Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Ebbe Lieberathsgatan 16B, Göteborg

Kvadratsmart 1,5:A med stor balkong!

Pris:

2 225 000 kr

Som utgångspris

Månadsavgift 2 289 kr/mån I avgiften ingår kallvatten. Kostnad för hushållsel och uppvärmning av varmvatten tillkommer och debiteras enligt enskild förbrukning. Obligatoriskt tillägg för TV/bredband/telefoni om 110 kr/mån tillkommer.

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 1,5 rok

Våning: 4 av 6  (Våning 3 i hissen) , hiss finns

Byggår: 2018

Boarea: 30,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Nu kan denna nyproducerade lägenheten om 30,5 kvadratmeter med en stor balkong bli din! Här erbjuds en välplanerad och yteffektiv bostad belägen på omtyckta Johanneberg. Om du drömmer om att bo i en bostad där du omges utav känslan av nytt och där det moderna möter det högkvalitativa så är denna lägenhet någonting för dig! Genom att bostaden är välplanerad så skapas goda ytor för socialt umgänge såväl i lägenheten som på den rymliga balkongen. Sovalkoven är placerad i ett undanskymt läge vilket gör att det skapas en tydlig sovdel i bostaden. Vidare är såväl kök som badrum byggt med stilfulla materialval och fullutrustat med exempelvis disk- och tvättmaskin som underlättar din vardag. I Brf Södra Fredriksdal finns goda möjligheter att socialisera sig, både på den välplanerade innergården samt den gemensamma takterrassen på våning 5. Här bor du i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, uppskattade restauranger och gym. Från Ebbe Lieberathsgatan finns även evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium en kort promenad bort. Runt hörnet finns alltid en spårvagn att hoppa på i rätt riktning. Underskatta inte att Korsvägen nås på 5 minuter! Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Simon Hultström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-78 17 21

  simon.hultstrom@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Elias A Rabogliatti

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0704-28 26 55

  elias.a.rabogliatti@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Välkommen in i en välplanerad och ljus bostad om 30,5 kvm med en härlig balkong! Ni välkomnas in genom en praktisk hall med avhängingsmöjligheter samt förvaring genom flertalet garderober. Golvet är belagt med fin parkett och väggarna är ljusa. Ifrån hallen öppnar sig bostaden med köksdelen rakt fram och till höger finner ni vardagsrum samt sovalkov och balkong, vidare är badrummet beläget i anslutning till hallen.

   Kök

   Köket är från Marbodal och håller hög standard. Här har man valt klassiska nyanser så som vita snickerier, samt en grå bänkskiva där samma nyans går upp på väggen och möter de vita överskåpen. God arbetsyta och gott om förvaringsmöjligheter. Alla lådor och skåp inrymmer det som behövs. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Ovan arbetsbänken sitter även dimbara spotlights. Köket ligger i öppen disposition med vardagsrummet, vilket skapar en uppskattad, generös sällskapsyta. Golvet är även här och vidare genom resterande del av lägenheten belagt med parkett och väggarna är vita!

   Vardagsrum/Sovalkov

   Rummet fylls av ett härligt och fint ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna! Genom den öppna dispositionen med köket skapas goda möjligheter för socialt umgänge och möblering utefter önskemål. Tack vare att lägenheten är välplanerad så skiljs sovdelen av ifrån övriga delar av rummet. Här finns dessutom gott om förvaringsmöjligheter genom garderober.

   Balkong

   Lägenhetens höjdpunkt - balkongen! Här finns gott om plats för möblering efter önskemål och behov genom såväl loungemöbler och växtgrupper. Balkongen vetter mot nya bostadsrättsföreningen Atlas innergård, passa på att gå ut och njut av den härliga kvällssolen tillsammans med dina vänner utan större insyn.

   Badrum

   Bostadens helkaklade och väl tilltagna badrum är beläget intill hallen. Golvet är belagt med ett ljusgrått klinker och väggarna är beklädda med vitt kakel, i taket sitter spotlights. Badrumsinredningen är ifrån Vedum, här finns WC, handfat med kommod, spegel, dusch med vikbara duschväggar i klarglas, handdukstork samt en tvättmaskin (Siemens) som skapar enkelhet i din vardag!

   Bostad

   Boarea

   30,5m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.)

   Kommentar area

   Notera att lägenheten är registrerad som en 1 r.o.k i bostadsrättsföreningens lägenhetsförteckning.

