Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Befälsgatan 4, Göteborg

Renoverat badrum och kök!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 411 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och tv

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 2 rok

Våning: 5 av 14 , hiss finns

Byggår: 1960

Boarea: 53 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Fem våningar upp med fantastisk utsikt nås denna tvårummare med renoverat badrum och kök, inglasad balkong och kvällssol. Fint läge med trevliga grönområden och promenadstråk. Balkongen nås via det mysiga vardagsrummet som renoverades 2019. Vitmålade väggar genomsyrar bostadens samtliga rum. Renoverat kök i toppmodern standard med stilrena materialval, fullt utrustat med, induktionshäll, integrerade vitvaror samt ugn och spisfläkt i rostfritt stål. Renoverat badrum med helkaklade ytor och trendiga materialval. Badrummet är rymligt och påkostat med golvvärme och spotlights. Stort sovrum på avskilt läge med rymlig garderobsvägg. Till lägenheten hör ett förråd, beläget i husets källaren. Välskött och helt obelånad förening som erbjuder en fantastisk gård med lekplatser, grönska och aktiviteter för alla åldrar som bl.a minigolf och boule. Nära till kommunikationer med spårvagn och buss. Från Beväringsgatans spårvagnshållplats eller med bussen från Nymånegatan tar du dig in till centrala stan på ca 10 min. Här bor du lugnt och naturnära med fina promenadstråk och träningsanläggningar. Promenadavstånd till Kvibergs arena och matbutiker med mycket mer som du behöver i vardagen.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Lovisa Hägermalm

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-18 88 60

  lovisa.hagermalm@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Trevlig entré med högt till tak och stilrena ytskikt. Luftiga ytor tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Vitmålade väggar är genomgående i bostadens samtliga rum. Klinkergolv i entrén som vidare möter parkettgolvet i vardagsrummet.

   Badrum

   Direkt till höger nås badrummet som renoverades 2019. Helkaklade ytor med påkostad utrustning i form av golvvärme, el-buren handdukstork, spotlights och regndusch med glasvägg samt wc och handfat med kommod och spegel.

   Kök

   Modernt kök som renoverades 2019 med stilrena materialval. Köket är utrustat med induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl och frys samt ugn och spisfläkt i rostfritt stål. Rymliga matlagningsytor, gott om köksskåp och praktisk köksö med sittplatser och ytterligare förvaringsskåp. Den klassiska bänkskivan i ek bryter av fint mot de ljusa skåpen och det mörka kaklet som stänkskydd med matchande klinkergolv.

   Vardagsrum/Balkong

   Mysigt vardagsrum med plats för soffa och tv-möbel. Från vardagsrummet når vi balkongen med optimalt västerläge. Här kan vi njuta av kvällssolen och solnedgången över Kvibergs vackra grönområden.

   Sovrum

   Luftigt sovrum med plats för stor dubbelsäng. Rymlig garderobsvägg med praktiskt hyllsystem som täcks av ett draperat tyg som skärmar av inredningen från rummet. Perfekt läge mot husets lugna och mysiga grönområde.

   Uteplats/Balkong

   Inglasad balkong i väster (kvällssol)

   Bostad

   Boarea

   53m2 (Enl. lägenhetsförteckningen)

   Våning

   5 av 14 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   21

   Andel i föreningen

   0,3121%

   Andel av årsavgift

   0,31305%

   TV och internet

   Grundutbud av kabel-tv från ComHem ingår i månadsavgiften. Bredband tecknas separat av respektive lägenhetsinnehavare.

   Övriga utrymmen

   Förråd i källare (ca 6 kvm)

   Byggnad

   Byggår

   1960

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-01-14
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas

   Ventilation

   Frånluft (mekanisk)

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggens Brf Kvibergs Park

   Föreningens organisationsnummer

   757201-7304

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   256 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1960

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten Kviberg 22:12 i Göteborgs kommun. Fastighetens adress är Befälsgatan 4:14. Marken innehas med tomträtt genom avtal med Göteborgs kommun. Lägenhetsfördelningen är följande: 2 rok: 114 st 3 rok: 86 st 4 rok: 56 st Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring. För mer information se föreningens hemsida: www.kvibergspark.se/

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har en god ekonomi och är sedan 2016 helt skuldfri. Lägg därtill en stadig kassa om ca 10,7 MSEK vid bokslutet 2019-06-30. Framöver är inga större arbeten inplanerade som kan påverka avgiften nämnvärt. Månadsavgiften höjdes 2019-10-01 med 14,71 % som en följd av framförallt den höjda tomträttsavgälden samt andra ökade kostnader. Dessförinnan har avgiften varit oförändrad sen 2013.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen utför löpande det underhåll och reparationsarbeten som krävs på fastigheten. Utfört underhåll/renoveringar: 1986-87: Fasadrenovering, tilläggsisolering, nya fönster 1993: Takrenovering 1996: Stambyte 2000: Balkonginglasning 2006: Markarbeten 2014: Ordnat fritidsområde på gården med bangolf, lekstuga och klätterställning 2015: Utbyte av tvättmaskiner, torktumlare i tvättstugan 2016: Fasadtvätt 2018: Sett över ventilationen 2019: Rustat upp hissar, byte skadad panel på garage, upprustning lekplats, installation två nya kondenstorktumlare Kommande underhåll/renoveringar: 2019/20: Avgränsa tomt med staket

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, källar-/vindsförråd, bastu, tvättplats för bil, samlingslokal och festlokal

   Gårdsplats

   Brf Kvibergs Park är en välskött och populär förening med en fantastisk prisbelönt trädgård med fina lekplatser, boulebana, minigolfbana, jätteschack samt gemensam grillplats.

   Parkering

   Föreningen har 93 st P-platser och 114 st varmgarage. Till samtliga är det separat kö. Till garageplatserna är en väntetid på ca 3-4 år. Till p-platserna brukar föreningen kunna ordna en plats till nya medlemmar. Det finns även 21 besöksparkeringar.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

   Föreningens hemsida

   www.kvibergspark.se

   Kviberg

   Allmänt om området

   I Kviberg bor du i en expansiv stadsdel med allt från restauranger och kaféer till butiker och bostäder samt skolor. Här har man lika nära till naturen och friluftslivet på Kvibergs gamla kasernområde och Storebergs utsiktsplats som storstadspulsen i centrala Göteborg. Göteborgs city nås på ca 15 minuter med spårvagn, bil eller cykel. Spårvagn 6, 7 och 11 servar området och nås på promenadavstånd ett stenkast bort.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Befälsgatan 4, Göteborg

   Kommun: Göteborg

   Område: Kviberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 411 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och tv

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-27

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 375 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 225 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Göteborg - Nordost

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Göteborg Nordost!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Nordost

   Hitta din mäklare i Göteborg - Nordost

   Liknande bostäder