Objektbild

Anna Branzells Gata 6, Göteborg

Modern och fräsch bostad med kvadratsmart planlösning.

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 736 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, internet, tv, telefoni. Hushållsel och varmvatten debiteras i avgiften med ett schablonbelopp som sedan stäms av mot faktisk förbrukning med tre månaders eftersläpning.

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 4 , hiss finns

Byggår: 2019

Boarea: 64 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Med naturen runt hörnet och centrala stan bara 10 minuter bort med buss eller spårvagn så är Anna Branzells gata 6 den optimala adressen. Här finns denna moderna tvåa nu till salu. Bostaden erbjuder tidlösa materialval, vita väggar och vackert parkett golv. Stora fönsterpartier ger liv till bostaden och skapar ett naturligt ljusflöde, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta in och trivas! Här bor du med närhet till det mesta. Precis bredvid huset finns nybyggt gym och matbutik, ett flertal mysiga kvarterskrogar och ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. Varmt välkomna!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Benjamin Akyol

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0763-91 56 36

  benjamin.akyol@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Stor hall med fina ytskikt. Goda förvaringsmöjligheter i de stora garderoberna som går längst med väggen. Stort och ljust vardagsrum, plats finns för soffgrupp och tillhörande möblemang. Öppenplanlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar sociala ytor. Köket går i tidlösa färger. Utrustningen består utav: ugn, spis, mikro samt diskmaskin. Här har ni goda arbetsytor samt gott om plats för förvaring. Generös balkong med plats för den mindre loungegruppen här njuter du av solen större delen av dagen. Sovrummet har plats för sängen och tillhörande möblemang, en rofylld känsla avskilt från resten av bostaden. Badrummet är helkaklat i tidlösa färger, grått klinker i kombination med vitt kakel. Utrustningen består av: duschhörna med klarglas och dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och ovanhängande skåp för förvaring.

   Bostad

   Boarea

   64m2 (Enligt lägenhetsuttrag )

   Våning

   3 av 4 , hiss finns

   Andel i föreningen

   1,531%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Föreningen har ett gruppavtal med Telenor där TV (grundutbud), Internet och IP-Telefoni ingår i avgiften. Varje lägenhet har idag en uppkoppling på 250/100 Mbit/s. Både hastighet och kanalutbud går att uppgradera till rabatterad pris via Telenor. Obligatorisk kostnad om 180 kr per månad tillkommer för TV/bredband/telefoni, denna är därför inräknad i den totala summan för månadsavgiften.

   Byggnad

   Byggår

   2019

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-06-25
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Kvibergs Äng

   Föreningens organisationsnummer

   769634-7124

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Föreningen ingår i gemensamhetsanläggningen Kviberg GA:60 som avser grönområde, gångvägar och aktivitetsytor. Föreningens andel är 70%. Föreningen köpte fastigheten 2018 (äger marken). Till föreningen hör adresserna: Anna Branzells gata 4-12. För mäklarbild: Revisorsringen Sverige AB brf@revisorsringen.se 031-7098590

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   70 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2019

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Kvibergs Äng. Fastigheterna uppfördes av Skanska Sverige AB med inflyttning från juli 2018 tom juni 2019. Fastigheten Kviberg 741:743 består av två huskroppar med fyra våningsplan var, totalt 70 lägenheter. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och registrerades 2017. Föreningen ingår i gemensamhetsanläggningen Kviberg GA:58 som avser parkeringsplatser och körytor. Föreningens andel är 52%. Föreningen ingår i gemensamhetsanläggningen Kviberg GA:59 som avser grönytor, gångytor, el, belysning, dagvatten, spillvatten, laddstationer och cykelställ. Föreningens andel är 70%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Styrelsen har undersökt möjligheterna att bygga ett flertal förråd för dom medlemmar som önskar ytterligare förvaring.

   Gemensamma utrymmen

   -Gemensamt sophus finns på gården med källsortering. -På entréplan i hus 20 finns 112 väderskyddade cykelparkeringar. Det finns ingen gemensam tvättstuga i föreningen utan varje bostad är utrustad med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Ett flertal lägenhetsförråd finns i hus 10 och hus 20.

   Parkering

   Föreningen förfogar över 74 parkeringsplatser varav 11 har ladd möjlighet. Ingen har en bestämd plats utan det finns 74 tillstånd att hyra och man kan stå på olika platser beroende på vad som är fritt när man kommer.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Anna Branzells Gata 6, Göteborg

   Kommun: Göteborg

   Område: Kviberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 736 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, internet, tv, telefoni. Hushållsel och varmvatten debiteras i avgiften med ett schablonbelopp som sedan stäms av mot faktisk förbrukning med tre månaders eftersläpning.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 480 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Vatten & avlopp: 80 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Karta & område

   Göteborg - Nordost

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Göteborg Nordost!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Nordost

   Hitta din mäklare i Göteborg - Nordost

   Liknande bostäder