Information med anledning av coronaviruset Läs mer Jag förstår
Objektbild

Fjällgatan 31, Borås

Fin trerumslägenhet på Tullen

Pris:

1 095 000 kr

El. högstbjudande

Månadsavgift 4 237 kr/mån ink värme, vatten, kabel-TV samt 250Mbit fiber.

Bostadsrättslägenhet - Borås

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 4 , hiss finns

Boarea: 65 m2

Fin trerumslägenhet på tredje våning i hus med hiss! Lägenheten har ett ljust kök med vita skåpluckor och träpanel resp. tapet på väggarna, två sovrum, vardagsrum med trägolv och utgång till balkongen. Helkaklat badrum samt både rymlig klädkammare och inbyggda garderober som gör skrymmande förvaringsmöbler överflödiga. På Fjällgatan bor man med närhet till sjön Kolbränningen med sitt fina promenadstråk. Centrum når man enkelt med bil, kollektivtrafikens täta turer eller via cykel. Några hundra meter från bostaden ligger en matbutik och det finns också en mindre närbutik, bageri och pizzeria i området.

Läs mer

Pris

1 095 000 kr

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Visning sker i mindre grupper, bokad visning.

  Ons 01 April

  17:00 - 18:15

  Visning sker i mindre grupper, bokad visning.

  Ansvarig mäklare

  Malin Karlsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-817 23 84

  malin.karlsson@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall med trägolv och en ljus, randig tapet. Här finns ingång till rymlig klädkammare. Kök med grått laminatgolv. På väggarna sitter vitmålad träpanel med en mönstrad tapet i svart och vitt över. Köket är inrett med vita skåpluckor, en ljus laminatbänkskiva med svart kakel över. Utrustningen består av spis, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. I köket finns plats för matbord. Vardagsrum med trägolv och ljust tapetserade väggar. Här finns plats till både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter åt söder. Det höga läget gör att man mellan trädtopparna skymtar stan. Dörrarna till vardagsrummet finns i vindsförrådet att sätta in för dem som önskar. Sovrum med trägolv och en ljus tapet på väggarna. Sovrum med trägolv och en ljus tapet på väggarna. Här finns också två inbyggda garderober med överskåp. Badrummet är helkaklat med klinker och kakel i beige toner. Toalett, handfat med vägghängt underskåp, överskåp med spegeldörrar och belysning samt en duschhörna med skjutdörrar.

   Bostad

   Boarea

   65m2

   Areakälla

   Area enligt mäklarbild från brf

   Våning

   3 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   8-3080-4-151-6

   Andel i föreningen

   0,33431%

   Andel av årsavgift

   0,33553%

   TV och internet

   TV och Fiber via Telenor ingår i avgiften.

   Övrigt

   Lägenheten är flyttstädad innan visning och ingen ytterligare städning kommer ske. Byrå samt hylla i vindsförrådet kommer lämnas kvar. Bostadsrätten kommer säljas med friskrivning från dolda fel.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2010-05-21
   Energiprestanda: 118 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Cassiopeja i Borås

   Föreningens organisationsnummer

   716447-6835

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   302 st

   Antal lokaler

   19 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Cassiopeja är en HSB-bostadsrättsförening som ligger i Borås. Föreningen har 302 lägenheter fördelade på 12 hus. Bostadsrättsföreningens hus bebyggdes året 1953. Fastigheternas är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar samt försäkring mot ohyra och det ingår även bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. För mer information om föreningen, gå in: www.brfcassiopeja.se

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Kommande renoveringar: För mer information läs årsredovisningen och på föreningens hemsida: www.brfcassiopeja.se Gjorda renoveringar: 2020 - Renovering av tvättstuga Fjällstigen 53 2018 - Takbyte Fjällgatan 55 2016 - Takbyte på Fjällgatan 39 2015 - Takbyte på Fjällstigen 45, 51 och 53. 2014 - Installerades värmeoptimeringssystem från Kabona för att sänka kostnaderna för uppvärmning. Takomläggning. Uteplatser på Fjällgatan renoverades under 2014 och nya växter planterades. 2013-2014 - Installation digitala bokningstavlor för föreningen. 2012-2013 - Utfördes målning av trapphus. Mellan åren 1986-1991 gjordes omfattande renoveringar såsom stambyte, tilläggsisolering, fönsterbyte, nya balkongräcken.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har bastu med toalett och duschar, gym, snickerilokal, vävstuga och föreningslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar. För mer information se föreningens hemsida www.brfcassiopeja.se.

   Gårdsplats

   Föreningen har stora grönområden runt och mellan husen där bl.a. boulbanor och grillplatser finns.

   Parkering

   Parkeringsplats kostar 115 kr/månad Kallgarage kostar 250 kr/månad Varmgarage kostar 350 kr/månad MC-garage kostar 100 kr/MC och månad Till dessa tillämpas separat kö.

   Försäkring

   På årsstämman 2009 beslutade Brf Cassiopeja att teckna ett gemensamt bostadsrättstillägg i Länsförsäkringar, där föreningen har fastighetsförsäkringen.

   Föreningens hemsida

   www.brfcassiopeja.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fjällgatan 31, Borås

   Kommun: Borås

   Område: Tullen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 095 000 kr
   el. högstbjudande

   Månadsavgift: 4 237 kr/mån ink värme, vatten, kabel-TV samt 250Mbit fiber.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 282 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elförbrukning: 1 735 kWh/år

   Elkostnad: 180 kr/månad

   Försäkring: 102 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Borås

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, lant-, skogs- eller kommersiella fastigheter, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Teknologgatan 2 i Borås, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Borås!

   Läs mer

   Bobutiken i Borås

   Hitta din mäklare i Borås

   Liknande bostäder