Objektbild

Föreningsgatan 3A, Göteborg

Välkommen till Vasastan optimalt planerad och attraktiv trerumslägenhet med lugnt och naturnära läge

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 660 kr/mån I avgiften ingår värme vatten och kabel-tv

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 5 av 8 , hiss finns

Byggår: 1975

Boarea: 74 m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Nils Sigurd

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-18 88 63

  nils.sigurd@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Adam Frostelind

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-507 85 01

  adam.frostelind@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Bostad

  Boarea

  74m2

  Våning

  5 av 8 , hiss finns

  Lägenhetsnummer

  244

  Andel i föreningen

  0,86%

  Andel av årsavgift

  0,85%

  Övriga utrymmen

  Lokal och övernattningsrum 250kr/ dygn.Det finns två tvättstugor i föreningen som är belägna på bottenvåningen i hus 1A och 3A. Varje tvättstuga är utrustad med 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkrum och 1 mangel. På föreningens bakgård finns det en allmän kolgrill som samtliga föreningens medlemmar kan använda.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Annedal 6:15

  Byggår

  1975

  Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

  Energideklaration

  Energideklaration är inte utförd

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Grimberget

  Föreningens organisationsnummer

  769610-1919

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lokaler

  2 st

  Byggår

  1975

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Centralt belägen förening på Föreningsgatan 1-3. Antal lägenheter/lokaler: Brf Grimberget består av 147 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och två lägenheter som upplåts med hyresrätt. Det finns tre hyreslokaler. Fastighet: Föreningen äger fastigheten Annedal 6:15. Parkering: Brf Grimberget har 40 garageplatser för bil. Plats för bil kan hyras till en kostnad av 800 kr per månad. För tillfället är det kö till samtliga parkeringsplatser. Renoveringar/ kommande renoveringar: Föreningen har under 2009-2010 gjort en stor fasadrenovering, bytt alla fönster, lagt om tak och gjort om gården. Under 2012 har nya hissar installerats. Stammarna spolas och filmas med jämna mellanrum. Visar på gott skick. Grunden är delvis renoverad i samband med garagerenoveringen som gjordes för några år sedan. Samtliga lägenhetsdörrar har bytts ut till nya säkerhetsdörrar under våren 2016. I samband med detta har även trappuppgångarnas mattor har bytts ut och väggarna har målats. Underhållsplanen är uppdaterad i november 2014. Husen är i gott skick. Alla renoveringskostnader ska rymmas inom underhållsplanen och den budget som avsatts till yttre fond. Ekonomi: Föreningens ekonomi är god. Det finns inga planer på att höja månadsavgifterna. Andrahandsuthyrning och juridisk person: Föreningen följer hyresrättslagen. Se föreningens stadgar. Gemensamhetslokaler/tvättstuga: I föreningen finns två tvättstugor med fyra tvättmaskiner. De ligger i källaren i uppgång 1A och 3A. Föreningslokalen kommer att omvandlas till lägenhet, föreningen har inte beslutat hur kvarvarande gemensamt utrymme kommer att utnyttjas, möjligtvis till bastu/spa avdelning. Kabel-TV / bredband: Com Hems basutbud för tv ingår i månadsavgiften. Trappstädning: Sköts genom entreprenad. Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Länsförsäkringar. Förvaltare: Husjuristerna sköter föreningens ekonomiska förvaltning och Esplanad sköter i huvudsak den tekniska förvaltningen. Ni hittar också mycket bra information på föreningens fina hemsida: www.brfgrimberget.se

  Gemensamma utrymmen

  Förening erbjuder förutom ett nyrenoverat övernattningsrum även bastu, gym och pingisbord för sina medlemmar

  Parkering

  Föreningen förfogar över 40 garageplatser. I dagsläget finns det inga lediga platser . För mer info se: http://ikfab.kjellberg.se/parkering.

  Föreningens hemsida

  www.brfgrimberget.se

  Vasastaden

  Allmänt om området

  Stenstaden i Göteborg är fantastisk på många sätt. Det är en av de bäst bevarade stadsmiljöerna i Sverige från perioden 1870-1920, år då det borgerliga samhället hade sin höjdpunkt och dagens storstäder växte fram. För att hitta dess motsvarighet måste man jämföra med Boulevarderna i Paris, Berlin och Ringen i Wien m fl platser. Nyrenässans inom arkitektur och konsthantverk är en benämning på den strömning under 1800-talet som anknöt till 1400- och 1500-talens italienska renässans. Inom arkitekturen blev renässanspalatsen en förebild. Sydeuropas nyrenässans har till synes med full kraft låtit inspirera arkitekten till detta verk vilket vi nu kan erbjuda en del av. Vasastaden anses av många som en av stadens mest attraktiva delar. Med dess rika folkliv, kultur, skolor, restauranger, caféer, affärer, parker och den genomgående Vasaallén med promenad- och cykelvägar, ges alla möjligheter för vem som helst till ett trivsamt leverne.

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Föreningsgatan 3A, Göteborg

  Kommun: Göteborg

  Område: Vasastaden

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Pris: Pris ej angivet

  Månadsavgift: 4 660 kr/mån I avgiften ingår värme vatten och kabel-tv

  Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Göteborg - Centrum

  Hitta din mäklare i Göteborg - Centrum

  Liknande bostäder