Färgfabriksgatan 6, Göteborg

3 445 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 27 Jan 12:30 - 13:00

  Vänligen boka in dig på visningen via hemsidan!

  Anmäl till visning

  Adress

  Färgfabriksgatan 6 - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2013

  Boarea

  83m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 8 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Kvillebäcken

  Avgift

  3 771 kr/mån

  Utgångspris

  3 445 000 kr

  41 506 kr/m2

  Toppfräsch 3:a med stor balkong i söderläge!

  Toppfräsch lägenhet med dubbla balkonger, en rymlig balkong med ingång från vardagsrummet i ett söderläge samt en fransk balkong som nås från köket. Telia Triple Play ingår i den låga avgiften. Bostaden befinner sig i expansiva Kvillebäcken härifrån finner ni 4 spårvagsnlinjer och minst 10 busslinjer strax utanför dörren vid Hjalmar Brantingsplatsen. På 5 minuter är du inne i city samtidigt som du har natur- och strövområden på promenadavstånd i Hisingsparken, Flunsåsparken, Keillers park samt längst norra älvstrandens kajer.

  Ansvarig mäklare

  Tayfun Patat

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 41

  tayfun.patat@lansfast.se Läs mer om Tayfun

  Alla bilder

  Visning

  Visning 1

  2019-01-27 12:30:00 2019-01-27 13:00:00 40 Bostadsvisning Färgfabriksgatan 6, Göteborg 57,72359037, 11,94861387 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Väl inne i lägenheten möts vi av gedigna materialval och flera både lyxiga och mycket praktiska detaljer. Lägenheten har vacker ekparkett i samtliga utrymmen. Väggarna är ljusa. Hall Från hallen får man en bra överblick över lägenheten som har en tilltalande planlösning. Plats finns för sittmöbel. Behövs extra förvaring finner ni ett klädkammarrum mellan bostadens sovrum. Badrum Badrummet nås till Vänster om hallen. Vitt fint kakel på vägg och mörkare klinker på golvet. Här finns en mycket praktisk tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare med en bänkskiva ovan maskinerna. Gott om förvaring i de överhängande skåpen. Badrummet ger en lyxig och tilltalande känsla. Kök Köket har en stilren och vacker inredning. Arbetsplatsdelen är väl försedd med arbetsytor och vackra skåpdörrar i neutral design som smälter bra in i den öppna planlösningen. Bra med arbetsytor och mycket gott om praktisk förvaring. Köket är väl utrustat med bl.a. häll, varmluftsugn, mikro, diskmaskin, fläkt samt kyl och frys. Naturlig matplats vid fönsterpartiet med plats för större sällskap. Härifrån når vi bostadens andra balkong. Vardagsrum Vardagsrummet är rymligt och öppnar sig mot kökets matplats och kök. Här får man mycket väl plats med en stor soffgrupp samt tv-hörna. Vardagsrummet bjuder på en mycket luftig och ljus känsla med stora fönsterpartier längs med rummets kortsida. Balkong Bostadens stora balkong med ingång från vardagsrummet är något alldeles extra med utsikt över den harmoniska innergården. Här får ni utan problem plats med både matbord och större sittgrupp! Sovrum 1 Bostadens stora sovrum finner ni med ingång från kök/vardagsrummet. Här erbjuds plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. God förvaring genom flertalet garderober. Tre tilltagna garderober löser lätt klädförvaringen skulle inte detta vara nog finns det en klädkammare som skiljer de två rummen ifrån varandra. I sovrummet får ni dessutom utan problem plats med dubbelsäng och sängbord. Sovrum 2 I det mindre sovrummet finns utrymme för arbetsplats och större säng. Rummets fönster ger ett härligt inslag av lugn och ljus. Även här finns det tre garderober. Välkommen att trivas!

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2013

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  400 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,3111%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Silverlöken

  Lägenhetsnummer:

  1101

  Antal lägenheter:

  81

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Silverlöken äger fastigheten Kvillebäcken 79:1 i Göteborgs kommun. På fastigheten har två byggnader uppförts i två flerfamiljshus med totalt 81 bostadsrätter, samt ett parkeringsgarage under huset. I föreningen finns det bostadsrätter fördelat på; 1-4: or. Till föreningen hör adresserna Färgfabriksgatan 6-8 och Penselgatan 20. Byggnad: Byggår: 2013 Föreningen äger marken Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: Se årsredovisningen för information. Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Föreningen följer en underhållsplan. 2019 - Byte av passagesystem Ekonomi: Inga avgiftshöjningar är planerade i dagsläget. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår värme, kall-vatten, Telia tripple pay och bostadsrättstillägg. Övriga utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd och cykelgarderob som går att hyra för ca 125 kr/mån. Till lägenheten tillhör ett källarförråd. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvätt utrustning. Parkering: Föreningen förfogar över ett 40-tal parkeringsplatser i gemensamt garage under huset. Garageplats går att hyra för ca 1 000 kr/mån. Till garageplats är det separat kö. Det finns även 2 st motorcykelparkeringar. Separat kö. Kabel-TV/Bredband: Föreningen är ansluten till kabel-TV och Internet via Telia. Försäkring: Föreningen har en fullvärdesförsäkring hos Moderna Försäkringar. I Försäkringen ingår bostadsrättstillägget. Förvaltare: Föreningens förvaltning sköts av Fastum UBC Förvaltning AB Övrigt: Föreningen är delaktig i två gemensamhetsanläggningar för parkeringsgaraget, ovanliggande gårdsanläggning och för sopsug. För att informera sig om riktlinjer för inglasning av balkonger inom föreningen och anmäla intresse för inglasning kontakta styrelsen på styrelse@silverloken.se Besök gärna föreningens hemsida: www.silverloken.se Informationen baseras på avstämning med föreningen 2018-12-12  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  73 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor