Sankt Sigfridsgatan 42C, Falköping

495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tor 22 Aug 17:30 - 18:00

   Välkommen att boka dig på visning!

   Anmäl till visning

   Adress

   Sankt Sigfridsgatan 42C - Falköping

   Kommun

   Falköping

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Boarea

   44m2

   Areauppgifter enligt säljaren

   Våning

   2 av 3 , Hiss finns inte

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Avgift

   1 776 kr/mån

   Hushållsström (eget abonnemang) tillkommer.

   Utgångspris

   495 000 kr

   11 250 kr/m2

   Ljus och fräsch lägenhet på Sankt Sigfridsgatan 42 C med låg månadsavgift!

   Här vid trivsamma Ranten har du nu chansen att köpa en trevlig tvåa i fint skick med perfekt avstånd till restauranger och livsmedelsaffärer. Med ca 1 minuts promenad når du resecentrum som har goda förbindelser till både Skövde, Göteborg och Stockholm. Lägenhetens 44 kvm har ett ljust, nyrenoverat kök med plats för mindre matbord och stolar. Fräscht badrum som renoverades 2014 med tvättmaskin. Vardagsrummet med vitmålade väggar och laminatgolv är ljust och har utgång till balkong i västerläge med utsikt mot Mösseberg. Föreningen Svenska Folkbyggens brf nr 2 i Falköping är stabil, trygg och har god ekonomi samt låga avgifter. I avgiften om 1776 kronor ingår tv, vatten, värme och parkering. Här får du dessutom tillgång till vindsförråd, matkällarförråd, tvättstuga, stort torkrum, sällskapsrum/mötesrum. Vi ses på visningen!

   Ansvarig mäklare

   Jennie Håkansson

   Reg. Fastighetsmäklare

   0708-67 55 43

   jennie.hakansson@lansfast.se Läs mer om Jennie

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning

   Visning

   Visning 1

   2019-08-22 17:30:00 2019-08-22 18:00:00 40 Bostadsvisning Sankt Sigfridsgatan 42C, Falköping 58,1741517673803, 13,5551577799197 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   I denna lägenhet möts man av en praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter. Här finns utrymme för sko-och hatthylla, även plats för garderob. Hallen har vitmålade väggar och laminatgolv 2018.

   Kök

   Ett ljust, nyrenoverat kök med spishäll, fläkt ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Köket renoverades och nya vitvaror sattes in 2019. Vitmålade väggar samt plastmatta.

   Vardagsrum

   Lägenhetens vardagsrum är ljust med utgång till balkong i västerläge med utsikt mot Mösseberg. Rummet har vitmålade väggar och laminatgolv. Renoverat 2018.

   Sovrum

   Från hallen når du sovrummet som har fler inbyggda garderober. Rummet har väggar i ljusgrå tapet och nylagt laminatgolv 2019.

   Badrum

   Fräscht badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Badrummet renoverades 2014 och har inredning i form av toalett, duschvägg, tvättmaskin, handfat och badrumsskåp.

   Övriga utrymmen

   Det finns källarförråd, samlingslokal, vindsförråd och tvättstuga med torkrum. Trappstädning m.m. sköts av medlemmarna i föreningen.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1944

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Uteplats/Balkong

   En balkong som nås från vardagsrummet. Balkongen ligger i västerläge och har utsikt mot Mösseberg. Gemensam stensatt uteplats i trädgården.

   Bilplats

   Parkeringsplats finns och ingår i avgiften.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   375 kr/månad

   Försäkring:

   135 kr/månad

   Elkostnad:

   240 kr/månad

   Total driftkostnad:

   375 kr/månad

   Andel i föreningen:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Fönster:

   2-glasfönster

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   Svenska Folkbyggens brf nr 2 i Falköping

   Lägenhetsnummer:

   1101 (B)

   Antal lägenheter:

   12

   Antal lokaler:

   1

   Allmänt om föreningen:

   Föreningens fastighet Renen 18 är belägen på Sankt Sigfridsgatan 42 A, B och C i Falköping. Huset byggdes 1944 och 1993 gjordes en ombyggnation. Föreningen består av 13 lägenheter samt ett mötesrum i källaren samt bilplatser.   Gjorda renoveringar:

   Relining av rör 2014. Utredning om radonsanering pågår. Taket kommer så småningom att bytas. Fönster och dörrar kommer att bytas ut längre fram.   Energideklaration

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   172 kWh/m2 per år

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor