Idrottsvägen 13B, Surte

1 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Idrottsvägen 13B - Surte

  Kommun

  Ale

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1946

  Boarea

  54m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Surte

  Avgift

  2 600 kr/mån

  I månadsavgiften ingår p-plats, tv, internet, värme samt vatten.

  Utgångspris

  1 495 000 kr

  27 685 kr/m2

  Tvårummare i norra Surte med låg avgift!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Nu kan vi erbjuda denna trevliga och inflyttningsklara lägenhet i norra Surte. Med ett nyrenoverat kök från 2010, badrum från 2013 och i övrigt genomgående moderna och fräscha materialval så är det inte mycket man behöver göra som en köpare. Lägenheten ligger i ett lugnt område men ändå nära centrum. Pendeltågen tar du dig snabbt och smidigt till och från Göteborg på cirka 14 minuter. Det är en liten samt omtyckt förening med god ekonomi vilket ger dig en låg månadsavgift. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall/entré Välkomnande hall/entré med vitmålade väggar och ett mörkt laminatgolv. Träpanel samt spotlights i taket. Kök Till höger om hallen ligger det fina köket som renoverades under 2010. Vitmålade väggar bortsett från en av väggarna som man snyggt har lagt samma typ av laminatgolv som på golvet. Detta blir en mycket snygg fondvägg. Träpanel samt spotlights i taket. I köket finns en integrerad diskmaskin, ugn, spishäll, fläkt samt en inbyggd micro. Vita köksluckor och ett svart kakel ovanför köksbänken, hela väggen upp till tak. Vardagsrum Till vänster om hallen ligger det rymliga vardagsrummet. Det stora fönstret ger ett rikligt och skönt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och ett mörkt laminatgolv. Precis som i köket har man lagt samma typ av golv på en av väggarna, detta bakom den snygga platsbyggda tv-möbeln samt etanolkaminen. Träpanel samt spotlights i taket. Sovrum Vidare in ligger det mysiga sovrummet. Även här vitmålade väggar och ett mörkt laminatgolv. Träpanel samt spotlights i taket. Badrum Snyggt renoverat badrum från 2013. Grå våtrumsmatta och ett vitt kakel på vägg med två kakelränder i en lilla nyans. Här finns dusch, wc samt kommod. Träpanel samt spotlights i taket.

  Övriga utrymmen

  Det finns 2 källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1946

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bilplats

  1 p-plats ingår i månadsavgiften.

  Möjligt tillträde

  Säljaren har önskemål om att lämna över lägenheten i november men tillträdesdatum går att diskutera

  Övrigt

  Skötseln av trädgård, snöskottning, trappstädning m.m. delar lägenhetsinnehavarna ansvaret på.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  I Ales södra del ligger Surte, 15 minuter från Göteborg. Surte är ett gammalt brukssamhälle som numera hyser många småföretag och en service kring affärsgatan i centrum. För många är Surte lika med bandy. Ale-Surte BK har bidragit till att göra Surte nationellt känt. Cirka 2 800 bor i Surte med omnejd. Bra kommunikationer in till Göteborg med tågpendeln. Avstånd till närliggande orter: Göteborg - cirka 16 km Trollhättan- cirka 59 km Kungälv - cirka 6 km Förskolor: Glasblåsarens förskola Nordgärdets förskola Surte förskola Grundskola: Surteskolan årskurs F-6 Informationen är från Ale kommun (www.ale.se)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Driftkostnaden är enbart ett riktvärde. Detta kan avvika beroende på livsstil hos bostadsrättsinnehavaren.

  Andel i föreningen:

  10,98%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Kommentar till andelstal:

  Andelstalet är framräknat av fastighetsmäklaren. Osäkerhet råder om storleken då andelstal saknas av föreningen

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-03-28

  Överlåtelseavgift:

  1 000 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1946

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Gärdhem

  Lägenhetsnummer:

  7

  Antal lägenheter:

  10

  Byggår:

  1946

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Liten förening i norra Surte beståendes av 8 st 2:or samt 2 st 2:or.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor