Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kungsgatan 5B, BORÅS

Central 3:a en halvtrappa upp!

Pris:

1 730 000 kr

Eller högstbjudande

Månadsavgift 4 921 kr/mån I månadsavgiften ingår; värme, vatten, kabel-TV (36-kanaler), fiber via Telia (100/100), fast telefoni samt bostadsrättstillägg.

Bostadsrättslägenhet - BORÅS

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 4 , hiss finns

Byggår: 1991

Boarea: 71 m2

Välkommen till denna centrala och rymliga 3:a med nyrenoverat kök, belägen i populära Vargen-huset. Här bor du en halvtrappa upp (finns även hiss) med två stora sovrum, ljust vardagsrum, badrum samt nyrenoverat kök. Fiber ingår i avgiften. Månadsavgiften kommer att sänkas med 3% fr.o.m 1 januari 2021. Föreningen innehar en fantastiskt fin innergård med grönytor, grillplatser och lekplats. Här bor du med direkt närhet till centrums utbud av restauranger, affärer och annan service! Varmt välkommen att höra av dig för en visning!

Läs mer

Pris

1 730 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Lovisa Forsman

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-768 80 82

  lovisa.forsman@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Välkommen in i luftig entré med plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Avhängning sker i någon av de inbyggda garderoberna. Från entrén till höger finner vi sovrum 1 som är mycket rymligt och har förvaringsutrymme i form av två inbyggda garderober. Från entrén till vänster finner vi köket som renoverades 2020 och som idag har förvaringsmöjlighet i form av över- och underskåp i vitt. Arbetsbänk i ljusgrå komposit-sten med bakomsittande vitt kakel. Köket är utrustat med kyl och frys, induktionshäll, fläkt, ugn samt integrerad mikrovågsugn. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita med ljusgrön fondvägg. Sovrum 2 har plastmatta och ljusa väggar. Förvaring finns i form av tre garderober. Detta rum har även en fransk balkong mot innegården. Vardagsrummet har plats för både matsalsbord och soffa. Här ligger parkett och väggarna är tapetserade. Badrummet har blå plastmatta och vitt kakel. Här finns WC, handfat med kommod, spegel, spegelskåp samt dusch.

   Uteplats/Balkong

   Lägenheten har fransk balkong.

   Bostad

   Boarea

   71m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsförening)

   Våning

   1 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   204002002-0075

   Andel i föreningen

   1,21186%

   Andel av årsavgift

   1,21195%

   TV och internet

   Fiber via Telia. Internet - 100/100. TV - 36 Kanaler. Fast telefoni. Allt detta ingår i avgiften.

   Övriga utrymmen

   Lägenheten disponerar ett källarförråd. I källaren finns även tvättstuga.

   Byggnad

   Byggår

   1991

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 115 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggen Brf Boråshus nr 2

   Föreningens organisationsnummer

   764500-3620

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   70 st , varav hyresrätter: 1 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1991

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten Vargen 10 och 16 i Borås, på fastigheten finns två byggnader med 70 lägenheter samt en föreningslokal. Fastighetens adress är Kungsgatan 5 och Järnvägsgatan 15-25.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Utförda renoveringar; 2011/2012 - Takrenovering 2014 - Fasad 2015/2016 - Hiss Kungsgatan 5 2018 - Byte av ventilationssystem 2018 - Målning i trapphus 5A & 5B Kommande renoveringar; 2030 - Takrenovering 2035 - Fasad 2050 - Balkongrenovering & stambyte

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har en lokal som kan nyttjas för sammankomster. Här samlas även föreningens medlemmar några gånger om året då föreningen bjuder in till bland annat föreläsningar, luciafirande eller helt enkelt fika och umgänge. I anslutning till lokalen finns ett övernattningsrum som rymmer upp till fyra personer, går att hyra för ca 200 kr/natten. Utrustat med dusch och pentry.

   Parkering

   Föreningen har 31 parkeringsplatser i varmgarage, vilka kostar 500 kr/månad, och 25 parkeringsplatser, vilka kostar 290 med el kr/månad. Till samtliga platser är det separat kö.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kungsgatan 5B, BORÅS

   Kommun: Borås

   Område: Centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 730 000 kr
   Eller högstbjudande

   Månadsavgift: 4 921 kr/mån I månadsavgiften ingår; värme, vatten, kabel-TV (36-kanaler), fiber via Telia (100/100), fast telefoni samt bostadsrättstillägg.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Hemförsäkring bekostas av bostadsrättshavaren medan bostadsrättstillägget bekostas kollektivt av föreningen.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Borås

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, lant-, skogs- eller kommersiella fastigheter, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Teknologgatan 2 i Borås, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Borås!

   Läs mer

   Bobutiken i Borås

   Hitta din mäklare i Borås

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder