Objektbild

Jägaregatan 3B, Göteborg

Ett stenkast från Backaplan finner ni denna fina och välplanerade 2:a.

Pris:

1 795 000 kr

Månadsavgift 3 384 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1937

Boarea: 49 m2

Med toppläge endast 5 min från City finner vi denna välplanerade genomgångstvåal! Läget vid charmiga Kvilletorget, ett stenkast från Vågmästareplatsen och Backaplan, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger av alla de slag, apotek, bank och sjukhus. Här bor du nära det mesta! Flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park med vackra promenadstråk och makalös utsikt. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra, som tar dig in till centrum på bara några minuter! Här behöver man aldrig tänka på tidtabellen.

Läs mer

Pris

1 795 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Lör 13 Mars

  13:30 - 14:00

  Vänligen boka in dig på visningen via hemsidan!

  Ansvarig mäklare

  Tayfun Patat

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 41

  tayfun.patat@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Jägaregatan 3B till dig.

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Rumsbeskrivning

    Hall I hallen får man en bra överblick över lägenhetens tilltalande planlösning. Klädförvaringen löses lätt i klädkammaren och gott om plats finns för avhängning. Utrymme finns till sittmöbel och avlastningsbord. Badrum Badrummet finner ni till vänster om hallen. Färgstämt och fint kakel på vägg och matchande våtrumsmatta på golvet. Utrustningen består av dusch, wc, handfat samt spegel. Kök Det fina och renoverade köket har en stilren och vacker inredning. Arbetsplatsdelen är väl försedd med arbetsytor och vackra skåpdörrar i neutral design och färg som smälter bra in i planlösningen och bostadens övriga färgsättning. Köket är utrustat med häll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Vardagsrum Vardagsrummet är rymligt och enkelt att möblera. Här får man mycket väl plats med en större soffgrupp samt matbord. Det tilltagna fönsterpartiet längs med vardagsrummets långsida ger lägenheten ett flödande ljus och skapar en luftig känsla. Sovrum Bostadens stora sovrum är ett ljust och trevligt rum med trevlig utsikt. Här finns god plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter i form av tre garderober.

    Bostad

    Boarea

    49m2 (Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare)

    Våning

    3 av 3 , hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    29

    Andel i föreningen

    2,93%

    Andel av årsavgift

    3,13853%

    Byggnad

    Byggår

    1937

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd
    Energiklass:

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Skillingen

    Föreningens organisationsnummer

    769613-8226

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    31 st

    Antal lokaler

    3 st

    Äger föreningen marken

    Nej

    Allmän information

    Brf Skillingen består av fastigheterna Brämaregården 8:5 och 8:6. I föreningen finns 31 st. lägenheter varav två hyresrätter samt tre lokaler. Fastigheten byggdes 1937 och totalrenoverades 1983. Föreningen bildades 2006 och äger en del av innergården. Föreningen ingår i en samfällighet vilket gör att alla boende har tillgång till hela innergården. Föreningen ändrade namn från Brf Jägaregatan 1-3 till Brf Skillingen 2016. Byggnad: Byggår: 1937 Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2010 och sträcker sig fram till 2040. 2020: Under 2020 har omfattande förstärkningsåtgärder genomförts med anledning av sättningar som drabbat fastigheten, dock är de åtgärderna nu genomförda. Även källaren under 1a och 1b har renoverats under våren 2020. 2019: Utredning samt åtgärder kopplade till sättningar 2019: Avloppsstammar 2017: Underhåll av rör samt termostatventiler 2016: Renovering och målning entré 1A 2015: Fasadtvätt och renovering av trapphusen 2011: Tvättstugor har renoverats 2011: Stamspolning 1983: Stamrenovering 1983: Takrenovering Framtida renoveringar och underhållsarbeten: 2021:Fasadrenoveringar 2021: Takrenovering inkl snörasskydd 2022: Renovering kök och badrum hyresrätter Ekonomi: Ingen avgiftshöjning är planerad i dagsläget. Ekonomi månadsavgiften: I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Övriga utrymmen: Tvättstugan totalrenoverades 2011 och finns under uppgången 1B. En övernattningslägenhet finns i föreningen som kan hyras för 100 kr/natt. Den är fullt utrustad med plats för 3-4 nattgäster. Parkering: Föreningen har inte tillgång till parkerings- eller garageplatser men boendeparkering finns på kringliggande gator med kod H7. Läs mer: http://goteborg.se/wps/portal?uri=gbglnk%3a20167171045558690#gbgmap/120/3470589 KabelTv/Bredband: Ansluten till kabelnät via ComHem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via ComHem. Avtal tecknas separat av lägenhetsinnehavaren. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Nordic. Bostadsrättstillägg hos Nordic försäkringar ingår för alla medlemmar Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC Övrigt: En överlåtelseavgift faktureras köparen på 1 183kr. Pantsättningsavgift 473kr. Informationen baseras på avstämning med föreningen 2020-09-09

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Jägaregatan 3B, Göteborg

    Kommun: Göteborg

    Område: Göteborg – Hisingen

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 795 000 kr

    Månadsavgift: 3 384 kr/mån

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-09

    Driftkostnad: 350 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 250 kr/månad

    Försäkring: 100 kr/månad

    Karta & område

    Göteborg - Hisingen

    Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
    tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
    erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
    och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Wieselgrensplatsen 31 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Hisingen!

    Läs mer

    Bobutiken i Göteborg - Hisingen

    Hitta din mäklare i Göteborg - Hisingen

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder