Svarte Filips Gata 25, Angered

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Svarte Filips Gata 25 - Angered

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

132m2

Areauppgifter enligt lägenhetsutdrag

Våning

0 av 0 (Kedjehus i två plan. ) , Hiss finns inte

Rum

6 rok

Område

Angered

Avgift

5 929 kr/mån

I avgiften ingår vatten, sophantering och kabel-TV. Vattenförbrukningen läser föreningen av en gång per år och varje medlem debiteras sin verkliga förbrukning.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Totalrenoverat gavelhus med smakfulla materialval och två stenlagda uteplatser.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Kedjehus i två plan i populär förening på Svarte Filips gata! Huset har ett av föreningens bästa lägen och är i mycket bra skick. Totalrenoverat med fina materialval och två stora stenlagda uteplatser som man nyligen gjort. Bör ses! Huset erbjuder två plan med hela fem sovrum. Genomgående ljusa och rymliga ytor. Badrummen och köket har väldigt fina materialval och går i modern och tidlös design. Lugnt och familjevänligt område i ett naturnära läge men samtidigt med närhet till det mesta. Carport intill huset med plats för två bilar gör det väldigt behagligt och stort förråd på utsidan av huset. Huset ligger med ett skönt gavelläge som gör att du får en extra stor tomt för barnen att leka på.

  Ansvarig mäklare

  Sasa Sekulic

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-18 88 64

  sasa.sekulic@lansfast.se Läs mer om Sasa

  Extra kontaktperson

  Lovisa Hägermalm

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-18 88 60

  lovisa.hagermalm@lansfast.se Läs mer om Lovisa

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall och tvättstuga

  Rymlig hall med gott om palts för möblemang för att skapa en välkomnande känsla. Fint klinkergolv och genomgående vita väggar. Direkt till höger ligger den stora tvättstugan där det finns gott om möjligheter för förvaring av ytterkläder och plats för tvättmaskin och torktumlare samt grovho.

  Kök

  Till vänster om hallen ligger det superfina köket där du finner ett ljust och fint klinkergolv i träimitation som samtidigt är väldigt enkelt att rengöra. Köket går annars i ljusa och moderna toner med moderna materialval. Gott om förvaringsskåp och arbetsytor samt en naturlig matplats vid fönsterpartiet. Härifrån tar du dig även ut till den stora uteplatsen på framsidan där man kan avnjuta solen under nästan hela dagen. Köket är i övrigt utrustat med kyl, frys, inbyggd mikro, inbyggd ugn, spishäll och fläkt.

  Badrum nedre plan

  Badrummet på entrévåningen är renoverat 2013. Helkaklat badrum som går i svartvita toner. Detta badrummet är utrustat med en dusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod undertill, WC och väggspegel.

  Vardagsrum

  Rymligt och fint vardagsrum med fina detaljer. Det ljusa golvet matchar fint med den mörka kaklade väggen i stenimitation. Här har du gott om plats för den större soffgruppen.

  Sovrum nedre plan

  På entréplan ligger ett stort sovrum på som är i väldigt bra storlek. I dagsläget används det som ett extra allrum.

  Sovrum övre plan

  På övre våning finns det fyra stycken sovrum. Tre av dessa är kvadratiska och stora med plats för både dubbelsängar och övrigt möblemang. Det fjärde är något mindre men passar perfekt som ett barnrum eller kontor.

  Badrum övre våning

  Detta badrum renoverades 2016 i mycket smakfulla materialval och en härlig jacuzzi som ger lite extra lyx i vardagen. Här får du en hotellkänsla när du kliver in. Golvvärmen är vattenburen i detta badrum och är kopplat till värmesystemet. I övrigt är badrummet utrustat med väggskåp, handfat med kommod, spegelskåp och WC.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1984

  Huset har genomgått en totalrenovering under 2015 och 2016 med nya badrum, ytskikt och kök. Senaste projektet var uteplatserna med stenläggning på både fram och baksida.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bilplats

  Carport med plats för två bilar utanför huset. Finns även extra parkering i området för boende och besökare.

  Övrigt

  Svarte Filips Gata är det perfekta området för dig och din familj. Här bor ni i ett lugnt och väldigt trevligt område. Här bor du granne med naturen och närhet till Vättlefjäll med fantastiska strövområden samt fiske- och badsjöar. Med behagligt gångavstånd tar du dig till fina vandringsleder vilket sätter extra krydda på motionen. Här har du en vacker fristad i nordöstra Göteborg. Lövgärdet Centrum ligger i behagligt gångavstånd där det erbjuds en Willys Hemma-butik, pizzeria, servicebutik m.m. Är du ute efter större utbud är det Angered Centrum du ska ta dig till. Det ligger en 5 minuter bort med bil. Här finns all tänkbar service att erbjudas som närsjukhus, ICA Maxi, LIDL, Netto, caféer, pizzerior, restauranger, klädbutiker och mycket annat. Kommunikationer Hit tar du dig med buss 75 eller 73B från Angereds Centrum som tar dig till Mejramgatan eller Saffransgatan, som hållplatserna heter. Du kan likaså använda cykeln (ca 10 min) till Angereds Centrum. Från Angered centrum tar du dig till centrala Göteborg via spårvagn 4, 8 eller 9 vilket tar dig i det närmaste 18 minuter. Väljer du att åka bil är det ca 15 km till centrala Göteborg via 45:an. Skolor I närområdet ligger Tretjärnsskolan med klasser från årskurs F-3, Rävebergets skola F-3 och Nya Lövgärdetsskolan 4-9. Det finns fler skolor i både Gårdsten och Rannebergen som är i grannområden till Lövgärdet.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 300 kr/månad

  Försäkring:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  450 kr/månad

  Uppvärmning:

  600 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 300 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Kommentar till andelstal:

  Föreningen sköter sin egen förvaltning och har ej uppgifter om andel i förening och årsavgift.

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Huset har genomgått en totalrenovering under 2015 och 2016 med nya badrum, ytskikt och kök. Senaste projektet var uteplatserna med stenläggning på både fram och baksida.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Fänkålen

  Lägenhetsnummer:

  31

  Antal lägenheter:

  99

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Fänkålen registrerades 1983 och1984 uppfördes 99 st bostadsrätter i form av kedjehus. Föreningen har själv hand om sin egen förvaltning. Underhållet av husen sköts efter behov och åtgärder görs ifall det står på föreningens ansvar. 2016 byttes takpannor på husen och nya värmepannor sattes in i husen under 2014. Kabel-TV och bredband levereras via Comhem. Föreningen har en egen hemsida att besöka: www.laget.se/brffankalen  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor