Objektbild

Lydinghielmsgatan 3B, Göteborg

Rymlig västerbalkong!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 130 kr/mån i avgiften ingår värme, vatten samt kabel-tv.

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Boarea: 50 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till Lydinghielmsgatan 3c och detta tjusiga hem! Här får ni ett stilrent renoverat hem mitt i populära Munkebäck. Det som erbjuds är bland annat ett väl utrustat kök med mycket arbetsyta, helkaklat badrum samt en stor balkong belägen i västerläge. Här bor du bekvämt med närhet till både spårvagn och buss som snabbt tar dig in till centrum. I området finns både större och mindre matbutik, caféer, restauranger, gym samt närhet till naturen i form av Skatås motionsområde. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Amanda Palmquist

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0735-18 88 62

  amanda.palmquist@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Hampus Hjelm

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-66 51 51

  hampus.hjelm@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Balkong, läge väster.

   Bostad

   Boarea

   50m2

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Andel i föreningen

   5,56%

   Andel av årsavgift

   5,56%

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Fräsaren 2

   Föreningens organisationsnummer

   757200-6166

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   18 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1949

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten Kålltorp 96:2 och den bildades 1949 då huset byggdes. Föreningen består utav 18 st lägenheter med bostadsarea om 900 kvm. Genomförda renoveringar samt underhållsarbeten: - Relining av stammar (2010) - Bytt fönster på södra sidan - Bytt ut alla dörrar till säkerhetsdörrar, samt dörrar till portarna. - Installerat fiberlan, via Telia. - Hängrännor och stuprör bytta (2013) - Plattorna i grunden är bytta (2013) - Balkongbyggnation (2017) - Parkeringarna har asfalterats om och därmed har man fått ytterligare 3 parkeringsplatser (2019). - Reparation av porttelefoner (2019). - Byte av avfuktningsaggregat i torkrummet (2019). Kommande renoveringar: Inga större renoveringar är planerade. Ekonomi: Det finns idag inga beslut på att höja avgiften. Föreningen har en god ekonomi. Belåningsgraden är 3506kr/kvm (2019) vilket är lägre än snittet i området. Gemensamma utrymmen: Det finns källarförråd och vindsförråd som tillhör lägenheten. Det finns även en föreningslokal, snickarbod, cykelförråd och tvättstuga med torkrum. Stor trädgård med möjlighet för egen plantering i odlingslådor för den intresserade. Parkering: 3 garageplatser som kostar 350 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 10 parkeringsplatser som kostar 160 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Fri parkering på gatorna i området. KabelTV/Bredband: Fiber via Telia. Andrahandsuthyrning: Måste godkännas av styrelsen som följer hyresrättslagen. Förvaltning: Den ekonomiska förvaltningen sköts av Revisorsringen. Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Juridisk person: Juridisk person tillåts inte som medlem. Informationen är från 2019 års årsredovisning. Information som är av vikt bör alltid kontrolleras.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Lydinghielmsgatan 3B, Göteborg

   Kommun: Göteborg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 130 kr/mån i avgiften ingår värme, vatten samt kabel-tv.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr

   Karta & område

   Göteborg - Öster

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Munkebäcks Allé 32 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i östra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Öster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Öster

   Liknande bostäder