Objektbild

Gamlestads brygga 11, göteborg

Nyproducerad bostad endast några minuter från centrum med gemensam takterrass!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 132 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - göteborg

Rum: 1,5 rok

Våning: 2 av 8 , hiss finns

Byggår: 2020

Boarea: 35 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Nu har du chansen att förvärva en optimal och ljus tvåa med inglasad balkong i österläge! Bostaden är påkostad med flertalet tillval som bland annat vitlaserat parkettgolv, rostfria vitvaror, bänkskiva i kompositsten, spotlights i badrummet och spegelskjutdörrar. Här har du bekvämligheten av njuta av en stor inglasad balkong med många soltimmar och ett förråd i bostaden! Från vardagsrummet strömmar det in bra med ljus som bidrar till att rummet blir ljust och trevligt att vistas i. Via föreningen har du tillgång till den gemensamma takterrassen. I månadsavgiften ingår värme, tv och bredband! Här bor du endast några minuter från centrala Göteborg. Gamlestaden är ett expansivt område med goda kommunikationer tack vare resecentrumet som är beläget ett stenkast från föreningen där du kan välja mellan pendeltåg, buss eller spårvagn. Här har du även flertalet restauranger, caféer, matbutiker och träningsanläggningar i närheten som underlättar vardagen. Bostaden bör upplevas, välkommen!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Benjamin Akyol

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0763-91 56 36

  benjamin.akyol@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnade hall som tar dig vidare till samtliga rum i bostaden. Här har du goda avhängningsmöjligheter i platsbyggd garderob. Väggarna är vitmålade och på golvet parkett. Från hallen tar du dig vidare till resterande rum i bostaden.

   Vardagsrum/Kök

   Smakfullt kök med gott om förvaring. De ljusa köksluckorna ger ett luftigt intryck tillsammans med den mörka bänkskiva. Tack vare de höga skåpen finns det bra förvaringsmöjligheter. Vid fönstret har du en naturlig matplats där du får plats med matbord och stolar. Golvet består av parkett och väggarna är vitmålade. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, kyl, frys, inbyggd mikro och integrerad diskmaskin

   Badrum

   Här bor du med ett stilrent och stort badrum med spegelskåp. Badrummet är helkaklat med grått klinker och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, dusch med vikbara glasdörrar, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt förvaringsskåp.

   Sovrum

   Rofyllt och stort sovrum

   Balkong

   Det kanske bästa av allt är den inglasade balkongen!

   Bostad

   Boarea

   35m2 (Enligt lägenhetsutrag)

   Våning

   2 av 8 , hiss finns

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Byggår

   2020

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Gamlestads brygga 11, göteborg

   Kommun: Göteborg

   Område: Gamlestaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 132 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 250 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Karta & område

   Göteborg - Nordost

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Göteborg Nordost!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Nordost

   Hitta din mäklare i Göteborg - Nordost

   Liknande bostäder