännu ett trevåningshus i en 100 meter lång böj mot gårdsrummet.

   Föreningens ekonomi

   Medlemsavgift till HSB betalas av varje ny medlem.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Gjorda renoveringar 1994-1995: byte av el, VA och värmeledningsstammar, montering av aluminiumprofiler på yttersidan av fönstren, renovering av fasad och yttertak. Under 2014-2015 har balkongerna i höghuset och Lilla Krumeluren renoverats samt att alla lås i lägenheter och fastighet har bytts. 2017 - Målning av tak, entréportar och sockel samt garage.

   Gemensamma utrymmen

   Källar- och vindsförråd, tvättstuga samt cykelförråd. Gemensamhetslokal i intilliggande byggnad. Det finns bastu med relaxavdelning och mindre gym, biljardrum, samlingslokal (Oktagonen) samt 3 tvättstugor. Övernattningsrum med 4 bäddar och pentry finns att hyra för 150 kr/natt.

   Parkering

   43 Garage och 122 parkeringsplatser. 43 Garage kostar 286 - 470 kr/mån. Separat kö. 44 P-plats med el kostar 215 kr/mån. Separat kö. 78 P-plats utan el kostar 150 kr/mån. Separat kö. Föreningen sköter parkeringskön: brf.krumeluren@gmail.com

   Föreningens hemsida

   www.hsb.se/malardalen/krumeluren

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Narvavägen 41, Västerås

   Kommun: Västerås

   Område: Hammarby

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 200 000 kr

   Månadsavgift: 4 486 kr/mån inkl värme, vatten, bredband och basutbud tv. En el-kostnad på 40 kr ingår också i avgiften, mer el bekostas av innehavaren.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-21

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Reparationsfond: 798 kr


   Driftkostnad: 140 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 40 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Västerås

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stora gatan 41 i Västerås, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Västerås!

   Läs mer

   Bobutiken i Västerås

   Hitta din mäklare i Västerås

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder