Ankargatan 1J, Alingsås

1 790 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ankargatan 1J - Alingsås

  Kommun

  Alingsås

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2008

  Boarea

  66m2

  Våning

  1 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centrum

  Avgift

  4 542 kr/mån

  Inklusive värme, va, kabel-TV och p-plats med motorvärmaruttag.

  Utgångspris

  1 790 000 kr

  27 121 kr/m2

  Charmig tvåa med egen altan

  I expansivt område, nära centralstation, service och badsjö ges nu möjligheten att förvärva denna charmiga tvårummare på markplan. Äldre charm möter här modern funktionalitet. Dessa välskötta 66 kvm från 2008 passar dig, gammal som ung, som söker en unik lägenhet med huskänsla i centralt läge. Välkommen!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Med egen entré på husets baksida når man denna charmiga lägenhet där moderna och äldre detaljer möts. Entrén är ljus och med praktiskt klinker på golvet. Från entrén ser man genom hallen och ända ut genom fönstren i vardagsrummet. I hallen finns garderober för förvaring samt utrymme för sittmöbel eller skrivbord. Från hallen når vi lägenhetens sovrum med tillhörande klädkammare och fönster mot den lugna innergården. Sovrummets golv av ekparkett är vackert enhetligt med golvet i hallen. Badrummet från 2008 har golvvärme och är mycket rymligt. Här ryms dusch, handfat med spegelskåp, toalettstol, tvättmaskin och torktumlare. Neutrala och tidlösa färger på kakel och klinker. Köket i vinkel är semiöppet mot vardagsrummet där man skapat en bra arbetsyta mot murstocken. Köksutrustningen är ifrån 2008 och innefattar, spis med häll och inbyggd ugn, kombinerad kyl/frys, rostfri diskmaskin och vinkyl. Bänkskivor i eklaminat och grått kakel på väggarna. Vardagsrummet är kvadratsmart och här ryms såväl soffdel som matsalsmöbel. I vardagsrummet har den vackra fiskbensparketten bevarats och är i utmärkt skick. Kronan på verket är kakelugnen som ger lägenheten en härlig karaktär. Kakelugnen är idag inte i bruk utan behöver kontrolleras innan användning. Från burspråket når man altanen i söderläge.

  Övriga utrymmen

  Förråd finns i källaren

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1925

  Huset byggdes 2008 om till ett flerfamiljshus. Lägenheten byggdes alltså 2008.

  TV

  Kabel-TV

  Bredband

  Adsl

  TV & bredband

  Kabel-TV samt Adsl

  Uteplats/Balkong

  Uteplats i söderläge med plats för matbord eller soffor. Uteplatsen når du från vardagsrummet.

  Bilplats

  Bilplats på innergården med motorvärmaruttag. Parkeringen ingår i avgiften och ligger med närhet till lägenheten.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  438 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  338 kr/månad

  Total driftkostnad:

  438 kr/månad

  Andel i föreningen:

  7,519%

  Andel av årsavgift:

  7,519%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Skepparen

  Lägenhetsnummer:

  7

  Antal lägenheter:

  10

  Byggår:

  2008

  Antal lokaler:

  0

  Gjorda renoveringar:

  Föreningens hus renoverades eller uppfördes 2008.  TV/Internet:

  Kabel-TV samt Adsl  Parkering:

  Parkering med eluttag finns på innergården och ingår i avgiften.  Gårdsplan:

  Grönyta finns med plats för grillning, matplats samt lekställning.  Gemensamma utrymmen:

  Förråd i källaren  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor