Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Jägaregatan 2C, Göteborg

Ett stenkast från Backaplan finner ni denna fina och välplanerade 2:a.

Pris:

1 995 000 kr

Månadsavgift 3 032 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1946

Boarea: 50 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Ett stenkast från Backaplan finner ni denna fina och välplanerade 2:a. Attraktivt & lugnt läge på våning 1 med närhet till allt. Välskött förening!

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Tayfun Patat

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 41

  tayfun.patat@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall Från hallen får man en bra överblick över lägenhetens planlösning. Goda användningsmöjligheter i entrén. Plats finns för sittmöbel, avlastningsbord och hatthylla. Badrum Badrummet har helkaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Utrustningen består av dusch, wc samt handfat. Kök Från hallen nås bostadens fina kök. Köket är väl försett med arbetsytor och vackra skåpdörrar i design och färg som smälter bra in med lägenhetens charm. Köket erbjuder goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Utrustningen består av häll, ugn, fläkt samt kyl/frys. Vardagsrum Vardagsrummet är generöst till ytan och lättmöblerat. Här får du med enkelhet plats med en rejäl soffgrupp, perfekt för stora sällskap. De stora fönsterpartierna skapar generöst ljusinflöde och erbjuder trevlig utsikt. Sovrum Bostadens stora sovrum är ett ljust och trevligt rum. Här finns god plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord om så önskas.

   Bostad

   Boarea

   50m2 (Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   5

   Andel i föreningen

   5,09%

   Andel av årsavgift

   7,81%

   Byggnad

   Byggår

   1946

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Brämaregården 7:12

   Föreningens organisationsnummer

   769632-0006

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Brämaregården 7:12 bildades 2016 och är belägen på Jägaregatan 2 A - C i Göteborg. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2016 och består av ett flerbostadshus om 4 våningar med 17 lägenheter. 12 lägenheter upplåts vid verksamhetsårets utgång som bostadsrätter och 5 som hyresrätter. Byggnad: Byggår: 1946 Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: Byggnaden har genomgått en större upprustning/ombyggnad i början av 80-talet varav lägenheter, inklusive kök och badrum renoverades. Vinden byggdes delvis om till lägenheter, det gjordes nya fasader och montage av nya fönster. Även omläggning av tak gjordes. Vid detta tillfälle fixades även mekanisk frånluft, nya VA-stammar och nya el-stigare till lägenheter. Utöver detta har följande utförts: 2012-Ommålning av källare, trapphus och sockel. 2012-Fasadtvätt. 2013/2014-Upprustning av gård. 2015-Byte av port. 2020-Rengöring och injustering av frånluftssystem. 2020-Stamspolning i samtliga lägenheter. Framtida renoveringar och underhållsarbeten: 0-2 år: Injustering av värmesystem. Inom 5 år: Underhållsmålning av takkupor, plåtdetaljer och fönster utvändigt. Betonglagning, källartrappa och målning av räcke. Inom 10 år: Delvis byte av maskinutrustning i tvättstuga. Ny underhållsplan kommer tas fram i samband med SBC. Ekonomi: En avgiftshöjning är planerad vid årsskiftet 2020-2021 med 2%. Ekonomi månadsavgiften: Värme, varm- och kallvatten och Digital Tv från ComHem ingår i månadsavgiften. Övriga utrymmen: Källarvåningen innehåller cykelrum, tvättstuga samt lägenhetsförråd. Sopsortering sker i avskilt gårdshus. Parkering: Parkeringsplatser erbjuds på Pallasgatan från Göteborgs stads parkering AB https://www.p-bolaget.goteborg.se/uthyrningsomraden/p/pallasgatan-1447/ Kabel-TV/Bredband: Erbjuds från ComHem och Telenor. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i IF Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts Revisorsringen. SBC tar över förvaltningen vid årskiftet 2020/2021. Övrigt: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Informationen baseras på avstämning med föreningen 2020-09-27

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Jägaregatan 2C, Göteborg

   Kommun: Göteborg

   Område: Göteborg – Hisingen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 995 000 kr

   Månadsavgift: 3 032 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-21

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Karta & område

   Göteborg - Hisingen

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
   tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
   erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
   och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Wieselgrensplatsen 31 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hisingen!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Hisingen

   Hitta din mäklare i Göteborg - Hisingen

   Liknande bostäder