Objektbild

Ebbe Lieberathsgatan 16A, Göteborg

Välplanerad studiolägenhet med loft och gedigen takhöjd!

Pris:

4 950 000 kr

Som utgångspris

Månadsavgift 5 421 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Kostnad för hushållsel och uppvärmning av varmvatten tillkommer och debiteras enligt enskild förbrukning. Obligatoriskt tillägg för TV/bredband/telefoni om 110 kr/mån tillkommer.

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 1 av 6  (Entréplan med privat ingång) , hiss finns

Byggår: 2017

Boarea: 97 m2

Välkommen in i en välplanerad studiolägenhet med gediget loft och hänförande takhöjd om upp mot 5 meter! Lägenheten präglas av en tydlig studiokänsla med smart förvaring och öppen planlösning där högkvalitativa, moderna och miljösmarta vitvaror och material blandas samman stilfullt. På det rymliga loftplanet finns det plats för ytterligare ett rymligt sovrum med gott om förvaring och dessutom får du även plats med ett mindre vardagsrum med soffgrupp, det märks tydligt att detta är föreningens största lägenhet. De generösa fönsterpartierna bidrar till ett enastående ljusinsläpp som sträcker sig över alla ytor. På den grönskande uteplatsen har man sol fram till sen eftermiddag, bjud in till trevliga stunder i goda vänners lag. Detta är en lägenhet med många tänkbara möjligheter. Exempelvis lämpar bostaden sig alldeles utmärkt för den lilla familjen som vill åt radhuskänsla, men ändå bo med stan alldeles i närheten. Även för unga par eller singelhushåll som söker en lyxig och central lägenhet där allt är skinande fräscht finns nu chans till ett förträffligt boende. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer

Pris

4 950 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 07 Mars

  13:00 - 14:00

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Simon Hultström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-78 17 21

  simon.hultstrom@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Adam Frostelind

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-07 85 01

  adam.frostelind@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Ebbe Lieberathsgatan 16A till dig.

   Planritning
   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Entréhall

    Välkommen in till Ebbe Lieberathsgatan och denna stora och välplanerade etagelägenhet, största i hela föreningen! Från hallen har du en god överblick över hemmets disposition. En säkerhetsdörr ger extra ro till lägenheten. Golvet är belagt med genomgående ljus, fin parkett och väggarna är vita, vilket gör det enkelt att sätta sin egen prägel. Hallen är rymlig och har god plats för avhängning. Här finns också perfekta förvaringsmöjligheter i form av en garderobslängd som löper längst hela väggen. Redan här slås du av den gedigna takhöjden och kan blicka upp till det stora loftet.

    Kök/vardagsrum

    Entrén ansluter till köket som med sin smarta funktionsvägg lämnar utrymmet för stora sociala ytor. Här bjuds det på en fantastisk rymd tack vare takhöjden upp mot hela 5 meter! Stora fönsterpartier ger ett enastående ljus till hela lägenheten. Den öppna ytan gör att du enkelt får plats med både soffgrupp och en större matgrupp. Fönstren dekoreras av fina fönsterbräden i marmor. Köket är välutrustat (Marbodal). Den maskinella utrustningen består av rostfri mikro och inbyggnadsugn, induktionshäll och fläkt från Bosch. Vidare finns också en helintegrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Ovan arbetsbänken sitter dimbara spotlights.

    Sovrum 1

    På nedre plan intill hallen finner vi även ett stort och trivsamt sovrum med fönster mot innergården. Många väljer att använda detta rum som barnrum eller arbetsrum.

    Sovrum 2

    I anslutning till vardagsrummet finner vi bostadens andra sovrum. Här finns plats för säng och tillhörande möblemang, dessutom en platsbyggd garderob som bidrar till ytterligare förvaring. Det avlånga fönstret fyller rummet med ljus!

    Loftplan

    På det stora loftet om ca 27,5 kvm har man många möjligheter. I en familj kan det lämpa sig att ha ett av sovrummen här uppe och ett mindre vardagsrum. Den inre delen av loftet avskärmas av en halv vägg, och har två mindre fönster. För ytligare komfort kan man välja att avgränsa loftet med hjälp av takskena och draperier/gardiner. Idag används rummen som ett större vardagsrum och kontor.

    Uteplats

    Från vardagsrummet når du bostadens härliga uteplats. Slå dig ner för en kopp kaffe i solen på den helt underbara uteplatsen. Här skiner solen i stort sätt hela dagen. Bre ut dig med loungegrupp, gröna växter och varför inte en egen kryddodling att plocka direkt ur vid våren och sommarens alla middagar på uteplatsen.

    Badrum

    Ett helkaklat och rymligt badrum. Här finns wc, handfat med kommod, spegel med belysning (Vedum), dusch med duschväggar i klarglas (INR) samt tvättstation i form av en tvättmaskin och torktumlare som skapar enkelhet i vardagen.

    Bostad

    Boarea

    97m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.)

    Kommentar area

    Enligt föreningen är bostaden registrerad som 3 ROK samt 97 kvm lägenhetsarea.

    Våning

    1 av 6  (Entréplan med privat ingång) , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    21008

    Andel i föreningen

    0,662%

    Andel av årsavgift

    0,66%

    TV och internet

    Föreningen har ett förmånligt gruppavtal via Com Hem för Bredband, Tv och Telefoni som är gemensamt för alla medlemmar. I avtalet som motsvarar ett obligatoriskt tillägg på 110 kr/mån ingår bredband 100/100 (50-100 Mbit/s) inklusive trådlös router och tillgång till tjänsten "Digitalt Grundutbud". I gruppavtalet ingår det även en digitalbox.

