Objektbild

Polstjärnegatan 51, VÄSTERÅS

Fräsch och ljus 3:a i gott skick!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 153 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, V/A, kabel-TV, bredband samt grundavgiften för IP-telefoni.

Bostadsrättslägenhet - VÄSTERÅS

Rum: 3 rok

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1964

Boarea: 80 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Inom kort påbörjas försäljningen av denna fina trerummare på Vetterstorp! - Genomgående ljusa golv och väggar - Härlig utsikt från en inglasad balkong - Stabil förening med låg månadsavgift - Närhet till matbutiker och Västerås City Hör av dig till mäklaren för mer info!

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Zain Turfi

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 072-512 83 30

  zain.turfi@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   80m2

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   0024

   Andel i föreningen

   1,554%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Bredband: Alla lägenheter är anslutna till Com Hem och kostnaden för bredbandet (100 Mbit) ingår i månadsavgiften för bostaden. Dessutom ingår ett grundabonnemang på IP- telefoni. Anslutning sker efter anmälan till Com Hem på tel 0775 – 17 17 20 eller via företagets hemsida: www.comhem.se Även Mälarenergi Stadsnät finns anslutet till lägenheterna men här betalar varje medlem själv för de tjänster som önskas. Mer information finns på Mälarenergi Stadsnäts hemsida: www.malarenergi.se/stadsnat/ Kabel-TV: Föreningen anlitar Com Hem som leverantör av kabel-TV. I lägenhetens månadsavgift ingår de kanaler som finns i Com Hems grundutbud. Beställningar utöver detta betalar varje medlem själv. Önskar du digital-TV kan du beställa digitalbox hos Com Hem. Det ger möjlighet att välja bland många kanaler och kanalpaket. Mer information om utbudet hos Com Hem finns på företagets hemsida: www.comhem.se

   Byggnad

   Byggår

   1964 Värdeår 1964

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Vetterstorp nr 1 (MBF)

   Föreningens organisationsnummer

   778000-1611

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   66 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1964

   Byggår kommentar

   Värdeår 1964

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen består av 66 bostadsrättslägenheter med adress Polstjärnegatan 45-65 ( udda nummer). Till föreningen hör 47 garage (varav 8 är kallgarage) och 1 kontor. Föreningen äger fastigheten Stjärnhimlen 1 i Västerås. Föreningen förvaltas av MBF Mälardalens bostadsrättsförvaltning.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har inga planer på att förändra månadsavgiften. Detta enligt samtal med föreningen 2020-04-20.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Renoveringsår: 2001 rotrenovering 2014 åtgärdat avloppsledning i huskropp 45-51 2014 bytt entrébelysning 2014 förbättrat gårdsbelysning 2014 bytt belysning på parkering 2014 tilläggs isolerat vinden 2015 översyn av taken 2017 reparation av stamventiler 2019 Gemensam tvättstuga (på Polstjärnegatan 45) renoverad (alla maskiner nya och ytskikten målade). KOMMANDE: Förbättring av fasaden kommer att ske under 2020. Ny belysning på parkeringen kommer under 2020. Föreningen har en nyupprättad underhållsplan som föreningen följer.

   Gemensamma utrymmen

   Det finns två stora cykelrum i huset, vid ingång 53 och ingång 61. I det förstnämnda finns en kompressordriven cykelpump, fri för alla att använda. Särskilda utrymmen för barnvagnar finns i anslutning till cykelrummen. De får inte stå i trapphusen av brandsäkerhetsskäl. Det finns källarförråd, matkälllare, samlingslokal, tvättstuga (port 45), övernattningsrum samt miljöbod med sopsortering vid bilparkeringen. I källarplanet vid ingång 61 finns ett mindre ”snickarrum” med hyvelbänk och lite verktyg.

   Gårdsplats

   Grillplats: Mitt emot ingång 45 finns en grillplats med murgrill. Grillgallret förvaras i trädgårdsförrådet.

   Parkering

   47 garageplatser. Går att hyra för ca 258 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. P-plats 1: 8 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för ca 102 kr/mån. P-plats 2: 32 parkeringsplatser. Går att hyra för ca 56 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö med föreningen brukar försöka ordna så att varje lägenhetsinnehavare får en parkeringsplats i samband med tillträdet. Vänligen observera att till garageplatserna är det lång kö.

   Försäkring

   Föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring. Den skyddar för skador på lägenheten som kan uppstå av till exempel vatten och är ett komplement till hemförsäkringen.

   Föreningens hemsida

   http://www.vetterstorp1.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Polstjärnegatan 51, VÄSTERÅS

   Kommun: Västerås

   Område: Vetterstorp

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 153 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, V/A, kabel-TV, bredband samt grundavgiften för IP-telefoni.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-05-19

   Pantsättningsavgift: 470 kr

   Överlåtelseavgift: 1 180 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Västerås

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stora gatan 41 i Västerås, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Västerås!

   Läs mer

   Bobutiken i Västerås

   Hitta din mäklare i Västerås

   Liknande bostäder