Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Värslevägen 59, ASKIM

Bo nära havet med en låg månadsavgift och egen uteplats!

Pris:

1 695 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 2 591 kr/mån I månadsavgiften som erläggs till föreningen ingår värme, vatten, kabel-tv(grundutbud) och hushållsel.

Bostadsrättslägenhet - ASKIM

Rum: 1 rok

Våning: 1 av 3  (Entréplan.) , hiss finns inte

Byggår: 1965

Boarea: 35 m2

Nu ges tillfälle att förvärva en bra planerad enrummare belägen på första våningsplanet med en stor egen uteplats i populära HSB brf Askim Stom. Här bor du bara en tio minuters promenad ifrån salta bad! Lägenheten har ett renoverat kök och stambytt badrum samt ljusa ytskikt. Stora ljusinsläpp vetter mot den väl tilltagna uteplatsen samt den lugna innergården som ger lägenheten ett fint naturligt ljus. I den mycket låga månadsavgiften ingår värme, vatten, el och kabel-tv. Parkeringsplats finns från 100 kr / mån. Möjligheten finns till ett snabbt tillträde om så önskas. Varmt välkommen på visning! Lägenheten är belägen i den attraktiva stadsdelen Askim i sydvästra Göteborg. Det är 10 km till Göteborgs centrum samt ca 500 m till Askimsbadet. Andra närliggande havsbad finns i Hovås och Stora Amundön. Vill man promenera eller cykla vid havet är Säröbanan ett populärt stråk. Strövområden i skogslandskap finns i närbelägna naturreservatet Sandsjöbacka. Golf kan spelas antingen i Hovås eller Sisjön. Shoppingcentret Frölunda Torg, ligger på 15 min cykelväg eller ca 7 min bilväg från bostadsområdet. På några minuter med bil nås även Sisjön med stort utbud av affärer. Bra bussförbindelse till centrala Göteborg på ca 20 minuter.

Läs mer

Pris

1 695 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Filip Söndergaard

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0767-63 83 43

  filip.sondergaard@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Erik Oom

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 55

  erik.oom@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Nytt parkettgolv välkomnar dig till denna drömetta. Till vänster i hallen finns plats för avhängning samt hatthylla. I garderoberna lite längre fram finns gott om plats för vörvaring.

   Duschrum

   Ljust, helkaklat duschrum, handfat med kommod samt spegelskåp, WC samt handdukstork.

   Allrum

   Den fina parketten flyter vidare in i det sociala rummet där du möts av härligt stora fönster.

   Uteplats

   En underbar uteplats med stor potential. Här har du sol från morgon till eftermiddag och gott om plats för de större uteplatsmöblerna.

   Kök

   Nyrenoverat kök från 2020 som andas lyx. Här blir matlagningen något du längtar efter!

   Bostad

   Boarea

   35m2 (Bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 3  (Entréplan.) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   1

   Andel i föreningen

   0,26686%

   Andel av årsavgift

   0,26686%

   TV och internet

   Comhem levererar kabel-tv (basutbud ingår i månadsavgiften) och bredband. Telia levererar bredband via fiber. Avtal gällande bredband tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten förråd.

   Byggnad

   Byggår

   1965

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2010-02-24
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Askim Stom i Göteborg

   Föreningens organisationsnummer

   757203-0711

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   224 st

   Antal lokaler

   2 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   HSB Brf Askim Stom i Göteborg är en av två bostadsrättsföreningar som ligger belägen på Vita Fläcken i Askim. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Askim 2:133 som utgörs av bostadsrätter vilka är fördelade mellan 1-5 ROK, De 10 byggnaderna uppfördes på 60-talet och sträcker sig över adresserna Solarvsplan 2-38 samt Värslevägen 27-65. Föreningen har två stycken lokaler. Den ena är uthyrd till en förskola och den andra används som föreningsexpedition. Föreningen äger även en industrifastighet som utgör den gamla panncentralen. Dessa lokaler hyrs idag ut och används som uppställning/garage. För mer information vänligen se årsredovisningen.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har en god ekonomi och har hållit avgifterna oförändrade sedan 2016. I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. För mer information vänligen se årsredovisningen.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2018-2019 - Trapphusrenovering, bytt entrédörrar, bytt ut lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar samt installerat postboxar i var trappuppgång. 2015-2016 - Renovering av föreningens tvättstugor. 2012-2013 - Ombyggnation av innergårdarna. 2007-2009 - Stamrenovering. 2003-2004 - Breddning av balkongerna. 1998 - Ommålning av trappuppgångar. Föreningen har bytt samtliga fönster och samtliga balkongdörrar, renoverat tvättstugorna, lagt om yttertak samt moderniserat trädgårdarna.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningens medlemmar har tillgång till cykelförråd, samlingslokal (kostnad 200kr/gång), övernattningslägenhet och flera tvättstugor.

   Gårdsplats

   På de rymliga innergårdarna lämnas plats för rekreation med fina sittytor samt lekplatser.

   Parkering

   Föreningen förfogar över 236 st p-platser med och utan eluttag för motorvärmare. Kostnad 100 - 200kr/mån. Separat kö tillämpas. Det finns även 27 st garageplatser med och utan eluttag för motorvärmare. Kostnas 425 - 500kr/mån. Separat kö tillämpas.

   Försäkring

   Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Moderna försäkringar.

   Askim

   Allmänt om området

   I natursköna Askim bor man i ett av västra Göteborgs mest populära stadsdelar som innefattar områdena Hult, Sisjön, Askim, Billdal och Hovås. Området ligger söder ut längst kusten. Här kan du bl.a. cykla på den gamla Säröbanans banvall eller njuta av salta bad på flertalet av de populära badplatserna som ex. Askimsbadet. För den som tycker om att vandra och se naturen kan ni vandra i Sandsjöbackas naturreservat eller besöka Amundöarna med dess trevliga promenadstråk.

   Kommunikation

   För aktuell tidtabell vänligen besök https://www.vasttrafik.se/

   Tjänster i området

   På Askims torg beläget vid Vita fläcken erbjuds tjänsteutbud med närservice, bibliotek, pizzeria, bageriet brödhuset samt läkar och tandläkarmottagning. I Sisjön finns golfbana, bilprovningar, apotek och mataffärer. Ett par stora gym och konditori. Telefoni, djuren och inredning har sin lösning i Sisjön. Det finns systembolag, sportaffärer, allt för hemmafixaren och en bygghandel samt allt för bilen. Sisjön är mycket expansivt och det är flera etableringar på gång!

   Övrigt

   I Askim finns flertal skolor och förskolor att välja bland. Askimsskolan F-6, Brottkärrsskolan F-6, Fenestra Nya Hovås 6-9, Hovåsskolan F-6, 7-9 och grundsärskola Läsö, Hultskolan F-6, Nygårdsskolan F-9 och Sisjöskolan F-3.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Värslevägen 59, ASKIM

   Kommun: Göteborg

   Område: Askim

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 695 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 2 591 kr/mån I månadsavgiften som erläggs till föreningen ingår värme, vatten, kabel-tv(grundutbud) och hushållsel.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Reparationsfond: 27 kr


   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Baserat på schablonvärden. Observera att driftskostnaden kan variera beroende på den boendes levnadsvanor.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Göteborg - Väster

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Askims Verkstadsväg 17 i Askim, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i västra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Väster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Väster

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder