Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Solskensvägen 22, SURTE

Modernt och stilrent med fantastiskt insynsskyddat läge med vacker utsikt

Pris:

3 150 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 518 kr/mån inkl värme, VA, el och p-plats

Bostadsrättslägenhet - SURTE

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 4 av 5 , hiss finns

Byggår: 2014

Boarea: 88 m2

Med ett av områdets bästa lägen kan vi nu erbjuda er en fantastisk lägenhet om tre rum och kök med väl tilltagna sociala ytor, genomgående vackra golv, ljusa, fina ytskikt, helkaklat badrum med golvvärme, ett stort, luftigt vardagsrum, integrerat med köket, två fina sovrum, en rymlig walk in closet som även kan användas som kontor samt sist men inte minst en fantastisk balkong i vinkel om hela 30 kvm där del av balkongen är insynsskyddad. Här bor du i ett naturskönt område med skogen som närmaste granne och du tar dig bekvämt till Göteborg via riskväg 45 eller så tar du pendeln från Surte station och så är du inne på Göteborgs central på 14 minuter, kan det bli bättre!! Området är ett Green Villageområde vilket innebär att det är byggt med energiklass guld. Alla vitvaror är av lågenergiklass A, vilket för dig som boende betyder väldigt låga energikostnader. Dessutom är byggnaden ljudisolerad i klass B och du bor tyst och ostört utan oönskat väsen från omgivning eller grannar.

Läs mer

Pris

3 150 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Lasse Knaving

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-18 01 20

  lasse.knaving@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entré

   Med svart klinkergolv, vit spegeldörrsgarderob med goda förvaringsmöjligheter

   Badrum

   Helkaklat med mörkt klinkergolv och stora, vita kakelplattor, ett väl tilltaget tvättställ med med en vacker, svart kommod, spegel med inbyggd belysning. I övrigt består badrummet av en Wc, ett fint badkar med dusch, en handdukstork, samt en tvättmaskin och en torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanpå.

   Sovrum 1

   Med vackert enstavigt bambugolv, ljusgrå tapeter och en fondvägg i grå, modern ton

   Sovrum 2

   Rymligt med gott om ljusinsläpp och med vackert enstavigt bambugolv, vitmålade tapeter och en fondvägg med tapet i Newportutseende. Från detta sovrum tar du dig både till köket hallen genom smart skjutdörrar

   Kök

   Ett vackert och stilrent kök från HTH med svarta, dämpade köksluckor och svarta köksluckor, bänkskiva i svart marmor, en praktisk köksö med svart marmorskiva och med gott om dämpade, kökslådor som ger gott om förvaring. I övrigt består köket av vitvaror från AEG såsom induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn, fläkt, hel kyl och hel frys.

   Vardagsrum

   Ett stort och rymligt vardagsrum som är integrerat med köket och med samma vackra, enstaviga bambugolv som i övriga rum, vitmålade tapeter och med många, stora fönsterpartier som ger hela lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp.

   Balkong

   I vinkel om cirka 30 kvm med ett vackert golv i form av spårad trätrall och med stora glaspartier som går att skjuta undan så man får in frisk luft och härliga solstrålar.

   Walk in closet

   Beläget i anslutning till hallen/entrén och är rymligt med plats för både kläder, skor och även ett skrivbord om man så önskar.

   Utrustning

   I köket är vitvarorna från AEG och årtal 2015 och i badrummet är Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, också från 2015

   Uteplats/Balkong

   Fantastisk balkong på hela 30 kvm! Ligger i soligt sydsydvästläge med härlig utsikt.

   Bostad

   Boarea

   88m2 (Area enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   4 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1303

   Andel i föreningen

   3,17%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Surte 43:150

   Byggår

   2014

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2017-09-28
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 34 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Bergvärme och vindkraft

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Solskensvägen 1

   Föreningens organisationsnummer

   769626-0707

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   38 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2014

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Brf Solskensvägen 1 är en nybliven föreningen som registrerades 2013. Föreningen består av 3 st flerfamiljshus med totalt 38 bostadsrättslägenheter belägna på Solskensvägen i Surte. Här har man nära till både natur och kommunikation. Trevlig och mordet område med blandade flerfamiljshus och radhus. Föreningen förvaltas av SBC.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga större underhåll är planerade de kommande åren. Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2016 och sträcker sig till 2020.

   Parkering

   Bilplats 1: P-plats , ingår i avgiften. Parkeringarna ligger utanför bostaden och det finns även gästparkeringar i anslutning till husen.

   Försäkring

   Föreningen ha r fullvärdig försäkring via IF. I försäkringen ingår bostadstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

   Surte

   Allmänt om området

   I Ales södra del ligger Surte, 15 minuter från Göteborg. Surte är ett gammalt brukssamhälle som numera hyser många småföretag och en service kring affärsgatan i centrum. För många är Surte lika med bandy. Ale-Surte BK har bidragit till att göra Surte nationellt känt. Cirka 2 800 bor i Surte med omnejd. Bra kommunikationer in till Göteborg med tågpendeln. Avstånd till närliggande orter: Göteborg - cirka 16 km Trollhättan- cirka 59 km Kungälv - cirka 6 km Förskolor: Glasblåsarens förskola Nordgärdets förskola Surte förskola Grundskola: Surteskolan årskurs F-6 Informationen är från Ale kommun (www.ale.se)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Solskensvägen 22, SURTE

   Kommun: Ale

   Område: Surte

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 150 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 518 kr/mån inkl värme, VA, el och p-plats

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-31

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 100 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Försäkring: 100 kr/månad

   Karta & område

   Ale

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ale torg 14 i Nödinge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Ale!

   Läs mer

   Bobutiken i Ale

   Hitta din mäklare i Ale

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder