Byvägen 12A, Bohus

1 550 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Byvägen 12A - Bohus

  Kommun

  Ale

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1948

  Boarea

  56,5m2

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Bohus

  Avgift

  2 869 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, ComHems basutbud, internet, trappstädning, tilläggsförsäkring bostadsrätt samt hushållsel

  Utgångspris

  1 550 000 kr

  27 434 kr/m2

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Vi har nu nöjet att erbjuda en mycket fin och välplanerad bostadsrätt om två rum och kök i centrala Bohus med mycket bra läge. Här bor du en trappa upp med balkong i soligt söderläge och med bekvämt gångavstånd till affärer och service där du även finner pendelstationen som tar dig till Göteborg på 13- eller 17 minuter, beroende på vad du väljer, tåg eller pendel. Gillar du friluftsliv och idrott är Bohus det rätta stället för dig med inomhushall inom närområdet och med Jennylunds rekreationsområde samt Vättlefjälls naturreservat på bekvämt avstånd. Lägenheten är ljus och fin med en välkomnande hall, rymligt kök med fina, vitmålade träluckor, stort vardagsrum med vacker fiskbensparkett och med utgång till den fina balkongen i söder, ett mysigt sovrum samt ett badrum. Stabil förening.Låg månadsavgift där nästan allt ingår!!!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Välkommen in

  Här möts du av en välkomnande och rymlig hall med ljust laminatgolv, en vitlaserad bröstpanel och vitmålade väggar. I hallen finns även en praktisk klädkammare för avhängning och en garderob avseende förvaring. Trevligt kök med vita köksluckor och skåp, kaklat med vitt kakel ovanför diskbänken och även här finns det en vitlaserad bröstpanel och väggarna är tapetserade med vitmålade vävtapeter. På golvet ligger det ett ljust laminatgolv i tränyans. Vardagsrummet är rymligt med vitmålade vävtapeter och på golvet ligger det ett vackert parkettgolv med fiskbensmönster. I vardagsrummet finns även utgången till den härliga balkongen med soligt söderläge. Sovrummet är mysigt med vitmålade väggar och på golvet har man tagit fram det vackra, gamla trägolvet. I badrummet ligger det en våtrumsmatta på golvet och väggarna är kaklade med blå kakelplattor. Kök Utrustning: Kombinerad kyl/frys (Candy), Spis med häll(Gorenje, 2015), Fläkt( Husqvarna), Microvågsugn(OBH/Nordica) Badrum: Utrustning: Dusch, Wc, Stort handfat med en vit kommod, spegel med skåp och belysning.

  Renoveringar

  2018: Hallen målas om Enligt säljaren har föregående ägare dragit om elen i lägenheten.

  Övriga utrymmen

  Till bostadsrätten hör det ett vindsförråd och ett källarförråd

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1948

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  ComHems basutbud ingår i månadsavgiften

  Bredband

  Ingår i månadsavgiften

  Uteplats/Balkong

  Balkong om cirka 8 kvm med soligt söderläge

  Bilplats

  Parkeringsplats kan hyras för 150 kr/mån

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Allt förutom bostadsrättsförsäkring och hyra av p-plats ingår i månadsavgiften

  Andel i föreningen:

  4,44%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-12-28

  Byggnad

  Byggår:

  1948

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Dahlsäter

  Lägenhetsnummer:

  A03

  Antal lägenheter:

  20

  Antal lokaler:

  0

  Gjorda renoveringar:

  2014 Elen byts ut, 3-fas till varje lägenhet 2012/2013 Stambyte i golv och relinat mellan våningarna 2012 Nya parkeringsplatser iordningställs 2011 Byte av fönster, alla fönster in mot gården, ej ut mot vägen ännu 2011 Tvättstugan renoveras 2011 Nya lägenhetsdörrar Det diskuteras att installera bergvärme  Gemensamma utrymmen:

  I källaren finns det en tvättstuga med en tvättmaskin och en torktumlare, torkrum, ett litet gym, cykelkällare och pannrum  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energikonsumtion:

  150 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor