Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Skårdalsvägen 11B, BOHUS

Modern 2:a från 2018 med stor balkong i soligt läge!

Pris:

1 995 000 kr

Månadsavgift 3 560 kr/mån inkl. värme. Hushållsel samt varmt och kallt vatten ingår ej i årsavgiften.

Bostadsrättslägenhet - BOHUS

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 8  (Huset är ett suterränghus hus och lägenheten har egen ingång från innergården. Balkongen ligger ej i markplan.) , hiss finns

Byggår: 2018

Boarea: 58,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Inom kort presenterar vi en 2:a i en trivsam förening på Skårdalsvägen 11B. Denna lägenhet är byggd 2018 och präglas därför av nykänsla och moderna lösningar. Du har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusflöde i lägenheten. Lägenheten är belägen på första plan vilket gör det smidigt att ta sin in från den fina innergården. Balkongen och de stora fönsterpartierna ligger inte i marknivå vilket gör att du inte har någon direkt insyn i lägenheten. Från det stora vardagsrummet nås balkongen som är i god storlek och här kan man njuta av många soltimmar. Brf Skårdal är en omtyckt förening som erbjuder lite extra. Här finns 2 stora fräscha tvättstugor precis intill dörren, en trevlig föreningslokal att hyra samt övernattningslokal, även två elcyklar finns att låna. På plan 6 finns en stor gemensam takterrass att njuta av när alla gäster inte ryms på din egen balkong. Denna lägenhet hittar ni centralt beläget i Bohus. Inom promenadavstånd finns pendeltåget som du tar dig till Göteborg med på endast 15 minuter. I området har du även några butiker, mataffärer skolor och förskolor.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Sofia Bertilsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0761-751212

  sofia.bertilsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomna in till denna trivsamma lägenhet. I denna hall möts du av vitmålade väggar samt grått klinker på golvet. Här finns utrymme för hatthylla samt skoställ, men det finns även två platsbyggda garderober som ger gott om förvaringsmöjligheter.

   Kök

   Till vänster ligger köket. Ett ljust och modernt kök från Vedum med vitvaror från Siemens. Här har du gott om förvaringsmöjligheter då du intill kyl och frys även har ett rymlig skafferi. Tack vare de öppna planlösningen kan du här placera ett köksbord som rymmer alla nära och kära när de är på besök. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet blir ljust och härligt tack vare det stora fönsterpartiet samt balkongdörren. Här får du plats med en stor soffa och annat möblemang utan problem.

   Balkong

   Balkongen når du från vardagsrummet. Denna ligger i västerläge och ger dig många soltimmar att njuta av. En balkong i bra storlek som ger utrymme för flera personer att umgås på.

   Sovrum

   Sovrummet är som resten av lägenhet i väl tilltagen storlek. Den har 4 st garderober som ger gott om förvaring. Även här har du ett stort fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade och golven i ekparkett.

   Badrum

   Ett helkaklat badrum i klassiska färger som passar alla. Här finns handfat med kommod, spegelskåp, dusch med snygga glasväggar, wc samt handdukstork. Här inne är det förberett för tvättmaskin om så önskas.

   Bostad

   Boarea

   58,5m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen )

   Våning

   1 av 8  (Huset är ett suterränghus hus och lägenheten har egen ingång från innergården. Balkongen ligger ej i markplan.) , hiss finns

   Andel i föreningen

   2,62911%

   Andel av årsavgift

   2,62911%

   TV och internet

   Telenor öppen fiber

   Byggnad

   Byggår

   2018

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Bergvärme

   Fönster

   3-glas

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Skårdal

   Föreningens organisationsnummer

   716447-8286

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   36 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2018