    Övriga utrymmen

    Till lägenheten disponeras ett förråd på våning 5.

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Göteborg Krokslätt 33:6

    Byggår

    2017

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2021-02-01
    Energiklass:

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Ventilation

    Mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Södra Fredriksdal

    Föreningens organisationsnummer

    769629-2478

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    256 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2018

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen Södra Fredriksdal består av tre flerbostadshus innehållande sammanlagt 256 lägenheter om olika kvadrat (i olika storlekar). Byggnadsprojektet har genomförts som totalentreprenad av Skanska. Till föreningen hör adresserna Ebbe Lieberathsgatan 16 A-C (bostäder) samt Varbergsgatan 1 (garage). Den totala bostadsarean uppgår till 11 524 kvm, samt 1 149 kvadrat loft och tomtarean till 4 946 kvm. Besök gärna föreningens hemsida för mer information, www.sodrafredriksdal.se. Fördelningen av bostäderna ser ut enligt nedan: 1 rok 117 lägenheter (varav 23 är 1 rok + loft) 2 rok 129 lägenheter (varav 43 är 2 rok + loft) 3 rok 10 lägenheter (varav 2 är 3 rok + loft) Om studio 256: Studio 256 omfattar en ny spännande stadsdel i Södra Centrum. Det blir ett urbant och hållbart kvarter med karaktär nära Korsvägen. En stadsdel i omvandling som kommer att präglas av en spännande och hållbar arkitektur. Det byggs 256 bostäder i diverse storlekar. Bostäderna har många miljösmarta detaljer så som A-klassade vitvaror, sopsortering och andra smarta funktioner. Inredningskonceptet utgår från 3 stilar inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Fastigheten består av 6 respektive 7 våningar och 2 loftplan. Alla lägenheter utom de på markplan har balkong. Alla hus är placerade så att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättsinnehavarna. Alla lägenheter är utrustade med säkerhetsdörrar. Det finns nu en energideklaration för fastigheten, se bifogad dokument. Räknat från det sista planerade tillträdet (januari 2019) så blir sista månad för inlämnande januari 2021.

    Föreningens ekonomi

    Den ekonomiska förvaltningen administreras av Primär. Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget enligt samtal med ordföranden (2020-11-04).

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Under hösten 2020 genomfördes föreningens tvåårsbesiktning och då åtgärdades eventuella brister som dykt upp efter produktionen. Bostadsrättsföreningens garantitid är fem år och efter den perioden utförs ytterligare en så kallad femårsbesiktning. Det finns inga planerade underhållsåtgärder. Styrelsen arbetar för ett tryggt boende och säkert ägande och har valt att investera i en underhållsplan.

    Gemensamma utrymmen

    På våning 6 finns en fantastisk, gemensam takterrass att nyttja som medlem. Här finns loungegrupp och utemöbler samt storbilds-TV för att bidra till gemenskapen. Tillgång till pentry och wc. På innergården har det gjorts utrymme för en gemensam tvättstuga, samt ett cykelförråd/verkstad. Det finns sopsug för hushållssopor och komposterbart i området. Anläggningen ingår i separat entreprenad. Återvinningscentral finns i garageplan.

    Parkering

    I föreningen finns det 88 uthyrningsbara garageplatser som kostar 1300kr/månad. Av dessa är 26 stycken elplatser och kostar ytterligare 100kr/månad i hyra (förbrukad el debiteras utöver hyran). Boxarna är utrustade med Typ 2 uttag (ej kabel) och avger 3,7 kw. Kösystem tillämpas, idag är det en kortare kö (2020-02-17). Utöver detta finns två stycken är parkeringar för rörelsehindrade. Dessutom finns det fyra stycken MC-platser som kostar 375kr/månad. I föreningen finns en bilpool. För mer information se föreningens hemsida. https://sodrafredriksdal.bostadsratterna.se/ovrig-information/bilpool-m

    Försäkring

    Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Trygg Hansa. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen.

    Föreningens hemsida

    https://sodrafredriksdal.bostadsratterna.se/

    Johanneberg - Almedal

    Allmänt om området

    Här bor ni endast ett par hållplatser från Korsvägen och stadens puls, men även med närhet till vackra grönområden. I närområdet finns all tänkbar service nära tillhands - mataffärer, vårdcentral, gym, restauranger och kommunikationer.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Ebbe Lieberathsgatan 16A, Göteborg

    Kommun: Göteborg

    Område: Johanneberg - Almedal

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 4 950 000 kr
    Som utgångspris

    Månadsavgift: 5 421 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Kostnad för hushållsel och uppvärmning av varmvatten tillkommer och debiteras enligt enskild förbrukning. Obligatoriskt tillägg för TV/bredband/telefoni om 110 kr/mån tillkommer.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 570 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 300 kr/månad

    Vatten & avlopp: 120 kr/månad

    Försäkring: 150 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Kostnad för hushållsel och uppvärmning av varmvatten räknas av utefter förbrukning utöver månadsavgiften. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammanhållning och levnadssätt.

    Antal personer i hushållet: 5 st

    Karta & område

    Göteborg - Centrum

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 56 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Göteborg Centrum!

    Läs mer

    Bobutiken i Göteborg - Centrum

    Hitta din mäklare i Göteborg - Centrum

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder