Objektbild

Anna Branzells Gata 18, Göteborg

Trea högt upp i huset med balkong i bästa solläget!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 841 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, internet, tv, telefoni. Hushållsel och varmvatten debiteras mot faktisk förbrukning.

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 4 av 5 , hiss finns

Byggår: 2019

Boarea: 71 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Varmt välkomna till denna bostad utöver det vanliga. På eftertraktade Anna Branzells gata 18, högt upp i huset, hittar man denna unika bostad. Med den öppna planlösningen mellan köket och det väl tilltagna vardagsrummet erbjuder lägenheten generösa sällskapsytor som under årets varma månader förlängs ut på balkongen där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Här erbjuds tidlösa materialval i smakfulla toner, vitmålade väggar och vackert parkettgolv som är genomgående i hela bostaden. Bör upplevas på plats! Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. En hållplats bort ligger Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Benjamin Akyol

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0763-91 56 36

  benjamin.akyol@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Välkomnande hall med plats för mindre möblemang, här finns det gott om förvaring i hallens garderob. Vitmålade väggar och vackert parkettgolv som går genomgående i hela bostaden. Köket har gott om förvarings- och arbetsytor, interiören går i tidlöst vitt som ger ett exklusivt intryck. Matbordet och tillhörande stolar har en naturlig plats invid köksfönstret. Av den maskinella utrustningen finns diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, spishäll, fläkt, kyl och frys. Huvud sovrummet bjuder in till rofylld vila. Här finns det gott om plats för dubbelsängen med tillhörande nattduksbord. Stor garderob med skjutdörrar. Stort och ljust vardagsrum med öppenplanlösning till köket. Här finns det gott om plats för soffgruppen och tillhörande möblemang, perfekt plats att samla nära och kära! Här finns även utgången till bostadens härliga balkong i soligt sydväst läge. Bostadens badrum består av vitt kakel på väggar och ett mörkare klinker på golvet. Här finner du tvättmaskin och torktumlare samt en bra arbetsyta ovanför med väggskåp för bra förvaring.

   Bostad

   Boarea

   71m2 (Enligt lägenhetsuttrag)

   Våning

   4 av 5 , hiss finns

   Andel i föreningen

   1,01%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Avtal gällande bredband med telefoni och TV tecknas med Telia Sonera Sverige AB. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

   Byggnad

   Byggår

   2019

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Kvibergs Esplanad

   Föreningens organisationsnummer

   769635-1209

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Övrigt om föreningen

   Cykel- och barnvagnsförråd. Tre återvinningshus för källsortering av sopor. Cykelhus för förvaring av cyklar

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   108 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Kvibergs Esplanad registrerades 2018, byggnadsprojektet genomförs av JM med inflyttning under år 2019. Föreningen består av tre flerbostadshus med fyra respektive fem våningar med källare i två av husen. De 108 lägenheterna har adresserna Anna Branzells Gata 14-24 med en total boyta om ca 6 944 kvm. Besök föreningens hemsida för mer info: https://kvibergs-esplanad.smartbrf.se/

   Parkering

   74 st öppna parkeringsplatser med separat kö. 700 kr/mån enligt ekonomisk plan.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Anna Branzells Gata 18, Göteborg

   Kommun: Göteborg

   Område: Kviberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 841 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, internet, tv, telefoni. Hushållsel och varmvatten debiteras mot faktisk förbrukning.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 400 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Vatten & avlopp: 100 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Karta & område

   Göteborg - Nordost

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Göteborg Nordost!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Nordost

   Hitta din mäklare i Göteborg - Nordost

   Liknande bostäder