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Bostadsrättsförening Skårdal vid Vättlefjäll Bostadsrättföreningen Skårdal vid Vättlefjäll består av 36 lägenheter fördelade mellan 23 st 2:or och 13 st 3:or mellan 45 kvm och 76,5 kvm. Parkering: 9 st vanliga parkeringsplatser á 250 kr /månaden. 23 garageplatser á 360 kr/mån (exkl. moms). För parkeringsplats samt garage är det separat kö. Bostadsrättsinnehavaren tecknar egna abonnemang för TV/Data/Tele direkt med operatör. I huset finns två gemensamma tvättstugor och torkrum. Det finns även en gemensamhetslokal med möjlighet till övernattning samt två elcyklar att låna. Tvättstugan, gemensamhetslokalen och cyklarna bokas genom en dator vid huvudentré. Driftskostnader som bostadsrättshavaren skall svara för utöver årsavgift bedöms uppgå till ca 400-600 kr/månaden. Bostadsrättsföreningen debiterar den enskilde bostadsrättshavaren kostnader efter individuell förbrukning. Till varje lägenhet tillhör ett lägenhetsförråd. Bostadsrättsföreningens driftskostnader ingår i årsavgiften och inkluderar b la följande: Ekonomisk förvaltning Fastighetsservice Fastighetsteknik Energiarvode Trappstädning Utestädning på allmän mark Föreningens administration Föreningens försäkring Uppvärmning (utom uppvärmning varmt vatten) Elförbrukning (utom hushållsel) Vattenförbrukning (utom varmt och kallt vatten för lägenheten) Renhållning/sophämtning Hisservice Serviceavtal Kollektiv anslutning för hushållsel, varmt och kallt vatten med individuell debitering per lägenhet Bostadsrättsföreningens andel av driftskostnader för gemensamhetsanläggning Förbrukningsmaterial Reparationer (löpande underhåll)

   Gemensamma utrymmen

   I huset finns två gemensamma tvättstugor och torkrum. Det finns även en gemensamhetslokal med möjlighet till övernattning samt två elcyklar att låna. Tvättstugan, gemensamhetslokalen och cyklarna bokas genom en dator vid huvudentré. Gemensam takterrass där du har fin utsikt mot Göta Älv och Bohus fästning.

   Parkering

   Parkering: 9 st vanliga parkeringsplatser á 250 kr /månaden. 23 garageplatser á 360 kr/mån (exkl. moms). För parkeringsplats samt garage är det separat kö.

   Bohus

   Allmänt om området

   Bohus ligger bra till, ett samhälle med ett strategiskt läge nära Kungälv och havet. Till Göteborg tar du dig på cirka 10-15 minuter med västtåg eller pendeltåg. I östra Bohus, uppe på höjden, finner du Jennylunds rekreationsområde med ridhus, inbyggd bandyarena, friidrottsanläggning och elljusspår. Här har du även närhet till Vättlefjälls sjörika naturreservat med vandringsleder och vacker natur. De mest kända vandringslederna är Bohusleden och Vättlefjällsleden. Vid Bohusskolan finns en inomhusarena, Bohushallen, där man har aktiviteter som friidrott, innebandy, bordtennis och fotboll. Ales största företag, Akzo Nobel, ligger i Bohus. Cirka 3 000 invånare med omnejd. Förskolor: Bohus förskola Grundskolor: Bohusskolan årskurs F-9 Avstånd till närliggande orter: Göteborg . cirka 18,5 km Trollhättan - cirka 58 km Kungälv - cirka 5 km Information från Ale Kommun (www.ale.se)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Skårdalsvägen 11B, BOHUS

   Kommun: Ale

   Område: Bohus

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 995 000 kr

   Månadsavgift: 3 560 kr/mån inkl. värme. Hushållsel samt varmt och kallt vatten ingår ej i årsavgiften.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 400 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 100 kr/månad

   Vatten & avlopp: 300 kr/månad

   Karta & område

   Ale

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ale torg 14 i Nödinge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Ale!

   Läs mer

   Bobutiken i Ale

   Hitta din mäklare i Ale

   Liknande bostäder