   Våning

   4 av 6  (Våning 3 i hissen) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   34005

   Andel i föreningen

   0,269%

   Andel av årsavgift

   0,27%

   TV och internet

   Föreningen har ett förmånligt gruppavtal via Com Hem för Bredband, Tv och Telefoni som är gemensamt för alla medlemmar. I avtalet som motsvarar ett obligatoriskt tillägg på 110 kr/mån ingår bredband 100/100 (50-100 Mbit/s) inklusive trådlös router och tillgång till tjänsten "Digitalt Grundutbud". I gruppavtalet ingår det även en digitalbox.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Göteborg Krokslätt 33:6

   Byggår

   2018

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Södra Fredriksdal

   Föreningens organisationsnummer

   769629-2478

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   256 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2018

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Södra Fredriksdal består av tre flerbostadshus innehållande sammanlagt 256 lägenheter om olika kvadrat (i olika storlekar). Byggnadsprojektet har genomförts som totalentreprenad av Skanska. Till föreningen hör adresserna Ebbe Lieberathsgatan 16 A-C (bostäder) samt Varbergsgatan 1 (garage). Den totala bostadsarean uppgår till 11 524 kvm, samt 1 149 kvadrat loft och tomtarean till 4 946 kvm. Besök gärna föreningens hemsida för mer information, www.sodrafredriksdal.se. Fördelningen av bostäderna ser ut enligt nedan: 1 rok 117 lägenheter (varav 23 är 1 rok + loft) 2 rok 129 lägenheter (varav 43 är 2 rok + loft) 3 rok 10 lägenheter (varav 2 är 3 rok + loft) Om studio 256: Studio 256 omfattar en ny spännande stadsdel i Södra Centrum. Det blir ett urbant och hållbart kvarter med karaktär nära Korsvägen. En stadsdel i omvandling som kommer att präglas av en spännande och hållbar arkitektur. Det byggs 256 bostäder i diverse storlekar. Bostäderna har många miljösmarta detaljer så som A-klassade vitvaror, sopsortering och andra smarta funktioner. Inredningskonceptet utgår från 3 stilar inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Fastigheten består av 6 respektive 7 våningar och 2 loftplan. Alla lägenheter utom de på markplan har balkong. Alla hus är placerade så att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättsinnehavarna. Alla lägenheter är utrustade med säkerhetsdörrar. Det finns ingen energideklaration för fastigheten. Räknat från det sista planerade tillträdet (januari 2019) så blir sista månad för inlämnande januari 2021. Skanska uppger att Studio 256 uppfyller "Energiklass B"

   Föreningens ekonomi

   Den ekonomiska förvaltningen administreras av Primär. Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget enligt samtal med ordföranden (2020-11-04).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Under hösten 2020 genomfördes föreningens tvåårsbesiktning och då åtgärdades eventuella brister som dykt upp efter produktionen. Det finns inga planerade underhållsåtgärder. Styrelsen arbetar för ett tryggt boende och säkert ägande och har valt att investera i en underhållsplan. Arbetet för att ta fram underhållsplanen sker just nu.

   Gemensamma utrymmen

   På våning 5 finns en fantastisk, gemensam takterrass att nyttja som medlem. Här finns loungegrupp och utemöbler samt storbilds-TV för att bidra till gemenskapen. Tillgång till pentry och wc. På innergården har det gjorts utrymme för en gemensam tvättstuga, samt ett cykelförråd/verkstad. Det finns sopsug för hushållssopor och komposterbart i området. Anläggningen ingår i separat entreprenad. Återvinningscentral finns i garageplan.

   Parkering

   I föreningen finns det 88 uthyrningsbara garageplatser som kostar 1300kr/månad. Av dessa är 26 stycken elplatser och kostar ytterligare 100kr/månad i hyra (förbrukad el debiteras utöver hyran). Boxarna är utrustade med Typ 2 uttag (ej kabel) och avger 3,7 kw. Kösystem tillämpas, idag är det en kortare kö (2020-11-04). Utöver detta finns två stycken är parkeringar för rörelsehindrade. Dessutom finns det fyra stycken MC-platser som kostar 375kr/månad. I föreningen finns en bilpool. För mer information se föreningens hemsida. https://sodrafredriksdal.bostadsratterna.se/ovrig-information/bilpool-m

   Försäkring

   Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Trygg Hansa. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen.

   Föreningens hemsida

   https://sodrafredriksdal.bostadsratterna.se/

   Johanneberg - Almedal

   Allmänt om området

   Här bor ni endast ett par hållplatser från Korsvägen och stadens puls, men även med närhet till vackra grönområden. I närområdet finns all tänkbar service nära tillhands - mataffärer, vårdcentral, gym, restauranger och kommunikationer.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Ebbe Lieberathsgatan 16B, Göteborg

   Kommun: Göteborg

   Område: Johanneberg - Almedal

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 225 000 kr
   som utgångspris

   Månadsavgift: 2 289 kr/mån I avgiften ingår kallvatten. Kostnad för hushållsel och uppvärmning av varmvatten tillkommer och debiteras enligt enskild förbrukning. Obligatoriskt tillägg för TV/bredband/telefoni om 110 kr/mån tillkommer.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 345 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Vatten & avlopp: 50 kr/månad

   Försäkring: 95 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Kostnad för hushållsel och uppvärmning av varmvatten räknas av utefter förbrukning utöver månadsavgiften. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammanhållning och levnadssätt.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Göteborg - Centrum

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 56 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Göteborg Centrum!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Centrum

   Hitta din mäklare i Göteborg - Centrum

   Liknande bostäder