Borstbindaregatan 15, Göteborg

2 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Borstbindaregatan 15 - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  60m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 5 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Kvillebäcken

  Avgift

  3 599 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, kabel- TV (basutbud), bredband 250/100 samt IP telefoni (anslutningsavgift)

  Utgångspris

  2 695 000 kr

  44 917 kr/m2

  Nu erbjuds en nyproducerad tvåa i expansiva Kvillebäcken.

  Nu erbjuds en nyproducerad tvåa i expansiva Kvillebäcken. Bekymmersfritt boende i toppfräsch lägenhet med rymlig balkong. Med flera spårvagnslinjer och minst 10 busslinjer utanför dörren är du inne i city på 5 minuter samtidigt som du har natur- och strövområden på promenadavstånd till Flunsåsparken, Keillers park samt längst norra älvstrandens kajer.

  Ansvarig mäklare

  Tayfun Patat

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 41

  tayfun.patat@lansfast.se Läs mer om Tayfun

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i de två garderoberna och plats finns även för möblemang och avhängning. Badrum Till vänster om hallen finner vi det lyxiga, väl tilltaget badrummet som har helkaklade väggar och mörk klinker med golvvärme. Utrustningen består av dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod samt badrumsspegel med belysning. Dessutom erbjuds spotlights och både tvättmaskin, torktumlare och överskåp som garanterar goda förvaringsmöjligheter. Kök Köket från Vedum har en stilren och vacker inredning och är väl försedd med goda arbetsytor i neutral design och färg som smälter bra in i bostadens karaktär. Köket är väl utrustat med bl.a. induktionshäll, ugn, mikro, fläkt, kyl/frys samt diskmasin. Naturlig matplats vid fönsterpartiet med plats för större sällskap. Vardagsrum Vardagsrummet som är generöst till ytan och lätt möblerat. Här får du enkelt plats med en rejäl soffgrupp, perfekt för stora sällskap. De stora fönsterpartierna skapar stort ljusinflöde. Balkong Från vardagsrummet nås balkongen. Trevlig utsikt mot innergården.. Här finns gott om plats för utemöbler. Sovrum Genomtänkt planlösning där man har sovrummet med ingång från vardagsrummet. I sovrummet får ni dessutom utan problem plats med dubbelsäng och sängbord. Från detta rum når man bostadens klädkammare. Välkommen att förälskas!

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,8565%

  Andel av årsavgift:

  0,86%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Grangläntan

  Antal lägenheter:

  128

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Grangläntan består av 128 lägenheter fördelat på 4 huskroppar om fem till åtta våningar. Samt en lokal. Byggår: 2017 Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: FTX aggregat i varje lägenhet. Föreningen byter filter i FTX och spisfläkt efter tillverkarens intervall. Framtida renoveringar och underhållsarbeten: I dagsläget är det ingen planerad renovering eller underhåll. Ekonomi: Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget. Ekonomi månadsavgiften: I månadsavgiften ingår värme, kabel- TV (basutbud), bredband 250/100 samt IP telefoni (anslutningsavgift) Kostnad för el, kall- och varmvatten tillkommer. Föreningen har undermätare för kall- och varmvatten i varje lägenhet. Kostnaden för egen förbrukning beräknas utifrån faktisk förbrukning. Fast kostnad för vatten samt fastighetsgemensamt vatten fördelas efter andelstal. Övriga utrymmen: Cykel samt barnvagnsförråd. Gemensamhetslokal i entréplan på hus 4 utrustad med wc/dusch och pentry. Till samtliga lägenheter hör ett källarförråd. Parkering: Husen har en underliggande källare innehållande garage. 56 p-platser för bilar 900kr/mån, 2 p-platser för MC/Moped. I dagsläget är det kö. Kabel-TV/Bredband: Ansluten till Fibernät för TV, telefoni samt bredband. Föreningen har en gruppanslutning till Bredbandsbolaget innehållande TV grundutbud, bredbands hastighet 250/100, telefoni (anslutningsavgift) samt fritt lån av 1 TV-box. Kostnad för andra paket eller tjänster samt extra Tv-box bekostas av resp. bostadsrättsinnehavare. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Övrigt: Pantsättningsavgift samt överlåtelseavgift tas ut av köpare. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Bonea Förvaltning Informationen baseras på avstämning med föreningen 2019-03-27  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor