Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Sörgårdsvägen 12, BOHUS

Stor fyra med två renoverade badrum!

Pris:

2 200 000 kr

Månadsavgift 5 447 kr/mån I månadsavgift ingår värme, vatten samt sophantering.

Bostadsrättslägenhet - BOHUS

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 3 av 5 , hiss finns

Byggår: 1966

Boarea: 97 m2

Nu finns chansen till en stor fyra på Sörgårdsvägen 12! I denna lägenhet ryms hela familjen. Här har ni tre sovrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen som du även når från bostaden kök. Dessutom har du en rymlig klädkammare och två stamrenoverade badrum där det stora av dem har plats för tvättmaskin. Lägenheten ligger i ett lugnt område med mycket barnfamiljer, här finns närhet till butiker, skola, pendelstation samt mysiga grönområden. Med pendeltåget befinner du dig i Göteborg på endast 13 minuter. En prefekt lägenhet för familjen som vill bo bekvämt och bekymmerslöst. Kontakta Sofia på 0761-171212 för mer information och eventuell förhandsvisning.

Läs mer

Pris

2 200 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Sofia Bertilsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0761-751212

  sofia.bertilsson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomna in på Sörgårdsvägen 12! I hallen finns utrymme för förvaring, skoställ samt avhängig för ytterkläder. Väggarna är klädda med vitmålad panel och golvet är i en mörkare laminat.

   Sovrum 1

   Första rummet är ett av sovrummen som idag används som arbetsrum. Rummet är i väl tilltagen storlek. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ljus laminat.

   Badrum

   Badrummet är nyligen stamrenoverat och är helkaklat i gråt och vitt. Här finns WC, handfat med kommod, dusch samt tvättmaskin.

   Toalett

   Här finns även en mindre toalett som rymmer WC och handfat med kommod. Även detta är renoverat i stilrena färger. Perfekt med två badrum!

   Kök

   Köket är även det renoverat i enkla och stilrena materialval. Här ligger samma golv som i hallen och väggarna är vit målade. Köket är utrustat med delad kyl och frys, diskmaskin, samt spis och häll. Matbord för 4 ryms och man når även balkongen här ifrån.

   Sovrum 2

   Sovrum nummer två har även de vitmålade väggar och ljusare golv.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är stort och rymligt och rymmer allt man behöver. Här finns även utgång till balkongen där man kan njuta av morgonsolen samt en franskbalkong.

   Sovrum 3

   Det sista sovrummet är aven det i väl tilltagen storlek och rymmer både dubbelsäng och garderob. Här finns ett vackert fönsterparti i vinkel som ger mycket ljusinsläpp.

   Uteplats/Balkong

   Balkong mot lekplatsen med morgonsol.

   Bostad

   Boarea

   97m2

   Våning

   3 av 5 , hiss finns

   Andel i föreningen

   0,87028%

   Andel av årsavgift

   0,87261%

   Byggnad

   Byggår

   1966

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   frånluftsventilation.

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Sörgården i Bohus

   Föreningens organisationsnummer

   757201-7460

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   150 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1966

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Välmående förening som förvaltas av SBC. Föreningen innehar 150 lägenheter i 6 flerbostadshus. Sörgårdsvägen 4-14. I varje våningshus finns hiss, stort cykelrum, tvättstuga samt lägenhetsförråd. Läs gärna mer om föreningen på deras egen hemsida www.brfsorgarden.com

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Alla lägenheter är stambytta 2018-2019

   Gemensamma utrymmen

   I varje huskropp finns tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsförråd. Gemensamhetslokal finns att hyra för 300 kr belägen på Sörgårdsvägen 7.

   Parkering

   Parkering att hyra finns utanför husen. Garage 350kr/mån P-plats 150kr/mån

   Bohus

   Allmänt om området

   Bohus ligger bra till, ett samhälle med ett strategiskt läge nära Kungälv och havet. Till Göteborg tar du dig på cirka 10-15 minuter med västtåg eller pendeltåg. I östra Bohus, uppe på höjden, finner du Jennylunds rekreationsområde med ridhus, inbyggd bandyarena, friidrottsanläggning och elljusspår. Här har du även närhet till Vättlefjälls sjörika naturreservat med vandringsleder och vacker natur. De mest kända vandringslederna är Bohusleden och Vättlefjällsleden. Vid Bohusskolan finns en inomhusarena, Bohushallen, där man har aktiviteter som friidrott, innebandy, bordtennis och fotboll. Ales största företag, Akzo Nobel, ligger i Bohus. Cirka 3 000 invånare med omnejd. Förskolor: Bohus förskola Grundskolor: Bohusskolan årskurs F-9 Avstånd till närliggande orter: Göteborg . cirka 18,5 km Trollhättan - cirka 58 km Kungälv - cirka 5 km Information från Ale Kommun (www.ale.se)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Sörgårdsvägen 12, BOHUS

   Kommun: Ale

   Område: Bohus

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 200 000 kr

   Månadsavgift: 5 447 kr/mån I månadsavgift ingår värme, vatten samt sophantering.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 182 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Karta & område

   Ale

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ale torg 14 i Nödinge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Ale!

   Läs mer

   Bobutiken i Ale

   Hitta din mäklare i Ale

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder