Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Blåsvädersgatan 12, GÖTEBORG

Kontakta mäklaren för privat visning!

Pris:

1 825 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 085 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - GÖTEBORG

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 5 , hiss finns

Byggår: 1956

Boarea: 72 m2

Tillfälle att förvärva denna fantastiska 3:a i Brf Biskopsgården nr. 3. Här finns ett stilrent kök samt inglasad balkong. Renoverad i mycket smakfulla färger och kvalitativa material. Ett hem som bör tilltala dig som söker det lilla extra. Mycket välskött förening med god ekonomi och låg avgift. Närservice såsom allmänna kommunikationer, skolor, butiker och restauranger.

Läs mer

Pris

1 825 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Rany Younan

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 45

  rany.younan@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Hall Rymlig hall med gott om plats för avhängning genom skjutdörrsgarderob samt utrymme finns till sittmöbel och avlastningsbord. Längre ner i hallen finns den mycket rymliga klädkammaren som lätt löser förvaringen. Badrum Det fräscha badrummet är helkaklat. Utrustningen består av badkar, wc, handfat, badrumsspegel samt tvättmaskin. Praktiskt med ett vädringsfönster. Kök Det fantastiska renoverade köket har en stilren och vacker inredning. Arbetsplatsdelen är väl försedd med arbetsytor och vackra skåpdörrar i neutral design och färg som smälter bra in i planlösningen och bostadens övriga färgsättning. De inbyggda köksmaskinerna bidrar till helhetsintrycket. Utrustningen består av häll, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Vardagsrum Vardagsrummet är rymligt och öppnar sig mot balkongen. Lätt möblerat med gott om plats för en större soffgrupp samt tv-hörna. Balkong Som ett extra rum i lägenheten har ni den inglasade balkongen där ni kan njuta av solen under stora delar av dagen. Här finns bra med plats för utemöbler och bord. Sovrum 1 Bostadens första sovrum nås från hallen med plats för dubbelsäng och en arbetshörna om så önskas. Här finns bra med plats för dubbelsäng och avlastningsbord. Sovrum 2 Bostadens andra sovrum nås genom köket. Rummet är tilltaget med plats för dubbelsäng med tillhörande möbler.

   Bostad

   Boarea

   72m2 (Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare)

   Våning

   1 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   4

   Andel i föreningen

   3,13064%

   Andel av årsavgift

   3,14356%

   Övriga utrymmen

   Det finns källarförråd och matkällare som hör till varje lägenhet. Det finns cykelförråd med barnvagnsrum samt tvättstuga och ett hobbyrum.

   Byggnad

   Byggår

   1956

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Biskopsgården nr 3

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1956

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Biskopsgården nr 3 består av 31st lägenheter och en lokal. Fastigheten är upplåten med tomträtt. Byggnad: Byggår:1956 Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 1997- Stambyte i kök. 2006- Stambyte i badrum och i samband med detta byttes all el ut. 2009/2010- Renovering och inglasning av balkonger. 2010- Omläggning av tak. 2014- Ny egen fjärrvärmeanläggning. 2015- Byte av tvättmaskin. 2016- Grillplats 2017- Renovering av hiss 2018 - Fönsterbyte (samtliga fönster och balkongdörrar) 2019 - Nya porttelefoner installeras För ytterligare information se årsredovisningen. Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Inga större underhåll eller renoveringar är planerade under de närmaste åren. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2015-2025. Ekonomi: Ingen avgiftshöjning är planerad i dagsläget. Föreningen håller på att upphandla tv och bredband och det kan komma att innebär en liten höjning på avgiften. Oklart när det kommer att ske. Ekonomi måndasavgiften: Värme, varm- och kall vatten och analog kabeltv (standard utbud) från ComHem ingår i månadsavgiften. Övriga utrymmen: Det finns källarförråd och matkällare som hör till varje lägenhet. Gemensamma utrymmen: Det finns cykelförråd med barnvagnsrum samt tvättstuga och ett hobbyrum. Parkering: Föreningen har både garage och parkeringsplatser. Det är lång kö till garageplatserna och kö till parkeringsplatserna. Parkeringsplats 100 kr/månad Garageplats 500 kr/månad. Kabel-TV/Bredband: Kabel-tv levereras av ComHem, basutbud ingår i avgiften. Bredband levereras av ComHem eller Bredbandsbolaget (fiber), medlemmarna får själva teckna avtal. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Dina försäkringar. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC. Informationen baseras på avstämning med föreningen 2019-12-22

   Biskopsgården

   Allmänt om området

   Mångfald är något som utmärker Biskopsgården när det gäller kultur och språk. Här bor du nära city med bra kommunikationer samtidigt som du har vacker natur runt hörnet. Biskopsgården erbjuder bra service i form av barnomsorg, skolor, vård och omsorg. För mer info se: http://www.goteborg.se/wps/portal/vastrahisingen I området finns även fritidsgårdar och ett bibliotek. Från centrala Göteborg tar du díg lätt till Biskopsgården på ca 15 minuter med någon av de spårvagnslinjer som går hit. Det finns även bussförbindelser. Områdets tre affärstorg är naturliga mötesplatser. Vårväderstorget och Länsmanstorget förvaltas av Göteborgslokaler. Friskväderstorget har däremot flertalet mark och fastighetsägare vilka samarbetar med målsättningen att förbättra torget. Biskopsgården är känt för sina naturområden. Svarte Mosse med sitt rika fågelliv. I Länsmansgården finns en motionsanläggning som ligger norr om Svarte Mosse. Här hittar du fotboll och tennisplaner, bangolf, motionsslingor m.m. Området har ett rikt föreningsliv med en mängd föreningar inom idrott, politik, kultur, hobby och pensionärsföreningar. Dessa föreningar är en viktig resurs för utveckling och det sociala livet i stadsdelen.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Blåsvädersgatan 12, GÖTEBORG

   Kommun: Göteborg

   Område: Biskopsgården

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 825 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 085 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-03-10

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr

   Driftkostnad: 395 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Försäkring: 95 kr/månad

   Övrigt: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Göteborg - Hisingen

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
   tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
   erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
   och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Wieselgrensplatsen 31 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hisingen!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Hisingen

   Hitta din mäklare i Göteborg - Hisingen

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder