Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Lotta Svärdsgatan 1A, Göteborg

Välkomna till denna välplanerade tvåa med låg månadsavgift

Pris:

1 940 000 kr

Månadsavgift 2 936 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1945

Boarea: 41,4 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

På Lotta Svärdsgatan 1A ges möjligheten att förvärva en mycket välplanerad tvåa. Här har du en låg månadsavgift, en förening med fina utomhusmiljöer samt fördelarna med att ha natur och innestan ett stenkast ifrån. Här bor du med riktigt goda kommunikationer och närmaste spårvagnshållplats tar ni er på bara någon minut, varifrån Centralstationen nås på 10 min.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Benjamin Akyol

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0763-91 56 36

  benjamin.akyol@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Bostad

   Boarea

   41,4m2

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   44

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Det analoga grundutbudet från ComHem ingår i månadsavgiften. Bredband från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften via en gruppanslutning. Hastigheten som ingår är 100/10 (ner/upp), det går också att få högre hastighet mot en högre kostnad, kontakta Bredbandsbolaget för mer information.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör ett vindsförråd samt källarförråd

   Byggnad

   Byggår

   1945

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-04-15
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 121 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Svenska Folkbyggens nr 7

   Föreningens organisationsnummer

   757200-5754

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   75 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Svenska Folkbyggen nr 7 bildades 1945 då föreningens två fastigheter byggdes. De två fastigheterna består av totalt 75 lägenheter och ligger i det lugna området Bellevue i Göteborg. Husen ligger med närhet till spårvagns- och buss-kommunikationer som tar dig till centrala Göteborg på under 10 minuter.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Genomförda åtgärder: 2019 Nya energideklarationer upprättades 2016 Målades trapphusen om 2012-2013 Installation av mekanisk ventilation 2012 Upprättande av uteplatser på båda gårdarna 2009 Nyasfaltering och breddning av parkeringsplatser 2007 Delvis ny brädfordring och helt ommålade sophus 2006 Dränering av framsidan 2006 Byte av termostat/injustering värmesystem 2005-2006 Dragning av bredband 2005-2006 Dränering baksidor 2004-2005 Dragning av nya elstammar fram till lägenheterna 2004-2005 Rör stambyte 2004-2005 El stambyte 2001 Infordring av avloppsstammar i bottenplattorna 2000 Infordring/byte av samtliga samlingsledare i källare 2000-2001 Renovering av föreningslokal och dusch/bastu 1999 Dränering runt för lokal och tvättstuga 1999 Fönster utbytta 1998 Renovering av balkonger 1998 Rensning samtliga ventilationskanaler 1996 Målning all plåt på tak 1994 Byte av kallvatten rör i samtliga 1989 Byggnation av två sophus 1984 Tilläggsisolering och en ny fasa

   Gemensamma utrymmen

   Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd samt ett vindsförråd. Tvättstugan finns i källaren på Lotta Svärdsgatan 3E. Bastun ligger i källaren under Lotta Svärdsgatan 1E (mittemot föreningslokalen). Bastun får utnyttjas fritt av föreningens medlemmar. Föreningslokal finns med plats och tillbehör för 30 personer. Köket har utrustning som spis, ugn, kyl/frys, mikrovågsugn, diskmaskin etc. Föreningslokalen kostar 150:- att hyra i en dag. En depositionsavgift på 500:- tas ut som återfås då lokalen lämnas i gott skick och återlämnande av nyckel. Snickeriverkstaden bokas en vecka åt gången, nyckeln lämnas ut under expeditionens öppettider och återlämnas nästkommande expeditionstillfälle. Mer info i föreningens hemsida.

   Parkering

   Föreningen har 26 parkeringsplatser som kan hyras av föreningens medlemmar för 100:-/mån. Kontakta styrelsen för att sätta upp dig på kölistan.

   Föreningens hemsida

   http://www.folkbyggensju.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Lotta Svärdsgatan 1A, Göteborg

   Kommun: Göteborg

   Område: Gamlestaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 940 000 kr

   Månadsavgift: 2 936 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Göteborg - Nordost

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Göteborg Nordost!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Nordost

   Hitta din mäklare i Göteborg - Nordost

   Liknande bostäder